Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
meb spune:
Dragi mamici, voi iesiti cu bebelusii afara pe vremea asta? Noi nu am iesit de 4 zile pentru ca puiului meu nu ii place la frig... Ma simt vinovata ca nu il scot la plimbare, dar nu stiu ce sa fac sa nu fie atat de sensibil la aerul rece. Sper sa gasesc cu ajutorul vostru o solutie la aceasta problema.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Buna fetele
Meb noi iesim in fiecare zi cate putin macar,o imbrac bine si gata,oricum ea nu este obisnuita in caldura mare si in casa o tin imbracata cu un body,si pantalon,fara caciulita.
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Meb, nici noi nu ieseam pe ger, insa m-a certat dr pediatru si m-a intrebat daca vreau sa fac din Matei un copil sensibil si bolnavicios, asa ca acum il scot zilnic afara.
Pufu, sa stii ca eu nu-mi doresc sa fiu pe primul loc in inimioara sotului. Eu chiar imi doresc ca Matei sa fie primul, pentru ca si pentru mine copilul e pe primul loc si pe urma sotul .
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
dany26 spune:
ieri dimin i-am dat si eu lui Andreiasului meu o lgt de suc de morcovi si cate 5 ml ceai musetel in fiecare biberon cu lapte si seara pe la 19.00 A FACUT KK SINGURRRRRRR!!!!!URAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
mersi gabitz, bb_y si ancadragoman!
azi insa nu i-am mai dat si nu a mai facut.....cred ca o sa ii dau o zi da o zi nu....cred...
tati lui bb e racit de 2 zile si noi ne-am mutat in alta cam. dar mai vine si ne viziteaza din cand in cand; eu iau oscilococinum...preventiv....dar maine mergem cu bb la vaccin si tare mi-e frica sa nu ia raceala de la tati tocmai acum COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
fetelor din buc care ati facut sau faceti botezul pana in febr.....as vrea si eu un cameraman si fotograf dar numai pt biserica....Oare sunt care vor sa vina doar la biserica??
voua cat va iau sau v-au luat pt biserica+rest??? COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Laura10 spune:
buna seara mamici si bebici
eu cred ca sunt in pragul unei crize de nervi... chestia aia cu depresia postnatala cat dureaza oare, ca noi avem o luna si eu sunt mai rau ca la inceput... cand pange bebe ma apuca nervii asa de rau ca incep sa plang si eu si nu mai pot, il las in pat si-mi vine sa urlu... azi in plus a facut si pipi pe mine si am simtit ca nu mai pot...
pe noi alaptatul ne chinuie enorm, copilul meu nu prea stie sa suga, am eu impresia caci pana acum ii curgea in gura laptele si acum, ca el curge mai greu, nu apuca bine sanul si pe mine ma doare... s-au inflamat mameleoanele si apuca doar varful si ma termina nervos
plus ca atunci cand suge sta ca arcuit pe spate si trage de tzatza asa si in stanga si in dreapta de zici ca-i elastic si pe mine ma doare de nu mai pot... mananca 160-180 ml la o masa ca i-am facut proba suptului caci am primit cantar electronic... si cu toate astea tot ii este foame...
sunt disperata, sunt nervoasa, simt ca nu mai pot... si nu stiu cum sa fac sa ma linistesc
cat priveste treaba cu taticii, si al nostru e minunat dar saracu in capul lui se sparg toate: cand soacra face ceva, el si-o ia, cand bb plange tot pe el ma razbun... am senzatia ca sunt o mama si o sotie rea...
Anne_Ma spune:
Laura, incearca sa mai suporti putin. Si Ioana a avut cam o saptamana de urlete, tipete, etc dar cred ca de la colici. I-am dat ceai de ceapa si i-a trecut. Acum am uitat ca a plans vreodata.
Mult succes!
MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
vali_delide spune:
Buna seara la fete si copilasi!
Erika si Angelina, bine ati revenit, frantuzoaicelor, ne-ati lipsit! Erika, acum mai faci cursurile de inot cu Angi? Imi zici si mie cat costa, ca nu au tarifele pe site, please?
Dany, felicitari ca ai reusit sa-l ajuti pe bebe cu kk...vezi ca pana la urma exista solutii?
Meb, din pacate nici eu nu ies chiar zilnic afara, din cauza cetii si a umezelii.Incerc sa ies doar in zilele in care, chiar daca e frig, nu e umezeala.
Nela, eu mananc aproape orice, in afara de ce stii si tu tu (fasole, varza, tocaturi).In general trebuie sa urmaresti ce-ti face rau tie, sa nu mananci...Eu dintre fructe deocamdata evit citricele, iar mancarea sa nu fie prea condimentata, cu prajeli,etc.
Am citit undeva ca e bine sa mananci cam ce ai mancat in timpul sarcinii, pt. ca bebe s-a obisnuit cu alimentatia aceea.Si la mine cam asa e.
Roxana, Bb Yasmi, asteptam pozici de la botez...felicitari, sa va traiasca micii crestini si sa le ajute DD, sa fie sanatosi si norocosi!
Adina, cum mai esti? Imi pare tare rau de problemele tale, dar te stiu puternica si ambitioasa si sigur vei reusi sa depasesti problemele acestea...uite un pt. o mamica perseverenta.
Laura, sa nu uiti ca toate starile tale i le transmiti bebelusului.Asa ca, daca tu plangi, el plange, tu te enervezi...n-o sa se calmeze niciodata.Incerca sa gasesti in tine puterea de a te calma, eu am vazut in saptamanile care au trecut de la nastere ca bebita mea nu plange niciodata fara motiv.Incearca sa schimbi pozitia de alaptat, poate de aceea te dor sanii...zic si eu, nu vreau sa dau sfaturi, dar iti spun din proprie experienta.
Hai, ai sa vezi ca peste cateva zile o sa-ti fie mai bine...
Fetelor, parca am vazut ca si AncaDragoman a intrebat de pediatru. Imi puteti recomanda si mie unul bun, care sa vina si acasa? Sta vreuna dintre voi prin Berceni? Daca da, la ce medic ati inscris copilasii, la ce policlinica?Multumesc frumos!
Si inainte sa ma retrag: Cuscraaaaa, Dany2007, ce faci bre, ne parasisi? Ce face Luca?
Pup toate fetele si bebicii!
Valentina, cea mai fericita de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz