Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina mersi de raspuns in legatura cu supita. Uite www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1072568&classificationid=1034956" target="_blank">aici canita pe care o are Cezara. Aici Polly are doar roti pe spate insa scrie ca in alte tari in fct de safety regulation pot avea 4 roti.

Dana aici tot cam atat e Polly, adica 100 lire.

Timi eu inca nu i-am dat branzica mi se pare devreme, insa prietena mea cu fetita de 7 luni stiu ca i-a dat. Am sa o intreb daca e speciala pt bebei sau cea normala. Chiar acum citeam in carticica si zice ca poti sa-i dai orice fel de branza in afara de soft si unpasteurized cheese. Acum fiecare face cum crede normal.

Anto o alta prietena cu bebe apropiat de varsta a luat polly la juma de pret 50 lire o oferta de moment in boots si mie nu mi-a zis.A trebuit sa platesc pret intreg. M-am cam suparat pe ea ca eu mereu ii spun daca gasesc deal-uri la orice.

Ioana cum e, executi dansul?

Anya mersi de reteta pt branzica, daca nu sunt multumita de cottage chese ii fac si eu.

Si aici se recomanda de la 6 luni folosirea laptelui de vaca integral (nu degresat caci pana la 2 ani ei au nevoie de grasimi naturale deci daca noi bem degresat lor le cumparam integral) in prepararea mancarurilor insa nu si in consumarea lui pentru ca nu contine toate vitaminele necesare.

Andutzy tocmai citeam ca la 6-7 luni bebele trebuie inca sa consume 500-600 ml lapte pe zi. Daca nu se recomanda vitaminele prescrise de dr si preparate din lapte (iaurt si branzica). Referitor la cereale eu zic ca nu are nicio importanta diferenta, si eu iau cereale de la diferite firme in fct de ce imi doresc sa contina.

Valen bine ca ai scris de fructe caci de sapt viitoare vrem si noi sa incepem fructele si ma intrebam ce altceva in loc de mar, para, banana (si aici este banana permisa chiar ca first food). Mai stiu ca mango e permis.

Andra n-am scapat total de reflux adica are zile in care vomita foarte rau si zile cand vomita putin sau chiar deloc. Insa solidele nu le vomita deloc si sunt fericita. Probabil de sapt viitoare voi introduce trei mese in aducarea meselor de lapte adica cereale dimineata, legume la pranz si fructe seara si poate scapam de tot de reflux. La multi ani Marei! Ce fata mare ai!

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

neata!

in primul rand vreau sa vad si eu canita despre care se vorbeste. la noi or exista mustiucuri si manere pentru bibe avent?

in al doilea rand eu iar nu mai inteleg ce legume/fructe au voie si ce nu. pai eu stiam ca telina, ardei, rosie...au voie. acum aud ca in canada nu e voie. branza e voie sau nu e voie? cand e voie? lamuriti-ma si pe mine ca habar nu am ce am si ce nu am voie sa ii dau. macar intr-o prima etapa.

asta cu laptele eu iar nu o prea inteleg. deci lapte de vaca nu au voie pana la un an. dar branza facuta din lapte de vaca cu iaurt (cum a zis anya) e voie. am inteles bine?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

asta este modelul de canita ce i-am luato la Sophie http://www.tommeetippee.co.uk/product/first_cup_4_months_pack_of_4/

aici poti gasi un ghid legat de introducerea solidelor la bebei si cum e mai bine sa le prepari: http://www.wholesomebabyfood.com/foodsbytypeandage.htm
E doar un ghid (parerea mea,nu-i litera de lege) tu treci informatia prin filtrul tau personal si o adaptezi Almei, nevoilor, poftelotr, preferintelor etc ei. Pe site-ul asta gasesti si multe chestii utile dar si unele indoielnice.

Ai inteles foarte bine, lapte de vaca asa cum e nu-i recomandat sa-i dai bebelusului dar iaurt sau branzica e ok.Multumesc inca o data Anya, pe urma intmplator am gasit explicatia si pe site-ul asta ca ma uitam la FAQ

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

sunflower si eu tot scaunel ca al tau mi-am luat, dar nu mai avea culoarea aia si am luat bleu, azi s-a dus sotul sa-l ia. Sper sa-mi fie folositor, avand in vedere ca nu sta linistit cand papa, da mereu din manute.
brazuca si Denis al meu este marait noaptea, se trezeste din 2 in 2 ore , il pun la san si adoarme din nou , dar inainte dormea toata noaptea pana la 7 dimineta, o fi tot din cauza burtici? De cand am inceput diversificarea este mai constipat.
Eu ii dau la 10 cereale cu mar si morcov ( 70-80g ) , la pranz piure de legume ~ 80g ( morcov, telina, pastarnac, cartof, iar de ieri i-am pus putin piept de pui firt inainte ), iar seara cereale cu pormb si orez si pe tot parcursul zilei tatica la cerere. Oare ii dau prea multe cereale si de aceea il doare burtica?
Voi va mai scoateti copilasi afara, ca noi de o saptamana stam numai in casa ca este prea frig?

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

schimb capitolul

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aici avem capitol nou! spor la scris!

karligutza
sunt mamica Adelutei