Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna!
Am venit si eu la voi, pentru ca desi v-am mai citit zilele trecute mi se pare ca am uitat sa va raspund si sa dau datele mele...apropo, voi uitati? Ca eu am senzatia ca nu mai stiu nici in ce zi suntem...

Deci eu sunt Madalina (sau Mada), am acasa o fetita de 3 ani si 5 luni si astept inca un bebe, in august 2008. DPN este 14 august, deci sunt insarcinata in 9 saptamani...

Ce nu inteleg eu, citind pe aici, este ca la ultimul eco, la 7 saptamani, bebele meu avea deja 4 cm...deci nu e cam prea mare? plus ca si eu am burta deja, se vede clar, pt ca eu sunt slaba...bebicii vostri cat au acum, la 9 saptamni sau pe-aproape?

Flori, tu iei si acid folic si prenatal? e voie? adica ma refer ca prenatalul are deja acid folic...ti-a dat doctorul tau voie sa le iei impreuna?

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

AndreeaOR si Anaco, sanatate multa, felicitari, stress putin si bb-i sanatosi
Nati, asteptam impresii...si felicitari pentru noul crestin.Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti 3!!
Eu cateodata am asa, o senzatie stranie...De parca nu mi se intampla mie, de parca nu eu sunt insarcinata, de parca e vorba despre altcineva.Asa, nu imi vine sa cred, ma intreb ce o sa fac cu bb, cum o sa ne descurcam cu el, daca e timpul potrivit (de parca mai putem face ceva acum)...Inca nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata, parca nu m-am obisnuit cu gandul...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Narcisa, eu citesc din urma si vad ca ziceai ieri de greturi...eu am descoperit ca trebuie sa mananc la maxim 2 ore, altfel ma ia cu greata...si sa manac ceva proteic, ori carne, ori branza, cascaval, ou, un sandvis ceva, numai sa fie ceva in stomac si vad ca de 3 zile am scapat de greturi...

A, si lamaia mie mai rau imi face, ca imi creste aciditatea in stomac si atunci vars...apropo, avem voie sa luam chestii gen Dicarbocalm or so?

MADALINA9+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara!
Vin si eu cu o veste buna.....chiar daca dublu test mi-a iesit bine,azi am facut si triplu test,l-am vazut pe bebe la eco....era tare miscaretz.Imi pare rau ca nu am putut inregistra....dar am 7 poze de la eco!!!.Nu a putut dr sa vada sexul....dar pentru mine nu conteaza daca e f sau b....ma bucur tare ca dr a zis ca e bine format pt varsta lui...pare mai mare cu o saptamana,are 108,6mm,151 bpm,ceea ce e fff bine(zice dr...ca eu nu ma pricep).
cam atat!

rontzy15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

azi am fost la cumparaturi pt noul meu stil de a manca
si am cumparat:
seminte necoapte de dovleac
caise deshidratatae
nuci de padure
curmale
iaurt activia
pepene
muulta salata
lapte
compot de prune(shtiti voi pt ce)-o intreb pe mama unde sa gasesc eu suc de prune-dar ea zice:"cum mama,n-avem noi tuica acasa!"
oua
asha ca am meniu lejer pt kg si bun pt bb

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Fiquelle

Narcisa, eu citesc din urma si vad ca ziceai ieri de greturi...eu am descoperit ca trebuie sa mananc la maxim 2 ore, altfel ma ia cu greata...si sa manac ceva proteic, ori carne, ori branza, cascaval, ou, un sandvis ceva, numai sa fie ceva in stomac si vad ca de 3 zile am scapat de greturi...

A, si lamaia mie mai rau imi face, ca imi creste aciditatea in stomac si atunci vars...apropo, avem voie sa luam chestii gen Dicarbocalm or so?

MADALINA9+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mada, am citit din urma ca una dintre garvidutze a luat parca dicarbocalm, nu imi amintesc exact cine...Citeste prospectul si vezi daca e interzis dar nu cred...
Cu mancatul si eu cand nu sunt acasa trebuie sa am cu mine ori biscuiti sarati, ori ma lipesc de un sandvis ori ceva trebuie sa mananc si eu, cat de putin...Ma mai laasa, dar nu ma simt in forma de odinioara (parca au trecut 5 ani de cand sunt gravida, nu 3 luni)
Anaxena, buna mancare ai luat, mai ales fructele uscate si alunele care au o gramada de fibre. Mie imi plac tare mult stafidele. Pentru constipatie cei de aici fac suc de portocale (adica storc 3 portocale intr-un pahar) si il lasa la temperatura camerei dupa care il beau. Cica functioneaza, nu am baut pana acum decat cu multa gheatza...
Drept urmare, ca vorbiti de mancare sanatoasa, ma duc sa-mi fac niste gogosi

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Locca-multumesc mult pentru raspuns.Deci se poate sa fi fost gresite.Am sa merg si eu la Bals luni. Locca,da,le-am refacut in acelasi loc-Centrul Medical Matei Basarab.

Mergi la inceput

Si Mada, bine ai venit...Tu, printzesa de acasa si bb care e pe drum...

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Madalina si Sofia bine ati venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios! Sunteti pe listutza sa ne dai si data nasterii si data ultimului ciclu.
Rontzy bravo ma bucur ca ai vesti bune.
Anaxena bravo ca poti papa asa sanatos.
Ileanna La Multi Ani sa fii fericita si sa ai un an cat mai minunat!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Madalina/Fiquelle bine ai venit , eu sunt tot din Constanta, yupii, inca cineva de aici, si tot eu am luat si dicarbocalm acum 2 zile pentru ca urma sa-mi dau duhul daca nu-l luam. Nici nu mi-am pus problema ca ar putea fi interzis in sarcina pentru ca este doar un pansament gastric si bine mi-a mai facut. Eu am si stomacul operat, numai vomitat ore in sir imi lipsea!

In rest, am fost si noi azi la eco, suntem mai mici cu vreo 3 zile decat varsta reala adica avem 62 mm, doc nu a vrut sa-si dea cu parerea referitor la sex, dar recunosc ca nici nu am insistat pentru ca marele meu of, pliul nuchal, a iesit fffff bine, avem 0.9 mm. Singura nemultumire, doc s-a milogit de mine sa fac dublu test, ca el vrea sa fie sigur, ca se interpreteaza clinic, ca promite ca nu ma mai trimite si la triplu test daca dublu test iese bine. A fost foarte uimit ca nu vreau sa le fac, a tresarit in scaun, s-a foit, cred ca pune de-o birfa instant cu colega ca are o nebuna care nu vrea sa fie sigura de nimic .

Si gargaritza fost ultra-morocanoasa, statea toata ghemuita, nu voia sa arate nimic, a fost rascolita cu sonda din toate partile si dadea secata cu mina in directia din care se dorea a fi si ea masurata, a fost a real challenge sa obtina niste imagini bune. Era pozitionata cu coloana spre coloana mea si n-a vrut neam sa se puna si ea transversal sa-i facem o poza din-aia cum are Anaxena cu fetitza ei dragalasa.

Mie mi s-a parut ca-i cam inghesuita; si la voi e la fel sau am io "casutza" mica?

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput