Mamici de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, in 2005 eu am cumparat trusa de epidurala, fara anestezic, de la farmacia 2NA, si a costat 700.000lei vechi. Habar nu am cat o mai fi acum.

Cu intarziere, la multi ani, Adidana!
Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine la termen si sa ai o intalnire placuta cu puiul tau.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor! Sa-veam o saptamana buna! Bafta GAbitzam si celorlalte fete care fac amnio sau asteapta rezultate.

Adidana, LA multi ani cu bucurii, sanatate si impliniri!

Reelaura si eu voi fi nasa in mai.dar de turta, ca de botezat am botezat anul trecut. LA mine se pare ca este inainte cu o saptamana de DPN, deci si eu sunt pe muchie rau de tot. Acum ce-o fi o fi, ca vb ta, daca ma apuca nascarea, nasc! Dar cu botezul e un pic mai complicat ca se fac aranjamente mai compleze si e greu sa amani...asa ca sugereaza-le sa mai aiba o "nasa" de rezerva!

Daria felicitarie pentru petrecere si pt scumpetea ta de fetitza. Asteptam poze de la party, da?

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gravidutze dragute,

Voiam sa va intreb daca are vreuna dintre voi dureri in zona inghinala, dar spre picioare, nu in sus, niste dureri ca de febra musculara si care nu prea te lasa sa mergi. Eu una, desi n-am cine stie de burta mare am ajuns sa merg "pasul piticului". Or fi de la ligamente, nu stiu...
Ylari cred ca esti foarte emotionata, mie, la cununia civila, imi batea inima ca la un pui, dar sunt nist emotii placute, de neuitat. Iti zic de pe acum casa de piatra!
Va pup si urari de super-bine sarbatoritei!

Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

Multumesc CamiM si Simonacip pentru incurajari...dupa ce ca sunt eu morcovita cu eco asta, azi dimineata ne dam seama ca nici sotul nu poate veni cu mine la eco, din motive de serviciu. Poate reusim cumva sa amanam putin ora...dar depinde de cei de la centrul medical si de bunavointa altor persoane care-s programate mai tarziu sa faca schimb cu mine...cam greu! Daca merg singura...cred ca o am inima cat un purice! Uffff!!!!

Acum vestea buna... am un bebe=Karate Kid! In traducere libera: L-AM SIMTIT!! In sfarsit! De o saptamana il tot suspectez ca e responsabil de ce simteam eu prin burtica, dar imi ziceam ca poate mi se pare! Ei aseara, a fost muuuuult prea evident! Si cu mana l-am simtit!
Sunt atat de fericita!...stiti voi cam cat!

Sper sa-mi mai faca o bucurie si mai mare maine la eco si sa fie bine sanatos (sanatoasa) ca sa ma declar apoi mamica cu adevarat fericita!

Va doresc o zi si o saptamana excelente, cu sanatate pentru voi si puiutzi!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

BunA dimineata!
Multumesc tuturor ptr.sustinere...am trecut cu bine de inmormantare....am refuzat sa-l vad,prefer sa-l pastrez in amintire asa cum il stiu dinainte de a se imbolnavi.
In sfarsit pot spune,in proportie de 80-90%, ca ceea ce simt e Bb si nu burtica mea 'cantatoare'.Miercuri merg si la eco,mai mult sa vad cum e cu fluxurile alea din arterele uterine,dar nu strica sa vad si papusica(sper sa nu devina..papusoi).
Nu am citit ce s-a scris....din pacate nu am cum.Sper sa intru in 'atmosfera' de acum inainte.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Azi am si eu programata o ecografie. Atunci cand imi iesise dublul test prost, m-am programat pentru triplul test. Intre timp cum am programat amniocenteza nu mai are rost sa fac si TT. Dar daca tot am programata eco, si e gratuita, la CMU, ma duc. Sa vad ce face puiul si de ce nu-l simt. Si sa vad ce mai face asa in general.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Succes mult Gabitzam! Iti tin pumnii si sa ne spui si noua ce si cum!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Niatsa.
Mult succes, Gabitzam , si multa liniste-probabil e un alt test fals pozitiv cum se mai intampla.

Dupa un weekend de leneveala si prajiturici... am in plus inca juma de kil. Sunt pe drumul cel bun!

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Ce nervoasa sunt, aveam programata o ecografie la clinica Fortis, la Iosup, pe 1 februarie. M-au anuntat printr-un SMS ca anuleaza programarea, hodoron-tronc. Cica din motive personale nu pot fi prezenti. Si nici nu raspunde nimeni la programari acolo.

M-am programat pe 31 ianuarie la CMU Arcul de Triumf, tot la un ecograf 3D, la dr. Adela Dinu. Primisem referinte bune si despre ea.

Mergi la inceput

A propos de ecografii...ma invidia o prietena de-a mea dintr-o alta tara ca tare bine e aici ca poti face eco de cate ori vrei si unde vrei...e partial corect: poti face, dar la cei care-s cu adevarat competenti trebuie sa te programezi inca de cand apar cele 2 liniutze! Mi se pare asa o aberatie...eu spre exemplu m-am programat deja la Herghelegiu pentru eco de trim III la inceputul lunii Mai!!!

Cea mai mare problema acum este ca vreau sa merg la eco la dr. Pop...mi s-a spus clar: in aprilie! Iar eu trebuie sa merg acum! M-am rugat, m-am milogit...explicand motivele pentru care am nevoie de o eco la el...mi s-a spus ca noteaza pe un biletel si i-l da doctorului sa decida el cat de urgent este si daca ma poate primi! Mi se pare ca la nebuni?! Sau am luat-o eu razna?! Am fost dispusa sa platesc si taxa de urgenta. Raspuns: nu avem asa ceva!

Daca stiti pe cineva care cedeaza o programare la dr Pop de la Diagnosis, va rog sa-mi spuneti si mie! Sau daca stiti cumva daca mai poate fi gasit la alta clinica...

Ina

Mergi la inceput