Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
slimatei spune:
neata multumim lala de ..chiar aveam nevoie...
pitica mea are doar 20 de zile... si de vreo sapt nu iese cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat sa chem pediatra ... ar fi o urgenta..?
Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
bb_yasmi spune:
cat timp e valabil vigantolul pus in ceiuc?? daca il bea dupa o ora doua e ok???
vad ca a mea mai nou isi papa manutele!! aaa si daca o pun pe o parte se rastoarna pe burta...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
lumi_b spune:
Stefania eu stiu ca la copii alimentati exclusiv la san pot sa treaca 2-3 zile sa nu faca kk, inseamna ca asimileaza tot ce papa, acum vezi si tu daca se screme sau daca are o stare de agitatie si vb cu medicul.
Luminita si Stefan(10.12.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
eni - tinem pumnii la vaccin, sa nu o doara si sa nu faca febra.pupici.
bb - nu stiu ce sa zic despre vigantol, dar de ce nu il dai cu linguritza?e mai simplu si stii sigur ca l-a luat!
eu iar sunt putin necajita...gaza a luat doar 250g in 2 saptamani...cam putin...
roxana - si eu am auzit ca nu e bine ca intri in biserica cu "rusii", dar la tine e un caz special, nu?doar n-o sa ratezi "baitza oficiala" si nu cred ca sta nimeni sa se uite in chilotii tai!
hai ca bat campii.
va las.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by slimatei
neata multumim lala de ..chiar aveam nevoie...
pitica mea are doar 20 de zile... si de vreo sapt nu iese cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat sa chem pediatra ... ar fi o urgenta..?
Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
stefania, daca nu e agitata, nu se screme, papa bine, face nani si e vesela las-o in pace!! o sa iti dai seama cand " nu mai poate" si vrea sa faca kk si nu poate!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetele
Apropo de candida, piticul meu nu a refuzat sinul cind ma fac cu glicerina si nistatin da se cam chinuie sa il apuce saracu :)
La noi asa a fost, el a venit cu acea candida din spital, mi-a zis medicul sa il fac in guritza cu glicerina boraxata si nistatin, si pe cind aproape sa ii treaca mi s-a transmis si mie, am inceput sa ma facu cu glicerina boraxata si nistatin pe sini inainte de alaptat. Dar se pare ca nu a trecut, ca atunci cind intrerup iar se irita sinii.
Am inteles ca o solutie ar fi pastile de nistatin luate intern insa pediatra zicea ca au efecte secundare, provoaca greata asa ca nu stiu ce sa fac :(
Si eu maninc aproape orice, in afara de alimentele care ma baloneaza, gen mazare, fasole ...
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dany26 spune:
bbYAsmi tu ce fel de ceai ii dai?cam cati ml pe zi?
gabitz...of...poate nu e suficient de gras laptele tau?....zic si eu....desi sunt la primul bb
slimatei eu am tot citit ca daca ii dai doar san poate sa nu faca kk si 4-5 zile...
fetelor bb meu are 3 zile da cand nu vrea sa faca kk nici cu supozitor nici cu termom nici cu ceai de musetel cu zahar, nici cu lapte mai diluat cu cate 10 ml de 2 saptdesi se screme in somn de se inroseste tot si se trezeste si iar adoarme ....offfffffff
vreau sa ii schimb laptele praf poate asa o sa fie mai bine: ce imi recomandati???eu ii dau Humana....
of si acum se screme fug la el...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
bbYAsmi tu ce fel de ceai ii dai?cam cati ml pe zi?
gabitz...of...poate nu e suficient de gras laptele tau?....zic si eu....desi sunt la primul bb
slimatei eu am tot citit ca daca ii dai doar san poate sa nu faca kk si 4-5 zile...
fetelor bb meu are 3 zile da cand nu vrea sa faca kk nici cu supozitor nici cu termom nici cu ceai de musetel cu zahar, nici cu lapte mai diluat cu cate 10 ml de 2 saptdesi se screme in somn de se inroseste tot si se trezeste si iar adoarme ....offfffffff
vreau sa ii schimb laptele praf poate asa o sa fie mai bine: ce imi recomandati???eu ii dau Humana....
of si acum se screme fug la el...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
off mai dany!! nasol cu kk asta....eu acuma ii dau ceai de musetel de la milupa, dar i-am dat si de fenicul (care a ajutat-o ff mult cu gazele) si de musetel simplu la pliculete. iar despre lapte praf nu stiu ce sa zic, din cate am auzit eu cele mai "bune" sunt MILUPA si NAN (care contine cel mai mult fier si constipa!!)