Mamici de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
andreap spune:
Gabitzam..cum asa????????
..eu am pe 5 februarie programare..si o astept ca pe
....sa nu-mi spui ca nu te reprogrameaza.deocamdata eu nu am primit nici un mesaj.mai incearca dupa pranz cu telefon.bafta!
Inais..asa e..eu as vrea la Herghelegiu.da' nu gasesc loc acum cand ma nevoie
.la 37 saptamani..ce sa-mi mai spuna???
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Luminel spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Fetelor, aveti idee cat costa o trusa de epidurala? Si de unde se cumpara?
Luminel, ai intrebat-o tu cumva pe tanti doctora daca fac in spitalul unde vom naste noi tipul acesta de anestezie? Sper din tot sufletul sa faca, altfel... curajul meu s-a diminuat cu 60%... si oricum nu era cine stie ce de el... Vroiam sa o intreb la consultul de luna asta, insa din pacate m-a dat peste cap fza cu masuratoarea gresita facuta de aia de la Medsana si... am uitat....
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Ylari, pana acum toate intrebarile mele catre dr au fost legate strict de sarcina...la nastere nu ma gandeam...dar cum am trecut de jumatatea sarcinii incep si eu sa-mi pun problema cum va fi la nastere...deocamdata nu situ cum vreau sa nasc...normal ca as vrea cu cat mai putine dureri...dar am tot citit si despre epidurala si are si asta niste riscuri...sincer, prefer sa trec eu prin durerile facerii (pe care oricum le-au "experimentat" atatea femei inaintea mea si care sunt lasate de la D-zeu) decat sa risc sa se intample ceva cu bebele...mai ales ca eu mai am o nastere la activ care a fost naturala 100%...
Pe 25 am programare la doctora si o s-o intreb atunci ce parare are si ea si care sunt conditiile spitalului...daca tu afli ceva intre timp sa-mi spui si mie...
pupici

Lumi
20+ posibil
acina spune:
Buna fetele,
Sisly ai ales bine, probabil ca TT este ca de obicei dupa anumita varsta...fals pozitiv.O sa fie bine bb .
Miss Parker felicitari pt rezultatul bun la amnio .
Simonix super prezentare , o sa fie super nasterea.
Anca
20 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
MissParker spune:
Neata, burticute frumoase!
Ce mai faceti? Cum a fost weekendul? Noi am lenevit (adica eu si David, caci sotul a facut ordine pe la subsol
). Ieri a fost soare si senin, am iesit o ora la plimbare in padure, a fost tare frumos. Azi s-a facut iar frig...
Ylari, eu ti-as recomanda pt. tinuta de cununie mai degraba ciorapi culoarea pielii, nu de alta, dar ma tem sa nu fii totusi prea din cap pana-n picioare in negru... Probeaza-te in cele doua variante, fa poze si pune-le aici, sa vedem ce si cum
Iti doresc in orice caz o zi de cununie frumoasa si de neuitat!!
Daria_Ioana, ce frumos ne-ai delectat cu descrierea petrecerii pentru domnisoara ta... Deci nu va avea probleme materiale mai tarziu, hehe... Eu am ales stiloul, lucru ce s-a confirmat mai tarziu, caci scrisul e preocuparea mea favorita!
gabitzam, ia stai tu linistita si asteapta amnio, mama draga, ai sa vezi ca merge usor, nu doare decat putin-putin si dupa aceea iti va cadea un cataroi de pe inima cand vei primi rezultatul bun! Eu nici nu concepeam altceva la mine si nici la tine nu va fi altfel, auzi tu? Dar de ce te mai programezi la inca o ecografie cand pe 18 oricum esti la amnio si iti face si acolo ecografie??? Eu zic sa nu exagerezi si sa nu intri in panica, fiindca nu o sa mai fie nevoie, vei vedea!
Adidana, la multi ani cu intarziere si toate cele bune!! Sper ca ai petrecut frumos!
inais, felicitari pentru micutul karate kid!!! Cred ca esti in al noualea cer! Abia astept si eu clipa magica!! Mai am doar puuutin de asteptat!
Ma ia ameteala cand citesc ca alte fete au terminat cu camera lui bebe, nu mai au decat perdelele... Noi nu am pregatit inca nimic, ba chiar mai avem de schimbat geamul si de scos o canapea, un birou cu PC si biblioteca (pe care o vom pune in camera de la subsol). Si ce repede trece timpul, Isuse!!!
Am revenit la servici dupa 4 zile acasa si am un chef de munca la fel cum am chef sa plonjez in cap de la etajul 23
Eu in weekend mi-am luat un caiet mare cu spirala, l-am impartit in 5 categorii (Trimestrul 1, Trimestrul 2, Trimestrul 3, Nasterea, Alaptarea) si am decupat toate chestiile importante din toate brosurile si materialele pe care le-am tot colectat de pe la doctori si de pe net, am subliniat cu markerul toate chestiile mai importante, fiindca deja simt ca la ora asta acest "proiect" ma depaseste mental, nu mai retin nimic si am tot timpul senzatia ca risc sa uit ceva esential.
Fetele din Romania, voi trebuie sa va platiti anestezicul, epidurala si eventual si cezariana din propriul buzunar?? Desi sunteti asigurate? Of, Doamne...
V-am pupat pe toate 
Felicia
16+ cu
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
inais spune:
MissParker daca tu nu te poti concentra la serviciu acum, sa vezi dupa ce il vei tot simti pe bb si ziua!
Eu azi sunt cu capul in nori
...mai simt din cand in cand cate o miscare firava si...s-a terminat cu concentrarea mea! Picul ala de concentrare pe care-l pot avea dupa atatea saptamani de pauza!
E un sentiment realmente unic...deja simt ca am o relatie cu copilul meu...iar sotul meu e topit. Statea aseara cu urechea lipita de burtica mea si nici nu respira. A trebuit sa ii mai amintesc eu din cand in cand....
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica pe
andreap spune:
MissParker,nu platesti decat epidurala.daca mergi la un spital de stat,nu platesti nimic..nimi decat 'atentiile' pentru medic,moasa,asistente...etc.dar asta depinde de spital ,de buzunarul fiecaruia etc.
Am sunat acum,de curioasa,sa vad daca si cand pot intra la Herghelegiu..la Euroclinic...Raspunsul..nu primeste decat pacientele lui

..e adevarat ca nici nu am insistat,poate as fi reusit sa ma 'strecor'...am sunat si la MedLife,acolo am facut ecografiile la precedenta sarcina.Prma zi libera la Dr.Chitescu:28.02.2008....ce de gravide
!
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Alysh spune:
Andreea, e adevarat, dar aceste "mici atentii" am inteles ca ajung acum la cel putin 30 milioane......deci, dupa parerea mea, tot platesti, dar nu oficial. A inteles bine Miss Parker, noi platim si asigurarile de sanatate si platim si nasterea la spital. Am inteles ca la ginecolog pt o cezariana tb sa dai 10-15 milioane, la anestezist mai dai vreo 3-4, la neonatolog la fe..+ca de ex acolo unde voi naste eu la Caritas e o mizerie infernala si o sa-mi iau o rezerva ca sa stau si eu in conditii cat de cat civilizate. Rezerva respectiva e 30 de euro/ noapte, chiar daca e spital de stat si chiar daca platesti asigurari. In plus de asta, de cate ori dai ochii cu asistentele sau infirmierele le bagi suta de mii..daca iti fac o injectie bagi suta.daca peste 1 minut iti aduc un pansament iar suta pt ca uita saracutzele.......povestesc si eu ce mi-a povestit o prietena care tocmai a nascut la CAritas. Si sunt multe de discutat pe tema asta. E un sistem de doi bani.
Oricum eu nu fac parte din categoria care ii acuza pe medici, pt ca stiu, salariile lor sunt mizerabile. Sotul meu a invatat 6 ani de-a rupt pe bancile facultatii de medicina, apoi ca stagiar la Foisor avea 3 milioane pe luna......si acum s-a bagat pe p[artea comerciala a medicinei pt ca altfel nu se mai putea. E corect asa?
Scuze........m-am ambalat un pic scriind mesajul asta, dar sunt f revoltrata cand vine vorba de acest subiect.
