Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Annisia, am ajuns la postarea ta pentru Sabina si pot spune stima si respectul. Esti tu o fire navalnica dar tare sufletista. Ai un stil aparte sa faci un om sa se simta bine, dar asta e valabil si in sens contrar. Uite o din partea mea.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

am editat mai sus, se adauga nu apa chioara, ci chiar supa in care au fiert ele.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica, eu nu ii dau deloc ceai. Nici fie-mea nu a baut, nici el nu vrea si nici nu am insistat. O sa bea apa cand o fi cazul.

Sim, tu ai jucat tot Syberia fara nici un hint?

Apropos de jocuri si hinturi, am gasit un site super de unde poti lua hint, adica nu intreg walkthrough ca sa iti strice supriza. Mai interesant e ca nici hint nu primesti direct, ci in pasi si tu poti sa te opresti de la prima idee si sa nu mai cauti mai departe. Iaca aici link unde puteti gasi hint la foarte multe jocuri.

http://www.uhs-hints.com/hints/

Aveti idee ce e cu jocul ala Nancy Drew?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

quote:
Originally posted by Andries

eu am fost la carefour sa ma aprovizionez mai serios, ca ramasesem fara de nici unele...
m-am distrat pe drum in trafic, doamne ce-mi place de masina mea, ca-i mica si fasneata...
Sim un scaun 0-9 f bun este neonato, dar eu nu mai gasesc acum pe net modelul pe care il am eu, eu l-am folosit de la 2 luni pana la 3 ani fara nici o problema pentru ca Vic e subtirel, tras ca prin inel...
si nu era scump cand l-am luat, era in clasa medie, nici printre cele mai ieftine nu era...auzi, da' scoica matale ce are? s-a stricat sau nu-i mai place lui musiu?

Annisia facusi iures p-acilea pai e frumos din partea lu' matale sa tragi fetele de urechi ca nu-si fac temele? da' ce crezi ca toata lumea poa' sa tina minte tot ce misca hi hi mie-mi place poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2200981780101620375fYfxYD prietenii stiu de ce!

Roxana am vazut clapari de copii la carefour, 170 ron perechea, dar nu cred ca merita banii (ti-am povestit experienta noastra, dupa trei zile nu mai vroia pe partie ca-l dureau picioarele), mai bine inchiriezi.

Andries

De poza asta ma legasem si eu...hihihi

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Marunzika, multumesc, stiam eu ca n-ai uitat!
Andries, si eu ma gandeam sa mai astept cu cartofiorul gatit... Mai ales daca o semana si asta cu fratiorul ei, care nu a fost constipat macar o data in 3 ani desi uneori mi-as fi dorit. Ma gandeam sa incep cu legume astfel: fierb morcov, albitura, dovlecel, ardei, patrujel si marar (verdeturile adaugate doar la sfarsit ca sa-si pastreze din vitamine) si pt. cateva zile ii dau doar morcovul pasat in zeama asta, apoi introduc cate un pic din celelalte componente, una cate una la 3-4 zile. O fi bine asa?
Sau pe reteta pe care o va scrie Marunzika.
Tu cum o sa-i bagi legumele Sabina? Ca si tu parca vrei sa incepi tot cu astea.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciule, ne scrii si tu reteta voastra pt. legume? Atunci cand o sa o ai, fireste. Sa stii ca eu nu te-am uitat, ma tot gandesc la voi.
Rox, nu cred ca e cazul sa-l pui in fund atatatimp cat el nu-si manifesta interesul de a se ridica. Eu stiu ca asta e regula si la mersul in picioare si la tot. Pana nu se ridica singur nu te apuci sa-l pui in premergator, sa-l sustii, etc.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
nu cred ca e cazul sa-l pui in fund atatatimp cat el nu-si manifesta interesul de a se ridica. Eu stiu ca asta e regula si la mersul in picioare si la tot. Pana nu se ridica singur nu te apuci sa-l pui in premergator, sa-l sustii, etc.

bun, si daca-si manifesta interesul sa-l ridicam? al meu are trei luni jumate, dar si din scoica se tot ridica, asa ca l-am mai ridicat in fundulet de cateva ori, dar nu e prea devreme?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Simona, sigur e o pasa, am cunoscut multi bebei care reactionau asa. Multumim de carticica.
Picio, sigur, intelegerea e intelegere. Te asteptam la petit la Cluj cu superbul tau!

Oho, ce bine-I sade lui Yannis la masa…. Nu e gras deloc, adica e cum nu se poate mai bine!
Rodica, multam, esti draguta! Ceaiul, Sara nu il bea nicium, face niste moace…
Roxana, bine ca ai mai scapat de unul. Hai ca incet-incet… Sara vrea in fundulet, chiar fara sa ii dau mainile se arcuieste toata, asa ca o pun cate putin, In schimb ea e puturoasa cu intoarcerile.

Hai may, voi chiar va suparati pe Annisia? Pai daca nu o cunostem pana acum? Zice ea ceva cu rautate? Sigur NU! Eu cred ca doar se distreaza! Si unele ii mai si alimenteaza pofta aceasta de distractie….hehehehe…

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna si de la noi.

Nana, ma bucur tare ca ati primit aprobarea. Va tin pumnii sa iasa totul bine si sa va intoarceti linistiti si cu solutia la problema piticului tau frumos, frumos, frumos, frumos, de 1000 de ori frumos.

Apropos de intrebarea cu ridicatul in fund, chiar asa, ce e de facut? Ca al meu chiar se ridica, numai ca nu prea il las eu. Mie mi-a zis ortopeda ca de la 4 luni il pot pune intre perne. Eu abia astept sa stea in fundic ca sa pot sa-l smotocesc mai bine

Rox, bine ca ai mai bifat un examen. In lipsa lui 10, 5-ul e sfant, hi, hi, hi. Io nu m-am priceput sa gasesc postarile nebunei de care ziceai tu.

Gabriela, Sara e o minunatie, dar o stii si tu.

Am vazut cercei foarte frumosi in urechiuse de fetita si mai frumoasa. Cum se numeste posesoarea urechiuselor? Raisaaaaa

Andries, Marunzika, Tomasa multumiri pt. detaliile referitoare la subiectul arzator: DIVERSIFICAREA. Dupa ce va citesc parca nu mai pare asa de greu. Mi-era groaza ca si aici va trebui sa presteze sotul, ca eu nu prea le am cu gatitul

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

De cartof mi-e si mie teama. E destul de toxic si asta ca toate legumele din tara asta...offf. Nu ma intelegeti gresit dar la piata nu mai vin taranii autentici cu legume autentice...pentru un castig sigur toarna cu borcanu` azot la radacina plantei. Posibilitati de a face rost de unii "adevarati" nu am nici eu...asa ca o sa ma innarmez cu rabdare cand voi merge la piata si o sa caut cei mai amarati morcovi si cele mai sfrijite albituri. La cartofi insa nu stiu ce o sa ma fac...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput