Mamici de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ylari, eu nu am vazut pe nicaieri tabel cu pliul nucal. Peste tot scrie ca se masoara intre sapt. 11 si 14, dincolo de ele este irelevanta masura. Este prima data cand aud ca se ia cineva de dimensiunea pliului nucal la 23 de saptamani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Merci gabitzam... La fel stiam si eu, dar am mai citit si se pare ca astia il masoara in continuare... Ma duc la eco... sa vedem!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Buna tuturor!!

Stiu am scris foarte putin pana acum dar cu moderarea asta mai rau ma enervam. Acum sper ca am scapat.

Noi suntem ok, miercuri pe 16 mergem la eco morfo de trim II. Sper sa fie totul in regula cu bb si poate aflam si ce este.

Si eu imi faceam griji pana acum cateva zile ca inca nu il simt pe bb , dar ieri chiar cand am implinit 4 luni am simtit niste miscari firave, dar sunt convinsa ca el era, nu se pot confunda cu nimic altceva. Sa nu radeti de mine dar m-am si speriat putin in prima faza (parca impingea cineva cu un degetel prin burtca). Oricum fara cuvinte senzatia.

Acum ma framanta o alta problema. Dr mea nu mi-a recomandta toxoplasmoza si celelalte analize din gama ei si desi eu citesm ceva despre ea nu i-am acordat foarte mare imp. Insa astazi am citit mai in amanunt si sincera sa fiu m-am cam speriat de efectele pe care se poate sa le aiba asuprta fatului.Asa ca m-am hotarat, azi merg la o clinica particulara si le fac pe cont propriu. Sper sa ias ok avand in vedere si varsta destul de avansata a sarcinii.

Pupici la burtici!

Daniela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Oaaaauuu, fetele, cinci pagini intr-o dupa-amiaza si o noapte.... pai acum trebuie sa beau doua cafele dimineata pt a termina de citit ce ati scris. dar imi place, tineti-o tot asa!

Acum sa incerc sa raspund, daca imi mai amintesc ce si cui :)

Getutza si Dolores, frumoase burticute vad eu acolo. si mamici la fel.

Daria_Ioana, da' tu esti o adevarata mama eroina. sa faci toate astea singura, ba mai mult, cu bebelina dupa tine.... eu mai bine stau numai in casa decat sa ma duc undeva (cu treaba) cu Alexandru. ca sa nu mai spun ca fara sot sa ma ajute cu alex, as fi inebunit de mult. si dorul de el... eu mor cand este plecat cate o satpamana-doua pe la o conferinta sau un curs, dar asa... cred ca va leaga o foarte mare iubire si va doriti tare mult sa ajungeti in america. altfel nu ar merita toate sacrificiile astea. eu va urez din suflet sa va realizati visele pt care luptati asa de mult.

SilviaPop, faptul ca ai realizat ca ceva nu este in regula este un prim (dar mic) pas. Asa cum au mai zis fetele, incearca sa faci ceea ceva ce iti place (shopping - pe mine ma ajuta cand trec prin periaode de genul asta, filme, carti, vizite la prieteni). orice, dar sa nu se aprofundeze starea. eu nu am patit asta in periaoda sarcinii (cel putin nu pana acum). dar am fost usor irascibila (altii poate ar spune mai mult) dupa nastere, cand am stat acasa vreo 3 luni si am simtit ca inebunesc. il bateam la cap pe sot in fiecare zi, cu cine a mai vorbit, ce a mai auzit, ce a mai facut... si atat ii trebuia sa imi spuna ca nu a facut nimic deosebit, ca nu s-a mai intalnit cu nimeni.... eu vroiam povesti. noroc ca am inceput munca si m-am linsitit.

Doloress si CamiM, parca vorbiti de medicii de aici. rezultatele analizelor totdeauna sunt OK, nu ai sa auzi o cifra de la ei. evident ca nici nu le vezi. iar la eco la fel, totul este ok, nu tu o masuratoare (evident ca masoara, dar numai pt ei).

Ylari, si aici iti spune ca totul este ok cu o anume probabilitate, evident mai mica decat 100%. eu zic ca este normal, pe de o parte, oricat de avansate ar fi testele si aparatura, nu are cum sa depisteze absolut toate eventualele probleme. in plus, isi iau si ei o marja de siguranta, daca Doamna fereste! se intampla ceva, a fost din cauza diferentei de procentaj pana la 100%. parerea mea ca 90% este destul de mare (evident mic atunci cand te gandesti la copilul tau) si probabil ca este siguranta sau credibilitatea pe care o au aceste teste/rezultate. Numai Dumnezeu poate garanta mai mult!

Bun venit, Lorich! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos. Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare pt a te vedea si noi "la zi", ca sa zic asa.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, la mine la 20 sapt si 4 zile (cf UM, desi am avut ciclul la 25 de zile , sigur e mai mare bb), avea pliul 2,4...
acuma...mi se pare cam mic comparativ cu ce spui tu. La 13 sapt, avea 1,8 mm

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Despre noi... numai ce ma laudam ieri ca dorm bine de vreo doua nopti. ei bine...., azi noapte nu a mai fost asa. a contribuit putin si alexandru, care a adormit pe canapea in sufragerie pe la 8 fara ceva si apoi pe la 1 noaptea s-a trezit si nu a mai fost chip sa se culce la loc, decat cu noi in pat. am cedat, desi stiu ca nu facem bine. el nu prea a dormit cu noi in pat pana acum, chiar eram bucuroasa ca am reusit sa facem asta, dar uite ca inca nu am scapat. sper sa fie numai o faza trecatoare.

pe bebelina nu am mai simtit-o ca in alte seri. a fost ceva mai puturoasa. dar sper ca isi revine in seara asta, ca deja mi-e dor de ea si de "impunsaturile" ei.

azi imi pleaca soacra din vizita. am cam incurcat-o, trebuie sa trec din nou la bucatarie. a fost tare bine doua saptamani sa ajung acasa si sa miroase a mancare calda, casa sa fie curata, hainele spalate si calcate... dar acum.... asta este, ma obisnuiesc eu din nou, dar cateva zile o a imi fie putin mai greu.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mersi, Dana, acelasi lucru ti-l doresc si tie si fetelor!
Asa e, trebuie sa scap de alea 10 mesaje. Abia astept sa ajung si eu "la zi".

Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fete vorbaretze

LA MUUUULTIII AAANI pentru gemenele noastre !!! Sa traiti si sa faceti bebei sanatosi si voiosi !!! Noi cred ca suntem singura odisee cu mamici gemene

Silvia-si eu trec prin acelasi lucru, sa stii, nici nu mai am grija de mine sau de bebe, ma simt exact cum scrii si tu. Ceilalti nu ar zice, pentru ca daca ies ma insufletzesc automat si toti cei care ma cunosc nu si-ar putea inchipui cum sunt de fapt. Ma si enerveaza cand ii aud ca vai, bucuria mea de a trai ii molipseste pe toti Mie imi vine sa ma arunc de pe geam si ei pffffffff...
La mine sunt doua motive, ne-legate de sarcina: o experienta emotionala foarte dureroasa de care nu reusesc sa ma desprind + mutarea in Belgia si faptul ca in general sunt singura acasa, aici e mohorat, ploua, e frig, e cam pustiu... si ma inotrc mereu in trecut, simt ca nu fac nici un progres Si uneori plang asa de tare ca incepe sa ma doara burta si ma gandesc ca il zgaltzai rau pe bebe acolo Inainte aveam un prieten bun care ma mai calma (caci plangeam si la serviciu si el cand vedea ca "dau semne" ma lua imediat afara si ma ducea la plimbare), dar acum sunt acasa si nu ma vede nimeni Eu stiu ca la mine nu este din cauza sarcinii, si sper ca dupa ce vine bebe sa nu trec prin depresia aceea faimoasa. Intr-un fel parca as vrea sa fie de la hormonii dati peste cap, caci desi sunt foarte lucida si stiu exact ca nu face bine si ca nu are nici un rost sa ma mai uit inapoi, ei bine, din cauza acelei experiente eu nu m-am putut bucura de bebe nici macar o secunda asa cum trebuie, l-am chinuit acolo in burtik, am inceput sa vad lumea in culori foarte sumbre si imi e teama ca nu voi mai fi niciodata cu adevarat fericita = nici bebe nu va fi fericit Ceea ce ma da si mai mult peste cap - e un cerc vicios din care nu prea stiu sa ies :) Si mai ales, imi dau seama cat sunt de egoiiiistaa!!! groaznic !
Remedii pe termen scurt, care pe mine ma ajuta un pic: iesirea in oras, afara din casa. Eu plec la Rotterdam, duminica zbor la Cracovia, nu am stare, doar sa plec de acasa :D :D

Fetelor, hai ca nu mai pot scrie, va pup pe toate, revin mai incolo.

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!

Aelita Multumesc mult pentru urari
In legatura cu vergeturile, vreau sa-ti spun ca ma dau cu toate cremele si uleiurile posibile inca dinainte sa raman insarcinata, dar nici un rezultat...Si nu inteleg de ce pentru ca eu am avut intotdeauna pielea elastica, m-am hidratat mereu foarte bine...
Deocamdata nu mi-au aparut si pe burta, sper sa nu apara!! In schimb, sanii mei au culoarea mov de la atatea vergeturi, nu stiu ce sa mai fac!!

Lorich Wellcome! Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de perioada asta si sa nasi un bebelus frumos, sanatos si cuminte!

acina, gabitzam Legat de nasterea la euroclinic: din ce am discutat cu cei care mi-au facut asigurarea se pare ca voi putea avea o reducere de aproape 40%, dar ca ratele urmatoare (la asigurare) vor fi mai mari decat cele pe care le platesc acum.Asta in cazul in care mai doresc asigurarea... Voi vedea...

cenia Daca voi avea fetitza cred ca si eu o voi numi EVA. Mi-a placut dintotdeauna acest nume! Daca e baietzel (asa cum ne-a spus la prima eco) o sa-l cheme ROBERT ANDREI. Robert imi place si mie si sotului. Cel de-al doilea prenume, Andrei l-am ales eu, pt ca atunci cand eram mica si alegeam numele papusilor, le botezam pe toate Andrei! Le tundeam parul si le spuneam Andrei! Hihihi
Stai linistita in privinta scaparii urinei atunci cand stranuti, tusesti.. trebuie doar sa faci mai multe exercitii Kegel -si acum, dar mai ales dupa nastere.

simonacip multzumesc

alina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina unde faci asigurarea?Cu Interamerican parca au ei contract...

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

acina Da, cu interamerican am asigurarea. Eu am plan de familie (eu si sotul). Poti face individual, de familie, etc..

alina 21+

Mergi la inceput