Alina
23+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Alysh,da..e mult de discutat la ce salarii eu in tara asta medicii,profesorii....cat despre cat te costa o nastere,pot doar sa-ti spun cat am dat eu in 2004:la medicul meu 7 mil(cam 200 euro),nastere normala,extrem de scurta(si oricum la fiecare vizita ii dadeam),la anestezist nu,ca nu a fost nevoie,la neonatolog nu ca nu mi-a palcut de ea deloc,era super scarboasa,ne vorbea de parca noie ram niste cretine.La moasa care l-a ajuta pe dt.50 ron,si apoi la asistente cate 2-5 ron,depinde.in total nu am 'sarit' de 10 mil sigur.Acum erau fete care dadeau si cate 400-500 euro..fiecare da cat are si cat vrea,parerea mea.Doctorul meu nu s-a uitat urat ca am dat 'numai' 200 euro,m-a primit in continuare la fel si acum tot el imi urmareste sarcina...acum ramane de vazut la nasterea asta ce o sa fie
REVELION 2008
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Andreea, e adevarat, dar aceste "mici atentii" am inteles ca ajung acum la cel putin 30 milioane......deci, dupa parerea mea, tot platesti, dar nu oficial. A inteles bine Miss Parker, noi platim si asigurarile de sanatate si platim si nasterea la spital. Am inteles ca la ginecolog pt o cezariana tb sa dai 10-15 milioane, la anestezist mai dai vreo 3-4, la neonatolog la fe..+ca de ex acolo unde voi naste eu la Caritas e o mizerie infernala si o sa-mi iau o rezerva ca sa stau si eu in conditii cat de cat civilizate. Rezerva respectiva e 30 de euro/ noapte, chiar daca e spital de stat si chiar daca platesti asigurari. In plus de asta, de cate ori dai ochii cu asistentele sau infirmierele le bagi suta de mii..daca iti fac o injectie bagi suta.daca peste 1 minut iti aduc un pansament iar suta pt ca uita saracutzele.......povestesc si eu ce mi-a povestit o prietena care tocmai a nascut la CAritas. Si sunt multe de discutat pe tema asta. E un sistem de doi bani.
Oricum eu nu fac parte din categoria care ii acuza pe medici, pt ca stiu, salariile lor sunt mizerabile. Sotul meu a invatat 6 ani de-a rupt pe bancile facultatii de medicina, apoi ca stagiar la Foisor avea 3 milioane pe luna......si acum s-a bagat pe p[artea comerciala a medicinei pt ca altfel nu se mai putea. E corect asa?
Scuze........m-am ambalat un pic scriind mesajul asta, dar sunt f revoltrata cand vine vorba de acest subiect.
Alina23+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
mda, atentii trebuie date peste tot.
Daca pe tine te costa la Caritas 30 mil...iti recomand clinica privata Medlife, unde te costa 40 mil., pe factura, si nu te mai agiti cu plicrui & co; ai totul asigurat; si nu mai trimiti pe tati la farmacie dupa un pampers + o vata.
La medicul& spitalul care merg eu, din ce am vb cu o proaspat mamica (de nici 2 luni), ies ceva mai eftin. Daca ash putea zice asha:
-rezerva de 2 paturi 50 roni pe zi (sper sa nu fie probleme si sa plec in 3 zile)
-atentie medic 5-600 roni (acelasi medic nici nu voia sa ii ia banii)
-anestezie+ anestezist -cam 2-300 roni (depinde daca sunt kituri in spital, daca au catetere, etc)
-atentie la moasha: 100 roni
-eventual si la medic neonatolog: 100 roni
-si la asistente...la pansat+hranit bb+schimbat, cam 5-10 lei,din cand in cand.
Amica mea mi-a zis ca ea nu a dat la toata lumea, ci doar pe cei pe care i-a pisat cu intrebari, etc.
Nu ma deranjeaza ca dau. Din pacate dai..si tot vezi priviri obosite si pline de rautate.
24+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Andree27 spune:
Hellooo,fetelor.Asa de repede scrieti ca abia apuc sa va urmaresc si mai ales mie imi intra si mesajele mai greu.Am o intrebare,eu in ultima vreme sunt mult mai sensibila si ma enervez aproape din orice?E normal?Dar nu stiu ce sa fac pt ca nu vreau sa ii fac rau bebelusui meu daca ma enervez si acuma tot incerc sa fiu mai linistita si sa nu imi mai pese de nimic.Va pup ca am un pic de treaba