Mamici de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simonix..Eu n-as putea trai in Belgia. Matusa mea e acolo de 19 ani (in tourney) si nu pot sa o inteleg. are si ea stari depresive din cauza vremii mohorate...Cand esti obisnuit cu soare, e o mare diferenta sa ajungi intr-o clima d'asta...si eu, inainte sa raman insarcinata mergeam cam la 2 luni la Bruxelles. am fost de multe ori si o singura data am prins vreme buna, soare frumos, in rest ploaie...tare deprimant..
La tine e sigur de la vreme, dar daca te vei obisnui poate nu te va mai apasa atit de tare atmosfera...

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Simonacip si Simonix, te obisnuiesti, credeti-ma. Si eu sunt mare iubitoare de soare, caldura, dar m-am obisnuit si aici. am invatat sa ma bucur de fiecare raza de soare. si parca in ultimii doi ani nici nu a mai plouat asa de mult. cu vantul mai am sa ma obisnuiesc, ca aici bate ca la nebuni si cand ploua si cand e soare, de iti intra pana la oase.
dar perioda de inceput este mai grea, pana te acomodezi. eu si sotul plangeam in fiecare seara in primele trei luni cand am venit aici, ne era dor de orice de acasa, pana si de tramvaiul 16 si de autobuzul 336 (va dati seama in ce hal eram). acum ne este dor de familii, de prieteni, de locuri, dar dorul face parte din noi, nu ne mai doboara.

tu, simonix, desi este plecata de acasa, probabil ca ai prins radacini (cum s-ar zice) in polonia si iti este greu sa te acomodezi in noua tara. cred ca si eu as fi la fel, de aceea tot incerc sa il conving pe sot sa ramanem aici. dar asteapta sa te acomodezi, sa vina bebe si o sa vezi ca o sa fie mai bine.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata burtici

In sfarsit am venit si noi de la eco. am avut azi o zi foarte plina, abia am terminat..
Ca de obicei nu am dormit decat 3 ore si in noaptea asta. Oricum la 8 aveam programata eco asa ca...chiar nu a contat ca nu am dormit.

Deci am aflat ce avem in burtica...Un baietzel. I-am vazut cercelusii si putzulica, hihihi...
Puiucu era tare obosit ca a dansat toata noaptea si acum se odihnea. Din ce am vazut DPN ar trebui sa fie schimbat la 23 mai...
Avem 21 de saptamani implinite.
Aaa, a masurat toate pe acolo, nu mi-a zis cat cantareste, dar din cate am vazut toate sunt acolo unde ar trebui, inimioara e ok, are 2 plamani, 2 rinichi, totul e ok. chiar avea si pipilica puiu...
L-a intors pe toate partile i-a vazut toate pe acolo si arata chiar foarte bine...
I-am zis doctoritzei ca nu dorm deloc bine noaptea si de durerea mea in dreapta, a zis ca nu i se pare normal, chiar mi-a facut un check-up foarte minutios, dar nu a putut sa isi dea seama de nimic...
M-a chemat la control peste 2 saptamani, desi in mod normal trebuia peste o luna...
Hai ca v-am bazait mult...ma apuc sa citesc si eu din urma ..

Am un baitzel...hihihihi...

Felicia 20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Felicia sa iti traiascva putica si sa va bucurati de ea.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Felicia, sa va traiasca flacaul si sa fiti fericiti!

quote:
Originally posted by ancadragoman

Felicia sa iti traiascva putica si sa va bucurati de ea.

Anca, tare haioasa urarea ta...

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dana, intr-adevar, cred ca ajungi si sa te obisnuiesti, plus ca poate alte lucruri placute in tara respectiva compenseaza vremea urata..
Fecian felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucure!!

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetele, am venit de la doctor. Pliul nucal este de 4 mm!!!!!!! Ce o fi masurat ala, nu stiu!!!!! In fine. Mi-a zis ca pliul nucal se masoara pana la 28 saptamani, apoi nu il mai ia nimeni in calcul. Aaaa, si s-a mai uitat dupa ultima falanga a degetului mic (un alt marker important in SD - daca nu o are, are SD bb) ei bine, bebeluna mea are aceasta falang. De 3 ori a masurat pliul nucal, mi-a aratat si mie care este si cum se masoara. De fiecare data 4mm. Uf, Doamne!!!! TT iesise bine, dar vezi cum iti poate bate cuie in cap un tampit de doctor? Banuiam eu, am presimtit eu... Restul de masuratori au corespuns cu diferente foarte foarte mici, bazinetele sunt de 6mm si ceva (aproape 7) poate a scris gresit mitzi aia careia ii dicta doctorul...
In fine!

Mi-am luat si certificatele prenuptiale, joi depunem actele de cununie.

Pupici la fete!!!!

Va iubeeeesc!!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc pt raspunsuri!!!
alina_anto:eu sunt programata la eco de 4D pe 31 ianuarie la Pelinescu, la Medlife cand voi avea 22 saptamani. Abia astept! Pana acum ecografiile le-am facut fie la Anais fie la doctora mea la spital la CFR2.
Vam intrebat data trecuta la cate saptamani vati programat voi la eco 4D pt ca doctora mea data trecuta, la ultimul control mi-a spus ca e cam devreme programarea care mi-am facut-o la 4D, desi ea mi-a spus in ce perioada sa ma programez, dar a uitat. Oricum pe urma tot ea mi-a zis ca e bine si la 22 saptamani.
Pupici!!!
Andrada
http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ylari,bine ca te-ai linistit...poate ar fi bine de spus cine e cel care ti-a spus prostia aia prima data..sa se fereasca lumea de el
Fecian,felicitari ptr.baietel!sa-ti traiasca,sa creasca mare si sa vina cu bine pe lume..
Ancadragoman..ce coincidenta..si pe fetita mea tot Maria Alexandra o cheama,da noi suntem pe 7 Noiembrie 2004..sa-ti traiasca printesa!
Gabitzam,asa patesc si eu...dupa ce am nascut un timp faceam efectiv pe mine daca in secunda 2 nu erma pe WC;apoi mi-am revenit.Acum vad ca iar se cam intampla..aroe asa de slabit sa fie muschiul?sau...?
In rest,toate bunute,mai putin faptul ca aseara am aflat o veste f trista:a murit unchiul meu(care e si nasul meu de botez..)Deci WE asta plec la Pitesti ptr.o inmormantare.Nu as fi emrs,ca nu ma simt in stare,da' as vrea sa fu langa tata,cred ca-i e tare greu.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Felicia felicitari pt baietel.
Ylari felicitari si tie, stiu ce inseamna stresul pt SD , doar ce am facut amnio din cauza asta.
Andreeap condoleante.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput