Urgent caut gradinita in sect.1
Va rog frumos daca poate sa-mi recomande si mie cineva cateva gradinite particulare bune in sect.1 . Ma intereseaza pe langa Antena 1. Multumesc
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2007
Raspunsuri
gabitzam spune:
Buna Gloria!
Eu stau in Baneasa, aproape de Antena 1.
In cartier sunt 3 gradinite particulare si doua de stat.
O gradinita particulara este Smart Kids, pe str. Dobrogeanu Gherea (www.smartkids.ro) Dar aici am incercat eu sa-l inscriu pe Andrei si nu mai aveau locuri pentru 2008.
O alta gradinita este Hansel si Gretel, pe strada Marinarilor. Aici am gasit eu loc si l-am inscris pentru anul asta, ca sa nu raman fara loc( intre timp mai sunt in asteptare la o alta gradinita din zona pta Victoriei.) Este o gradinita micuta, doua grupe. Avantajul pentru mine e ca e aproximativ in spatele blocului. Program lung este 6.5 mil. Daca vrei caut acasa telefonul lor si ti-l dau.
S-a mai deschis prin noiembrie o gradinita noua particulara, cu predare in limba germana, Biene Maja (http://www.bienemaja.ro/). E pe strada Garlei.
Te muti in cartier sa fim vecine? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
greieras spune:
Buna Gabi,
Merci pentru informatii, de fapt situatia mea este mai complicata. Trebuie sa vin in tara cu Eva pentru vreo 3 saptamani si am de rezolvat o gramada de chestii si as vrea sa o dau pe Eva la gradi vreo 2 saptamani ca sa nu car copilul dupa mine toata ziua. Deci sorry, nu ma mut pe langa tine, dar o sa stau la niste prieteni in zona Antenei 1.
Craciun 2007
gabitzam spune:
Gloria, mi-e teama ca nu ti-o primeste nimeni pentru doua saptamani din pacate.
Cred ca trebuie sa te interesezi la vreo cunostinta/prietena/sora/verisoara/nepoata/vecina/etc, daca te poate ajuta cineva cu Eva astea doua saptamani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
greieras spune:
Stiu, dar incerc oricum. Nu am absolut pe nimeni, nici in familie, nici intre prieteni care sa fie disponibili. Este o situatie foarte complicata. Si deoarece stau la prieteni nici nu voi putea sa le aduc pe cineva pe cap. Oricum, ureza-mi succes. Eu totusi sper.
Craciun 2007
Marina spune:
ar tb sa incerci cu gradinita cea noua Biene Maja....de regula gradinitele noi cu putini copii sunt mai flexibile. In ce perioada esti aici? Vara probabil e mai simplu sa gasesti un loc cand multi copii sunt in vacanta.
clau2toma spune:
Greieras ,eu stau pe langa Antena 1 si am baiatul la o gradinita tot pe Dobrogeanu Gherea (e in spatele Antenei),dar la stat .Vreau ca sa-ti zic ,ca ieri am vazut ca a mai venit un coleg la Toma in clasa .Vad ca aici oricand te-ai duce ,copilul ti-l primeste ca nu prea au copii in gradinita .Gradinita e de stat si sigur nu cred ca se intampla nimic daca sta 2 sapt sau 3 copilul numai ca nu cred ca trebuie spus din start cat vrei sa-l duci .Banii se dau la inceput pt luna respectiva ,numai pt mese .E 10 Roni pe zi .La aceasta gradinita de cand ainceput anul scolar si pana acum tot au primit copii .Si e si cu program prelungit .Eu cred ca merita sa incerci .Dar bineanteles e alegerea ta .
greieras spune:
clau2toma merci pentru informatie. Eu o sa vin la inceputul lui Martie, deci curand. Nu ma deranjaza sa o dau si la o gradinita de stat daca e ok gradinita. Am trimis deja la cateva gradinite emailuri, daca nu imi raspund o sa ramana varianta ta, la fata locului. Oricum, si mie mi-ar conveni ceva mai ieftin ca nu ma dau banii afara din casa, dar am inceput cu cele particulare stiind ca de obicei cele de stat sunt pline.
Craciun 2007