Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusca cool...ce mai! Pai daca il hraneste asa de bine e normal sa-l care peste tot.

Lora a mai facut un pic de circ dim, dar nu prea am bagat-o in seama. Mai nasol este ca imi face febra

Laura e vaccinare antidifterica, antitetanica, antipertussis - sunt cele care se fac la 2, 4, 6 luni, un an si 2,5 ani. Si cine mai stie cand? O sa va cheme si pe voi. Depinde cum primeste dr ta datele de la Casa de sanatate.

Vaccinurile - iti garanteaza cineva ca nu va face copilul tau bolile pt care se tot vaccineaza atat? Eu sunt cam intrigata si nici nu am primit un raspuns sa ma multumeasca. Sunt cam evazive raspunsurile dr.

Dana in turneu? Pe unde mey?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA - multumesc...eu cred ca am gresit...l-am trecut pe antibiotic pe Razvan cu toate ca incepusem un tratament hemeopat , dar parca nu-si facea efectul, si mi-a fost frica sa risc...mai ales ca se inrautatea treaba, nici la cresa nu-l mai puteam duce...am fost iar cu el la dr si mi-a dat amoxicilina, paracetamol, prednison, clorfeniramin si deja este mai bine, adica nu mai face febra si poate dormi mai bine...nici nu putea sa respire din cauza nasucului infundat. Si cred ca am sa continui dupa tratamentul pt imunitate...care si pe asta l-am intrerupt

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Allexa, din fericire, ai mei nu au facut febra la nici una din racelile astea. De asta am zis ca nu chiar cred ca era necesar antibioticul. Sanatate multa la pui!

Ana asa e cu vaccinurile astea, nu iti garanteaza nimeni nimic. Dar si daca nu le faci si se imbolnaveste copilul de una din bolile astea urate, tu iti dai pe urma pumni in cap ca nu i-ai vaccinat.
O duci pe Casandra la gradinita daca are febra?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Allexa in legatura cu tratam. hemeopatice,la inceput cica starea se inrautateste sau asa da impresia,apoi se imbunatateste,dar e bine s-o iei din timp cu tratam,ca in ultima faza e mai greu.

Ana ma plimb si eu....cica caut loc de munca Vreau sa-ti spun ca deja mi-e sila,faci o facultate degeaba,hai ca iar ma iau nerviiDeja se stie ca posturile 'bune'
se dau cu relatii si la relatii nu stau chiar f bine

ma duc sa bag ceva la ghiozdan....cu Paul!

Ana Maria,Paul si mama Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se indeseau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.
- Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!
- Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!
- Cum adica ai terminat???
- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!...

Ana Maria,Paul si mama Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu pic de somn, mai am un pic si mi se inchid ochii. M-as duce acasa sa ma culc da' am programare la doctor mai tarziu, apoi trebuie sa-l iau pe Stefan acasa ca s-a cam saturat de stat la bunici. Mi-a povestit soacra-mea ca se plimba prin casa cu un telefon de jucarie la ureche si se face ca vorbeste cu taica-su si ii spune sa vina sa-l ia acasa . As mai bea o cafea da' mi-e ca ma apuca tremuratul...
Dana, da poate te reprofilezi. Uite, d-na care ne tine noua contabilitatea e inginer chimist- (parca si tu tot ing. chimist esti, nu? Te orientezi in functie de cerintele pietii, faci un curs de reformare profesionala si te poti angaja ca altceva. Sunt o groaza de cursuri. Eu ti-l recomand pe cel de resurse umane. E mult mai usor sa gasesti de lucru la "personal" decat undeva ca inginer chimist. Sau faci un curs de contabilitate, cel de sase luni, care e destul de complet. Sunt multe institutii care sunt acreditate sa faca cursuri din astea. Te uiti prin ziar sau afli de pe la cunostinte. Eu ii stiu pe cei de la Psihotest. Mai sunt cei de pe la FEG (ii stiu ca sunt din Iasi), Camera de Comert ar trebui sa organizeze, etc.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana da, cam asa este. Dar sunt sigura ca pana la urma vei gasi ceva. Tin pumnii si eu.

Allexa la tratamentul homeopat ai de asteptat cam o sapt sa-i treaca raceala. La fetele mele cam asa a fost. Dupa vreo 4 zile vezi ceva efecte.

Laura da, i-am dat o doza de nurofen si am trimis-o la gradi. Pai era jale daca o tineam acasa. Nu am intelege gresit, eu as vrea sa o tin, dar ea nu. E tragedie daca sare peste 1-2 zile de gradi. Ii place imens de mult sa stea cu copii de aceeasi varsta(aproximativ). Acum ar fi stat si nu i-ar mai fi tacut gura ca o doare piciorul. temp e reactie la vaccin, nu e racita.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu stiu de ce, mi-a aparut mesajul de doua ori .... se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana rad, dar nu prea e de ras, daca te gandesti ... e un fel de rasu'-plansu'.

Ana, am inteles ca e reactie la vaccin. Ma gandeam sa nu ii fie rau, de la febra. Rares a facut febra si era lat dupa vaccinul de 1 an. A dormit jumate de zi, nici mancare nu i-a trebuit. Esti norocoasa cu fata ta asa de dorita de gradinita. Ai mei in fiecare dimineata zic ca nu vor la copii. Azi am lasat-o pe Bianca plangand si urland "nu a copii, a tatii, taaatiii" . Cam 1 minut a tinut-o, ca pana am terminat pe hol de asezat lucrurile in dulapul lor, nu am mai auzit-o. Dar ma streseaza sa o vad cum o ia doamna asistenta cu forta din bratele noastre, ca nu vrea. Se agata de gatul meu, se zbate ... circ intreg ...
Si cand o iau e vesela de nu mai poate, nu ii tace gura o secunda pana acasa, taca-taca, taca-taca ...

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Dana, incerci sa ne inveselesti!
Chiar ca-s scumpe usile, desi aici ne-au facut proprietarii capul mare, ca noi am scos usile de la sufragerie si au facut scandal sa le punem la loc ca una cost 2 500 dolari!!!! adica 70 mil si nu cumva sa le stricam.
Si eu as face un curs de conta - cum zicea Cristina, cred ca nu strica; ma uitasem in ziarele de Neamt mai demult, insa nehotarata cum sunt, uite ca n-am mai reusit.

Lora, noi suntem bine, pe 23 martie plecam la Viena cu mic cu mare -- adica si cu mama; vine cu noi sa ma ajute; Moritz va veni in fiecare weekend la Viena (noroc cu zborurile astea ieftine ale lui Skyeurope).

Ana, vaccinurile nu garanteaza ca nu mai ia copilul boala, insa macara ca face o forma usoara si usor tratabila - si la noi au mai fost discutii cu vaccinurile (nu sunt bune pt. organism, insa pe de o parte ti-e teama sa risti); apoi exista atatea boli, nu poti vaccina copilul chiar impotriva tuturor - uneori trebuie sa mai si risti.
Si Lara facea febra dupa vaccin - noi n-am facut la 2 ani juamte vaccin, insa acolo e o alta schema; trebuie sa ma uit si eu sa vad cand e urmatorul, eu intelesesem ca le-am facut pe toate, mai vin cand o fi la scoala.

De nascut nasc in Viena, in primul rand pt. ca suntem asigurati acolo - si e mai bine asa, ca dupa discutiile citite pe forum despre spitalele (maternitatile) bucurestene, nu stiu ce as fi ales.

Adriana

Mergi la inceput