Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
myral spune:
Danuta
ieri am stat toata ziua cu compresa de ii inghetasera piciorusele azi am lasat-o balta.Isabeluta mi-a recomandat morcov cartof si dovlecel, iar fructe mar para si portocala(asta ultima nu am de gand sa i dau).Annisia credeam ca ai plecat
Da avem minuteeeee dar functioneste cand vrea el.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Am vazut ca majoritatea sunteti de acord cu borcanasele . Eu ma gandesc sa-i dau alternativ si mancarica de casa la inceput apoi si borcanase. M-am uitat in fuga la supermarket dar am vazut numai amestecuri de legume cu spanac, mazare astea cred ca se dau mai tarziu desi pe ele scria 4 luni.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxali spune:
Valentina tine si regim alimentar ptr urticarie?
Piciule aici se fierb legumele cu carne =supa cu carne si se intrebuinteaza numai la pranz cu carne si ptr seara supa cu legume care se poate folosi seara cu paste, cereale sau pranz cu peste...adica legumele le lungesti cu apa +cereale(cele de la borcan)??
Ai dreptate ca pot congela impreuna cu supa...adica leguma pasata +zeama de supa.
Cum arata blenderul ala vertical...cel care se foloseste ptr prajituri??
mai citec din urma si revin..
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
Fetelor, unde sunteti???? Ajungem pe pagina 2!!!!!!!!!!!!
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Hai sa te vad Ramonaiani cum o faci tu pe Elizuca colant. Hihihi
Am fost comoda! Am dus-o la fotograf. Am tot invartit-o in maini sa ii dau jos costumul. Asa ca are o figura shucarita in poza
Eliza (06.09.07)
Andries spune:
eu am fost la carefour sa ma aprovizionez mai serios, ca ramasesem fara de nici unele...
m-am distrat pe drum in trafic, doamne ce-mi place de masina mea, ca-i mica si fasneata...
Sim un scaun 0-9 f bun este neonato, dar eu nu mai gasesc acum pe net modelul pe care il am eu, eu l-am folosit de la 2 luni pana la 3 ani fara nici o problema pentru ca Vic e subtirel, tras ca prin inel...
si nu era scump cand l-am luat, era in clasa medie, nici printre cele mai ieftine nu era...auzi, da' scoica matale ce are? s-a stricat sau nu-i mai place lui musiu?
Annisia facusi iures p-acilea
pai e frumos din partea lu' matale sa tragi fetele de urechi ca nu-si fac temele? da' ce crezi ca toata lumea poa' sa tina minte tot ce misca
hi hi mie-mi place poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2200981780101620375fYfxYD prietenii stiu de ce!
Roxana am vazut clapari de copii la carefour, 170 ron perechea, dar nu cred ca merita banii (ti-am povestit experienta noastra, dupa trei zile nu mai vroia pe partie ca-l dureau picioarele), mai bine inchiriezi.
Andries
angipangi spune:
multumesc pentru ajutor.Am gasit ceva despre diversificare puteti gasi aici cateva sfaturi http://dieta.romedic.ro/diete/Diversificarea_0719/Diversificarea_intre_4_si_5_luni_01923.html sper ca l-am pus corect
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
Andries spune:
cred ca je o sa aplice a' mai masochista metoda de produs supa pentru bebelac...legume fierte (plus carne cand ii va veni vremea) in oala cu aburi, date de doua ori prin masina de tocat, date inca o data in clocot pe aragaz, ambalat maglavaisul rezultat in borcane, borcanele bagate la congelator, once per week ...crez' ca n-oi muri pana face un an...
Andries
Andries spune:
tomasa ma tot gandeam la cartoful ala' eu cred ca la borcanel nu fermenteaza pentru ca este pasteurizat, noi il fierbem in oala, il pasam si daca il las in bucatarie in 2 ore sigur prinde bacterii de fermentatie...dar eu lui Vic i-am dat destul de repede cartof, pe la sase luni sigur manca, avea si in supa si nu a patit nimic, ma rog el era (si este inca) mai constipat.
Andries
sim_stoian spune:
Andries, musiu al meu nu mai incape in scoica, ii stau picioarele pe afara
. Vreau un scaun 0-18 pt ca are deja 8 kg si vreo 70 cm, deci nu ma ajuta categoria 0-9 kg.
Edit: scoica e bine mersi, nu are nimic. E utila prin casa, cat mananc il pun langa mine in scoia; e f utila cand vrea sa faca kk, sa dea gaze. Dar nu mai e buna pt mers cu masina.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare