Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Buna "pranzul"
Sibylle - faine pozele. Ai un blondut tare dragalas, sa va traiasca!
Fi-mea se uita si spune "mami, sa luam si noi o chestie de-asta pentru bebelusul nostru" (adica wrap).Apoi "Mami, dar nu avem carucior pentru bebe"....
Este foarte preocupata de venirea lui bebe...

Eu sunt de acord cu Mona - de la teorie la practica e cale foarte lunga. Si noi am avut destul de multe dificultati cu Eliza. De exemplu, nu am putut sa o tin in scaunel cu masuta. Cand o puneam acolo incepea sa se chirceasca, sa se framante, se aduna, se rasucea... Unii imi spuneau sa o las acolo, si ca o sa stea ea pana la urma. Si ce era sa fac? Sa o las flamanda pana cand se potolea? Asa ca i-am dat sa pape din brate destul de mult timp. Ma refer la papica de dupa diversificare. De la un an si putin, a mancat la masa cu noi, stand pe un scaun mai inalt.

Cu somnul - normal ca o luam cu mine daca se agita, din moment ce la 6 jumate suna ceasul si trebuia sa fiu fresh la serviciu pentru 10 ore cel putin.

Acum doarme la ea in camera, doarme la ea de la 1 an, in pat normal, nu in patut. In patut nu a vrut deloc. Cat a stat la mama, mama a luat-o cu ei in pat. Cum vine mama la noi, cum nu mai doarme nici Eliza singura, Pleaca mama, Eliza vrea cu noi cateva zile. Apoi doarme la ea. Uneori vine inapoi la noi, in timpul noptii. Normal ca o primesc, doar nu o sa o gonesc la ea.

Eu cu altceva nu sunt de acord - sa doarma mama cu copilul intr-o camera, si tati... treaba lui. Asta nu o pot intelege. Si nu vorbesc de primele luni, ci de persoane care fac asta pana implineste copilul 14 ani, si cunosc din astia!

Acuma, fiecare stie mai bine pentru sine. Eu sunt adepta flexibilitatii in cresterea unui copil - daca vrea sa pape, ii dau (nu ma uit la ceas sa fie ora fixa), daca vrea somn langa noi, il las. Asa am procedat si cu Eliza si acum are program fix de masa pentru ca asa s-a format in timp, ore de somn clare, obiceiuri clare - stie singura cand trebuie sa spele mainile, dintii, cand e ora de pus in pijama, samd...

[b]Nati]/b] - petrecere frumoasa va doresc

Ma duc sa calc rufe cat nu imi dispare de tot cheful

Anca 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Eu cu altceva nu sunt de acord - sa doarma mama cu copilul intr-o camera, si tati... treaba lui. Asta nu o pot intelege. Si nu vorbesc de primele luni, ci de persoane care fac asta pana implineste copilul 14 ani, si cunosc din astia!
Anca 15+

Anca, si eu sunt de acord cu ce spui tu...cunosc si eu familii din astea in care mama doarme cu copilul si tata singur in alta camera...Nu mi se pare normal asa...Noi nu am dormit asa nici in primele zile...

Nati, petrecere frumoasa!
Adrian face un an pe 20 dar inca doarme cu noi in camera insa in patutul lui... trebuie sa mai facem niste modificari, sa luam un patut mai mare pt el si apoi il vom muta intr-o alta camera din timp, inainte sa nasc ca sa se obisnuiasca si sper sa nu fie probleme....

Azi avem program incarcat, mai tarziu mergem la niste prieteni si poate mai intru deseara...
Va pup pe toate!

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anca nici eu nu sunt de acord tatal sa doarma separat sau ceva noi am dormit impreuna mereu si nu separat cu toate ca el merge la servici si ne ajutam faceam cu arndul la biberoane etc.
Noi program i-am facut la biberon adik la trei sau patru ore cum zicea pe cutie, programul de somn singura si l-a stabilit cand vedeam ac e obosita si agitata nani si tot asa nu i-am impus o ora de somn anume. Acum ea mai tarziu de 7 jumate nu sta nu poate e terminata si ziua doarme o sg data de la 12 cate doua ore jumate trei cazul fericit daca e vreo pb maxim 40 de min o ora.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sursula, unde ai facut analizele? Le-ai refacut in acelasi loc? Problema cu rubeola am avut si eu la sarcina trecuta. Eu am fost dupa aceea la inst. Bals si am refacut analizele de cateva ori acolo si pe baza evolutiei IgG si IgM s-a concluzionat ca prima analiza (facuta la medlife) fusese gresita. Mie imi iesisera atat IgG cat si IgM pozitive la prima analiza. Sper sa rezolvi, stiu cat de stresant este.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sunt fericita!!! Azi l-am vazut pe bebe la echo, are 18 mm , e mai mic cu 3 zile si la- un moment dat chiar s-a dat in spectacol, s-a dat peste cap!!!
Nati, petrecere frumoasa!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Wow ce fain Cristina. Ma bucur ca ai vesti bune.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Wow ce fain Cristina. Ma bucur ca ai vesti bune.

Bebe 2

Mada, multumesc!!!

AndreeaOr, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Abia astept si eu sa mergem la eco morfo la 20 de sapt sa il vedem pe bebe mai multisor. In februarie trebuie sa mergem.
Is curioasa sa vad daca imi zice ceva de sex, nu stiu de ce da asa simt si mi se pare ciudat ca as fi vrut baiat dar simt ca va fi fata.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

anaco, bun venit! Sa ne spui datele tale pentru a fi trecuta pe listuta.
Nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare pentru incompatibilitatea de RH. Din cate stiu eu se fac periodic analize pentru a se stabilii daca incep sa iti apara anticorpi anti-Rh, caz in care ti se va face o injectie. Oricum, la prima sarcina riscul sa se intample asa ceva este destul de mic. Eu am incompatibilitate de grupa cu sotul, ce-i drept, e mult mai putin importanta decat cea de Rh, dar si aceea este o problema rezolvabila. Medicul meu mi-a spus ca in cazul incompatibilitatii de Rh se fac lunar analize la institutul de hematologie.

Didi 13+

Mergi la inceput

Anaco bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Si eu tot ieseanca sunt abia ce ne-am intors dintr-o excursie din ro.

Bebe 2

Mergi la inceput