Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carpatina, drum bun. Sa ajungeti cu bine!

Rox, bafta la examen!

Annisio, ptiu, ptiu, sa nu te deochi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, am ajuns deja la patru luni... Ce repede trece timpul asta... Acusica imi cere marafeti baiatul, sa se duca la gagici... Pana atunci, mai pupa nitel suzeta...

http://good-times.webshots.com/photo/2008003650101620375wQkLPi

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, tinem pumnii pentru luni, la eco. Sa fie totul bine!

Gabitz, e cam la limita de jos pentru lina a treia. Dar nu dispera, poate are o perioada de stagnare. Oricum, eu as vorbi cu pediatrul.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

neata fetele
nu am mai intrat de mult pe aici
fimea a facut azi 4 luni de fapt diseara la 6 fara 5 face
am fac si vaccinu de 4 luni alea cu palta le-am facut si nu mi-a facut nici o febra nimic
voiam sa va intreb pe fetele cu bb mai mari maria nu se intorce de pe spate pe burta isi ridica piciorusele si se chinuie dar nu reuseste decat sa ajunga de pe spate pe o parte
si inca o chestie zice mereu : cahh, gruuu, guuu aa ee ceva de genu
e ok? e in ordine?
si voiam sa te intreb betty ce e cu eco transfontaneliana de ce o faci?

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine ma intreba despre cum reactioneaza Y la noul meniu... Sper ca nu Andreea11, ca ma impusc... Nu de alta, dar apoi va trebui sa ii explic ce este ala un borcanas si cum se foloseste lingurita...Valeu muica!

Bebe e ok. Am fost iar la cumparaturi si i-am luat din Cora mai multe tipuri, mai variate. Sunt nitelus mai ieftine decat la farmacie, dar fara cadouri... Daca te gandesti ca la farma am primit cate un bonus la fiecare doua borcanase, mai bine luam tot de acolo...
Am incercat aseara sa ii dau legume. Un amestec tampit, care avea si conopida in el. S-a strambat bibicul de zici ca ii dadeam fiere sa pape... A trebuit sa il combin cu altul, ca sa il poata manca...
Cu ocazia vizitei la supermerkado, i-am luat si scaun de masa. E belea!!!! Al mai cu mot si mai cu mot este al lui. Il merita pisoiul, de ce sa nu zic pe corecte acum????

PS - glumesc, stiu ca exact persoana a intrebat...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Asaaaa, deci baiatul meu e diversificat in toata regula. Dar tot haleste la greu... Manaca zilnic doua mese de lapte simplu, doua de lapte cu cereale si doua de piureuri. Plus san cam de patru ori. Bine, mai mult asa de fita, ca nu stiu eu ce mai suge el acolo. Desi laptic este. S-a cam obisnuit sa pice para malaiata in gura lui Natafleata...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

annisia ce ii dai sa pape? eu ii dau mariei asa: la ora 10 suculet de mar sau morcov niciodata amestecat ca nu-i place, la 13 supita dar si cu piure in ea adik e mai grosuta si la 16 biscuiti cu lapte o zi si a lta zi cereale de la milupa cu porumb si orez (sunt super nasoale dar maria baga mare)
in rest papa lapte la greu

Mergi la inceput

ce borcanele ai cumparat? de la cine? ce? si ce cadoaie iti dau? ma bate gandu sa-i cumpar si io gata preparat ca m-am saturat zinic sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, succes cu organizarea botezului cum vrei tu si sanatate piticei. Da-i cu mixtura mentolata ca ajuta.

Andreea, noi nu mancam. In weekend fac gratar sau iesim la restaurant. Al meu nu mananca acasa in cursul saptamanii decat foarte rar, acum iar e la dieta deci deloc. Iar eu nu prea mananc. Poate un ou, un sandwich, iaurt si lapte. Cam atat.

Bee, atat am facut si eu, am vazut gaurica si am lasat pielea in pace. Nu asta inseamna decalotare dar eu nici nu am de gand sa fac mai mult.

Piciulika, mama e la mine sa stea cu Andrei. A mai avut o singura hemoragie mai usoara, internarea pentru investigatii detaliate a ramas pe saptamana viitoare. Cum se zice in germana la lanolina aia?

Ana, multumesc, sper sa ma descurc, ca e grila. In rest ma simt tampita. Nu mai zic ca nu mai stiu sa scriu de mana, la examenul trecut pe langa ca nu stiam subiectele imi era greu sa si scriu.

Daniela, nici al meu nu se rasuceste de pe spate pe burta si nici nu incearca. Nu e o problema, cand vor reusi nu o sa mai stim cum sa ii tinem in loc.

Ma duc la studiu. Nu am mai citit nici aseara si nici azi de la 5, mi-a fost rau de la raceala, nas infundat si durere de cap si am decis sa dorm. De aceea am tras chiului si pe forum. Va pupic si revin diseara dupa examen, sper cu vestea ca am sanse sa il iau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Am mai scris ce, de unde si ce cadouri... Cauta in urma!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput