Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
iuli-ana spune:
Salutare mamici si bulgarasi!!!
ANCULE,felicitari pt aparitia pe "coperta"...Dati bine acolo!!!
ADINA...sa nu faci o tragedie din asta...Eu zilele trecute am reusit sa ma demoralizez atat de tare ca am dat-o si pe printesa mea peste cap...Nu a dormit ieri toata ziua,a papat la fiecare ora cam 20 ml de lapte-formula...Pana la urma am hotarat ca nu va fi nici prima si nici ultima copila crescuta cu lapte praf...De ieri parca stam mai bine cu titi(de cand m-am imbarbatat eu adica!!!),azi-noapte am supt pana am adormit,asa ca daca ii dai cateva zile formula,e imposibil sa nu accepte apoi sanul,mai ales daca e atat de fericit acolo...
Noi aveam pregatite asa:4 biberoane,un sterilizator pt microunde(nu are efect nociv,ne-am interesat!) si un incalzitor in care tinem apa fiarta si racita...Nu dureaza mai mult de 3 minute sa-i prepari papica,insa tre' sa ai grija sa agiti f bine lapticul,sa nu ramana urme pe sticluta...In rest,totul e f simplu,doar ca te trezesti peste noapte sa i-l prepari...Eu inca nu ma dau batuta,o pun si la san,mai si mulg,cat am,atat ii dau...ca o fata am!!!
Imi place si mie expresia ei cand trage la san,mai ales ca punem si manutza pe titi si ne uitam in ochii lu' mami(sau ma rog,asa da impresia!)...
Ieri am masurat-o si de la 56 de cm cat aveam la nastere,avem acum 59!!!Nu stim inca greutatea,insa o asteptam luni pe doamna doctor...
TAti ne ajuta f mult si are psihicul mai tare decat al meu...El sterilizeaza,el prepara laptele,el face curatenie/piata/papa...ce mai,avem noroc cu el!!!Sau...el cu noi???
Ana,mami de Daria-Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Copilul meu s-a plictisit de mine sau vrea mai multa independenta!!! Eu o iau in brate sa o adorm si ea se pune pe tipat si ma mai si impinge. O pun in pat, da din manute, da din picioruse dar adoarme singura in 5-10 minute.
Imi face chestia asta de 3 zile.
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Stefania X2 mami
![](al9leacer.gif)
Stefania jr.
RGE spune:
..fetelor stiu ca de la biserica aduce nasa copilul si nu avem voie sa-l pupam(cat timp?)..si de acasa la biserica cine-l duce?..pot sa-l duc eu?..si cine intra cu el in biserica?
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
iuli-ana spune:
ROXANA,eu cand am botezat m-am dus la fini,am imbracat bebelusul cu hainele aduse de mine si la biserica l-a dus mami a lui...De la biserica l-am luat eu,iar de pupat stiu ca nu se pupa dupa botez decat dupa primul somn...Adica vii de la biserica,ii dai sa pape si il lasi sa doarma...Abia apoi poti sa-l pupacesti...Asa stiu eu,e ca la impartasanie...Si in biserica intra tot mami a lui cu el...Dar,repet,asa stiu eu...
Ana,mami de Daria-Elena
RGE spune:
ANA..mersi frumos pt raspuns...am vorbit cu cineva acum care a facut botezul de cateva luni si mi-a spus ca e superstitie chestia cu pupatul si ca la biserica se poate duce si mami cu bebe asa cum ziceai si tu.
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..da sti cum e cate bordeie atatea obiceiuri..asa ca cel mai bine maine il intreb pe preot daca am voie sa pupacesc baiatul ca nu stiu daca o sa ma pot abtine
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by anacami
Stefania, ce greutate are acum Stefania jr.? daca spuneai ca a luat f. mult, de aceea tot ce este probabil sa fi asimilat f. bine si sa elimine mai putin
Miha,sper sa nu se confirme banuiala! daca Doamne-fereste se intampla cei mai rau,trebuie sa fii alaturi de ea cum poti mai bine- conteaza enorm macar o vorba buna si un strop de optimism- chiar se pot intampla minuni, cunosc cazuri reale printre prieteni...
Camelia, Sebastiansi Stefania
eu pe stefania am nascut-o de 3250..cand am scos-o din spital avea 3140.... ajunsi acasa am papat in disperare si dupa 8 zile avea deja luate 360 gr... iar dupa o sapt a luat doar 200 gr...o fi bun asa..?
miha..Doamne ajuta!
![](rugaciune.gif)
Stefania X2 mami
![](al9leacer.gif)
Stefania jr.
slimatei spune:
fetelor eu abia acum imi dau seama ca nici nu am salutat pe ziua de azi... dar ca sa ma fac iertata...vrea cineva o ....asa de pranz
Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
bine v-am gasit la clubul scutecelor!
mai dam si noi un semn de viata sa nu ne uitati.eu am ramas in urma cu cititul, cu scrisul ...cu tot.
noua nu ne-a mers foarte bine...am avut probleme cu o diaree nenorocita de care nu mai scapam...analizele iesite bine..regim alimentar f.sever pt mine...supliment preparat numai cu apa de orez..si degeaba...6 saptamani a durat.
acum suntem bine...multumesc lui dumnezeu nu imi vine sa cred ca de cateva zile are si ea doar 2 scaune pe zi.
multa sanatatate si multi pupici pentru voi!
o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
vad ca se discuta despre implicarea taticului..hai sa il laudam si noi pe al nostru ca merita. face de toate..schimba, hraneste, plimba, adoarme, gateste, spala vasele, intinde rufele, se joaca foarte frumos cu cea mare...si pe langa toate astea este si un sot minunat!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)