Mamici de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorich spune:
Buna!
Andrada79: Ce dr. ai la spitalul CFR 2? Ca si eu tot acolo am medic, pe dr. Nastase. Si vad ca avem si cam aceeasi data de nastere.
Multumesc.
Lori
YLARI spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ylari,bine ca te-ai linistit...poate ar fi bine de spus cine e cel care ti-a spus prostia aia prima data..sa se fereasca lumea de el
Fecian,felicitari ptr.baietel!sa-ti traiasca,sa creasca mare si sa vina cu bine pe lume..
Ancadragoman..ce coincidenta..si pe fetita mea tot Maria Alexandra o cheama,da noi suntem pe 7 Noiembrie 2004..sa-ti traiasca printesa!
Gabitzam,asa patesc si eu...dupa ce am nascut un timp faceam efectiv pe mine daca in secunda 2 nu erma pe WC;apoi mi-am revenit.Acum vad ca iar se cam intampla..aroe asa de slabit sa fie muschiul?sau...?
In rest,toate bunute,mai putin faptul ca aseara am aflat o veste f trista:a murit unchiul meu(care e si nasul meu de botez..)Deci WE asta plec la Pitesti ptr.o inmormantare.Nu as fi emrs,ca nu ma simt in stare,da' as vrea sa fu langa tata,cred ca-i e tare greu.
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
La Medsana am facut eco, la dr. Hadi. Stiti cat am intrebat pe aici de el??? Nu pe topicul nostru, si pe altele, dar nu am primit raspuns. Doar ce am gasit eu scris de alte fete si nu prea era de bine. Asa el mi s-a parut ok, mi-a vorbit frumos, m-a intrebat daca vreau sa mai stiu ceva... pai io sa stiu ce sa te intreb? zi-mi tu nene daca e totul in ordine. si v-am zis, mi-a spus ca 90% e ok, 100% nu iti garanteaza nimeni... Poate a scris capiata aia gresit, nu stiu ce sa zic...
Condoleante, andreeap si din partea mea, imi pare rau...
Felicia, sa va traiasca putza!!!
Pup fetele frumoasele!!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
simonacip spune:
Andreea, condoleante...![]()
Ylari, ma bucur ca e ok...auzi cum ne sperie masuratorile astea, Doamne, abia astept sa-l vad pe pui, ca-i bine, sanatos si sa-l tin in brate..
andrada 79, eu zic ca e foarte bine la 22 sapt...dar cat difera si parerile astea ale doctorilor....din pacate
David (10 nov 2004) si
Simona
24+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Andreea, condoleante...
Ylari, ma bucur ca e ok...auzi cum ne sperie masuratorile astea, Doamne, abia astept sa-l vad pe pui, ca-i bine, sanatos si sa-l tin in brate..
andrada 79, eu zic ca e foarte bine la 22 sapt...dar cat difera si parerile astea ale doctorilor....din pacate
David (10 nov 2004) si
Simona24+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Si eu la fel, abia astept sa nasc sa vad bebeluna bine si sanatoasa! Sa ii dau tzatza!!!! Ha, ha, ha!!!!
YLARI

Luminel spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Fetele, am venit de la doctor. Pliul nucal este de 4 mm!!!!!!! Ce o fi masurat ala, nu stiu!!!!! In fine. Mi-a zis ca pliul nucal se masoara pana la 28 saptamani, apoi nu il mai ia nimeni in calcul. Aaaa, si s-a mai uitat dupa ultima falanga a degetului mic (un alt marker important in SD - daca nu o are, are SD bb) ei bine, bebeluna mea are aceasta falang. De 3 ori a masurat pliul nucal, mi-a aratat si mie care este si cum se masoara. De fiecare data 4mm. Uf, Doamne!!!! TT iesise bine, dar vezi cum iti poate bate cuie in cap un tampit de doctor? Banuiam eu, am presimtit eu... Restul de masuratori au corespuns cu diferente foarte foarte mici, bazinetele sunt de 6mm si ceva (aproape 7) poate a scris gresit mitzi aia careia ii dicta doctorul...
In fine!
Mi-am luat si certificatele prenuptiale, joi depunem actele de cununie.
Pupici la fete!!!!
Va iubeeeesc!!!!!!
YLARI

Ma bucur ca te-ai linistit, Ylari! Nu se putea sa fie decat bine...La tanti doctora ai facut ecografia care te-a linistit?
Si felicitari pentru fericitul eveniment din viata ta! cand se va intampla?

