Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Adina imi pare rau.... cand am citit cum se comporta bebele tau la san... mi-am amintit de acele 5 zile ale mele in care Raul a ajuns sa stea si cate 7 ore la san (nu exagerez) si laptele meu tot nu a ajuns la cantitatea care ii era lui necesara... la mine practica s-a cam batut cap in cap cu teoria.Sper sa treci cu bine peste momentul asta , ca eu am suferit o depresie atunci si chiar si l-a momentul actual sufar din cauza ca bebele meu nu mai papa la tzitzi.Il mai pun cate o data si cand il vad cat e de fericit chiar si in alea 2 minute in care are ce trage...imi dau lacrimile ca eu fac parte din categoria celor care NU au reusit sa alapteze_
Ank Raul
17.10.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Buna dimineata, poftiti la o cafeluta !
Adina imi pare rau , poate dupa cateva zile de pauza va reveniti. La noi Andrei nu s-a intarcat in cele 3 zile in care am intrerupt alaptatul pt diaree. Acum a revenit la san fara probleme. Poate face si Floris la fel . Pupici
Roxule frumos ursulet ai !
Despre noi :
- avem 3.640 gr deci un plus de 600 gr in 2 saptamani ( a luat super in greutate )
- am inceput sa fim atenti la jucariile pe care ni- le zdrangane Bogdan
- papam la san aproximativ la 3 ore ( e un fomist, urla daca in 3 min nu sunt pregatita si la datorie ), dormim cam 3 ore dupa supt
- ieri ne-am plimbat prin Mall si toata lumea prin magazine se uita la noi ce frumos dormim
- ne place plimbarea afara si mai ales ne place sa mergem cu masina.
- urla ca disperatul la " bibileala " de dupa baie daca nu este mancat inainte drept pentru care intai sugem un pic dupa care intram in apa.
- lui ii place apa mai calda la baie, il relaxeaxa mai mult.
- ne tinem capul bine cand stam pe burtica ( il tine drept in sus de zici ca e un pui de broasca testoasa )
- colicii vad ca ne-au mai lasat nitel
- face kk normal ( ca noi am avut o mica problema la capitolul asta )
- si evident il rasfata toata lumea !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
loub_erika spune:
buna dimineata...,azi dimineata nu stiam de ce nu aud nimic asa ca..m-am dus sa verific..,cand sotul era cu Angi la tv,in sufragerie,au papat ...,au schimbat pampersul...,scumpul de el..ma lasat sa dorm mai mult..,ca ieri,la pranz a dormitel...!Oricum doarme foarte bine..,am pus-o la culcare pe la 12 noaptea si sa trezit la 7...,iaracum am pus-o din nou sa doarma ca sa isi faca somnul de dimineata...,asa ca am timp sa imi fac curatenia de Duminica!!
Ieri mi-am luat si eu batista bebelusului..si vreau sa va spun ca e distractie mare cand o folosesc...,rade...,ca mamai joc cu nasucul,inainte ..,ma bucur ca il suporta ca tare bun e!!
Roxana...,ce frumusica esti in mireasa...,acum esti si mai speciala ca esti mamica,nu?! Va doresc un botez frumos....si multa,multa sanatate,la munte ati mai fost...,sau veti merge?!Noi mergem pe 23 Febr. in Poiana Brasov,ca in fiecare an..,doar ca anul asta o sa facem cu schimbul..,cand merg eu cu fratiorii cei mari,cand sotul...,am uitat sa va spun...,cat de tare sunt inebuniti fratiorii din partea tatalui...,dupa surioara lor..,in Franta..,ptr 3 sapt au stat la noi...baietii ,asa ca a fost bataie,care sa-i dea sa manance..,imi sunt atat de dragi cand ai vad cu Angelina in brate...!Au 12 si 13 ani...,sunt niste scumpi..!
Azi se pare ca toata lumea e cu nascul sub plapuma...,asa ca va pup dulce si am sa mai revin...,pana atunci..distractie placuta mamici!!
anacami spune:
Buna dimineata!
Erika,bine ati revenit!ne-ai promis la un moment dat poze cu frumoasa Angelina!de abia astept sa o vad!Ce tatic super are, bravo, sa o tina tot asa!el este francez?
Lala,felicitari pt. micul nazdravan! chiar imi spunea dr. pediatru ca fac cu studiu cu privire la "performantele" bebelusilor,se pare ca sunt din ce in ce mai precoce
Adina,cum te mai simti? ti-au mai trecut ranile de la san?
va pupam si va dorim o duminica placuta!
P.S. apropo,au inceput reducerile la hainute la Z ;unele reduceri ajung si la 50%.Din pacate,nu am vazut cine stie ce hainute...
La Mothercare nu aveau decat la extrem de putine produse,am inteles ca de saptama viitoare incep.
Camelia, Sebastian si Stefania
totulii spune:
neata fetele. noi incercam sa ne pregatim de botez asa ca suntem in cautare de restaurant. pentru asta a venit mama sa stea cu puiul iar eu si sotul trebuie sa plecam in cautare de restaurant.
cum nu prea avem idei va rog din suflet sa ma ajutati sa gasesc o locatie draguta, poate stiti voi vreun restaurant dragut, sunt chiar disperata ca nu gasim prea curand deoarece bebe este foarte agitat si ne gandim ca poate isi cere botezul.
cautam ceva unde pot intra cam vreo 100 de persoane, sa fie intim si o atmosfera placuta.
va pup
"http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm"[url""]poze[/url]
5saptamani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
anacami spune:
Totulii,bafta!
intra pe sectiunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=55
Camelia, Sebastian si Stefania
Anne_Ma spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ioana doarme bine noaptea, i-a trecut perioada de 1 saptamana in care a avut bazdaci si acum este cumintica. Ziua sta destul de mult treaza, mananca, gangureste, rade si plange foarte, foarte putin, atunci cand ii este foame.
Am gasit remediul impotriva colicilor, ceaiul de ceapa. A linistit-o foarte repede si in ultimul timp nu a mai avut nimic.
O Duminica placuta, mancacioasa, cacacioasa si necolicioasa!
MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
sanduta spune:
Roxxy80, eu cred ca nu e rasfat e doar multa dragoste :))) dar v-a vedea el cand mai creste copilasul ce inseamna rasfat si isi v-a pune mainile in cap. Eu am vazut la nepotelul meu.
pufulet74, "am ramas cel mai important om pentru el si nu copilul a devenit mai important" mai pus pe ganduri. Nu stiu ce sa spun despre sotul meu. Stiu doar ca e acolo cand am nevoie de ajutor dar tot simpt o mica tristete la citirea frazei tale. Oare de ce?
RGE, e bine ca si-a revenit. Cu faptul ca toti barbatii au aceea constiinta ca ei trebuie sa intretina familia e alta problema dar asta e. Daca nu ar mai fii ei asa i-am mai placea asa de mult??
iuli-ana cred ca aveti noroc unii cu altii in egala masuta
gianina asta da tatic
mihutaeu cred ca saracutul de sot al tau nu a mai stiu ce sa-i faca si asa a ajuns la biberon. Oricum eu cred ca important e ca a stiu sa faca ceva si nu a sunat ca disperatul dupa tine.
Sa va povestesc acum ce am patit noi.
Saptamana aceasta am facut niste vizite la colegi de-ai mei de la lucru. Incepand de la 6 pana la 10 cand cezar de obicei doarme. Ne-am hotarat ii dau papa la 6 si apoi plecam. Zis si facut dar cand ajungem acolo la 5 minute copilasul meu se trezeste si incepe sa urle. Nu am mai stiut ce sa-i fac. Eu zice-am il doare burtica. Pana cand nevasta unui coleg a spus ca nu cumva e deochiat?? si i-au descantat si uite cum copilasul meu s-a linistit.
Dupa doua zile ne-am hotarat sa mergem tot asa la niste prieteni unde povestea s-a repetat.
A mai patit cineva asa?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
nelone77 spune:
Salutare mamici si bebei!
Ne treceti si pe noi la catastif?
Nela (DN 4 dec.1977) si bebe Andrada Catalina- 19 dec 2007, 53 cm si 3,550 kg, APGAR 8,9,9.
Am o intrebare-rugaminte: are careva o lista cu ce AVEM voie sa mincam in perioada alaptarii? Am gasit pe net ceva info dar nu foarte clare. Ma intereseaza mai exact ce fructe si legume avem voie.
Am probleme cu caca si colicile bebelului si nu mai stiu ce sa maninc si ce nu... Ba are diaree , ba e constipata...
Multumesc mult ! Pupicei!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
pufulet74 spune:
Salutam fetele
Adina, cum esti?
Sanda, de ce ai simtit tristete, simti ca pentru tine nu e asa sau e alt motiv...?
------------------------
Flory de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk