Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala, frumoasa mamica, frumosi puiutzi!!! mi te imaginam altfel....adica mai "in varsta" la cata experienta ai cu bebei si la cate sfaturi bune am primit de la tine!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Dany am citit la dulceturi si papanasi despre un siropel natural "lass baby". Intreaba-le pe fete daca au avut rezultate.
Stefania cred ca o data la sau 3 zile nu este o problema, dar eu as suna pediatrul, asa pentru linistea mea.
Piticutza mea iar a avut dureri, si aseara si azi dimineata. O fi din cauza ca i-am intrerupt debridatul?

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..NEATZA fetelor..la pranz..dar nu prea aveam chef sa ma dau jos din pat ca , "curge" ca la balamuc..noroc ca nu mai doare ca inainte de sarcina ...acum nu simt nimic...doar pofta nebuna de dulciuri..saptamana viitoare faceam un an de la UM...ca tot am auzit de UM toata sarcina .
GABITZ ..asa stiam si eu si asa faceam inainte nu intram in biserica cand eram cu problema la purtator dar cica nu e chiar asa cum credeam eu ..nu ar fi nici o problema atata timp cat nu intram in altar si asta cu interzicerea intrarii era pe timpul cand nu erau tampoane si femeile puteau murdari cele sfinte..oricum nu stau acasa nici moarta ..merg dupa copilul meu oricum oriunde

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala, bebe a tau a "batut-o" pe bebe a mea la lungimea parului la nastere....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

stefania, daca nu e agitata, nu se screme, papa bine, face nani si e vesela las-o in pace!! o sa iti dai seama cand " nu mai poate" si vrea sa faca kk si nu poate!!

da' totusi 3 zile nu e prea mult..?

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata]
Pupici de la noi.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LALA sunteti frumusei foc si aveti paturica ca a noastra..sa fiti sanatosi si sa cresteti mari...vorba lAVINIEI TANARA MAMICA de bebei..felicitari!! si eu credeam ca esti mai "batranica"..hai ca am glumit intelegi tu ce vroiam sa spun

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by dany26

bbYAsmi tu ce fel de ceai ii dai?cam cati ml pe zi?

gabitz...of...poate nu e suficient de gras laptele tau?....zic si eu....desi sunt la primul bb

slimatei
eu am tot citit ca daca ii dai doar san poate sa nu faca kk si 4-5 zile...

fetelor bb meu are 3 zile da cand nu vrea sa faca kk nici cu supozitor nici cu termom nici cu ceai de musetel cu zahar, nici cu lapte mai diluat cu cate 10 ml de 2 saptdesi se screme in somn de se inroseste tot si se trezeste si iar adoarme ....offfffffff
vreau sa ii schimb laptele praf poate asa o sa fie mai bine: ce imi recomandati???eu ii dau Humana....
of si acum se screme fug la el...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

asa de mult..?wow...
vad ca si tu ai aceeasi problema...Doamne ajuta!
eu una nustiu ce sa fac si ce as putea sa mananc ca eu ies destul de bine afara chiar prea moale si cate 2-3 scaune pe zi..

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Doamnelor , multumesc.
Adevarul este ca in " conditii normale" adica aranjata un pic ( nu in spital) , fara cele 5 kg in plus si fara cearcanele de acum lumea nu imi da mai mult de 24-25 de ani.

Cand l-am inscris pe Bogdan atat la gradinita cat si la scoala primul lucru care il faceau directoarele era sa se mire de ce baiat mare am si sa ma intrebe : " dar la ce varsta l-ati facut ?????"

Si sunt si modesta ...rau ...

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

din pacate iarasi ne merge tare prost. Ragadele sunt mai bine, insa acum ma ustura sfarcurile enorm, incat am aceleasi dureri. Cred ca ori am avut o reactie la una din solutiile pentru san, ori de la suptul tare des. Ieri a dormit mult noaptea si o parte din zi, incat aproape nu a papat. Iar dupa, inclusiv toata noaptea, a vrut mereu la san, ceea ce a inrautatit tare durerile.

Recunosc ca cedez nervos, dar puternic...

Stefi, un bb alaptat exclusiv poate sa faca kk de 10 ori pe zi si o data la saptamana, e noemal. Atata cat se simte bine, e ok.

Lala, frumoasa mamica, frumosi puiuti! Bine ca ati trecut peste greutati. Sper sa pot spune si eu asta curand :-((

Mergi la inceput