si numai bine!Lumi
20+ posibil
Getutza81 spune:
Doloress, multumesc de cuvintele frumoase ! Mam uitat si eu la pozele tale, sunt frumoase, si parerea mea e ca toate burticile din lume sunt frumoase, cand te gandesti ca acolo creste ceva minunat, avea un asemenea noroc ca suntem noi cele care facem bebeii mici si nu barbatii ca putem sa simtim atata iubire care nas putea sa o descriu nici intro mie de cuvinte.
Sa stii ca nici eu pana acum o saptamana nam consumat lactate absolut deloc, dar nimic, nici branza nici iaurt nici lapte, minic, pt ca in primele luni mia fost tare aru si vomitam, dar mai ales de la lactate. Acum am zis sa mai incerc, laptele vad ca il tolerez si beau in fiecare zi, dar iaurt mam hotarat sa nu mai bag in gura deoarece dupa ce nu mai voimitam de o perioada buna am incercat sa consum dar am vomitat instant si miam amintit de clipele alea de cosmar care leam trait cand vomitam si mam hotarat sa nu mai incerc. Asa ca ce patesti tu cu laptele patesc eu cu iaurtul.
Silvia, chiar nu stiu ce sa zic, si eu mam simtit ca tine chiar in prima faza a sarcinii, la inceput de tot, am avut o depresie tare urata, dar incet cu incetul am reusit sa trec peste si mia venit cheful de toate acum... cum zicea mai devreme cineva, incearca sa faci doar ce iti place si nimic mai mult, dar parerea mea e ca ar trebui sa il intrebi pe dr tau ce zice, poate ei stiu mai bine ce ar trebui sa faci in cazurile astea pt ca probabil nu esti nici prima nici ultima careia i se intampla, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, pt ca sarcina ar trebui sa fie cea mai frumoasa parte din viata noastra si sa ne bucuram la maxim de micutii nostrii si ca suntem asa norocoase sa ii tinem la noi in burtica si i crestem asa, e ceva minunat, si cand va veni pe lume va avea nevoie de toata atentia ta, si te asigur ca el simte tot prin ce treci tu acum incearca macar pentru el sa treci peste asta, doar nu vrei ca bebe mic sa fie suparacios si bosumflat ? sunt convinsa ca cu ajutorul mintii si dc vrei cu adevarat vei reusi, eu multe reusesc sa stii dc imi impun cu toata forta mea sa fac ceva, chiar cred ca voi reusi sa trec si peste obsesia mea cu curatenia si voi accepta pana la urma sa duc pe bebe la soacra mea unde consider eu ca e un focar de infectie, caci daca nu nu voi face decat sa stric relatia frumoasa care o am cu sotul meu si nu merita, pt ca la urma urmei e mama lui si il afecteaza tot ce fac si spun privitor la ea, si nu reusesc decat sa imi fac mie rau. Deci cu o hotarare de fier si spunanduti incontinuu ca vei reusi sa iesi din starea asta sunt convinsa ca vei reusi, iti urez succes si sa auzim ca esti fericita !
Lorich, bine ai venit !
Ylari, eu nu cred ca trebuie sa te panichezi, ei zic asa tot timpul si asa si este, nu trebuie sa te ingrijorezi, in cel mai rau caz asteapta pana la urmatorul control si nu uita ca bebe te simte cel mai bine si nui place si nici nui face bine. Sincer am observat ca toti doctorii au darul asta sa te faca sa te panichezi, si mie mi sa intamplat sa zica asa dar asta e meseria lor, si poate are dreptate nimeni nuti poate garanta nimic pe lumea asta. Nu te ingrijora ca nu are rost, iti spun eu. Vezi ? tiam spus, intre timp , cat eu scriam raspunsurile, voi ati venit deja cu alte raspunsuri si eu am ramas in urma...![]()
![]()

Icazangiu ne dai si noua adresa site-urilor ? plsssss
DanaH, multumim, sunt convinsa ca si la tine e la fel...
Felicia, felicitari de putulica, esti tare mandra de ea, la fel ca mine...
de fericire... hihihihi....
AndreeaP, condoleante !
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi
lcazangiu spune:
Site-ul pt hainute este www.laredoute.fr si mai multe detalii le poti afla de pe forum aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114136
daca mai ai intrebari nu ezita!
Lori
16+
andreap spune:
In primul rand,multumesc frumos Simona,Ylari,Acina,Getutza
..cu moralul stau binisor,dar mi-e groaza de ziua de maine.Niciodata nu am suportat inmormantarile,iar acum cu atat mai mult...
Getutza,site-ul este www.laredoute.fr. exista si aici pe Dc un subiect deschis la "femina intim"..spor la cumparaturi(sa stii ca au si haine de
)
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Getutza81 spune:
Icazangiu, AndreeaP, multumesc, ma apuc imediat de treaba !
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi