Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Stim foarte bine ca noi mamicele suntem stresate, obosite , grijuli dar si uimite de ce minutatii am reusit sa realizam si, nu in ultimul rand, mandre si fericite. Dar taticii ce fac?? Ei cu se poarta?

Voi incepe eu prin a spune ca al meu sot e toata ziua la lucru, de dimineata de la 8 pana seara la 6, dar cand ajunge acasa direct la Cezar merge. El e omul cu aspiratorul seara si dimineata la desfundatul nasuluisi ne ajuta la baita. In weekend il tine mai tot timpul in brate, dar nu ma indur sa-i spun sa-l lase ca il rasfata.In rest abia acum pe la 6 saptamani a avut curajul sa-l schimbe. Ii rade mai mult decat mie si am impresia ca v-a spune prima data tata la cat de mult il place.

Astept sa aflu alti tatici cum sunt.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bebelusii hraniti cu lapte praf trebuie sa aiba cel putin 2 ore si jumatate pauza intre mese. ideal ar fi sa fie 3 ore. Lapticul praf se digera mai greu. Eu am vazut ca atunci cand Matei manca la 2 ore si jumatate il apucau ulterior si durerile de burtica. Am reusit (cu greu) sa-l fac sa manance la 4 ore.

Si acum sa vorbim sa vorbim despre tatic: daca nu era al nostru tatic, eu sigur as fi facut depresie. Ma ajuta f mult: calca hainutele lui bebe (este exagerat in acest sens pt ca nu ma lasa sa-i dau macar o caciulita necalcata), sterilizeaza biberoanele inainte sa plece la serviciu, seara se joaca destul de mult cu bebe (iar acesta parca reactioneaza mai bine la el decat la mine). Tinde sa-l rasfete pe bebe (am si eu problema cu luatul in brate: la el totul asa se rezolva ). Cred ca asta va fi problema noastra cand va creste bebe: rasfatul din partea lui tati.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor si bebicilor
Anca, m-am uitat la pozele tale si toata noaptea m-am visat cu voi :)
Adina, da-ne de stire cum esti ...
Apropo de tatici, al meu este un om deosebit si sunt tare fericita cu el, de la inceput m-a ajutat si sustinut si acum e tot asa. De la inceput l-a schimbat pe bebe, il ia sa il calmeze cind sunt obosita si la capatul puterilor. Acuma fac si baita amindoi si sunt tare fericiti, piticul adoarme in cada cind face baie cu el :)
In rest, ma ajuta, face curatenie, calca, ma ajuta la mincare partea cu taiatul si curatatul legumelor si ce mai e, sta cu el cind eu sunt la cursuri, asa ca eu sunt multumita de cit face.
Si ceea ce pentru mine e important, si asta e parerea mea, e ca am ramas cel mai important om pentru el si nu copilul a devenit mai important.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ce-mi place partea asta cu taticii..eu cu ce sa ma laud?..al meu tatic s=a speriat de bebe si a fugit ca sa zic asa ..cand ne-am dat seama de ce s-a intamplat am realizat ca am facut amandoi depresia postnatala destul de urat..al meu de abia dupa cateva saptamani a inceput sa-l ia in brate..fac baie amandoi..noaptea cand il alaptez il scoate el aerul si il schimba ...in rest nu am cu ce sa ma laud..acelasi tatic de care ma vaietam pe timpul sarcinii..munca, munca si iar munca....aseara a venit suparat ca nu a facut decat un mil toata ziua si a muncit de i-au sarit capacele..stiti voi povestea noastra...pt familia ..adica eu si bebe insemnam mai multi bani..sa nu ne lipseasca nimic..a zis ca o sa munceasca pana o sa cada dar macar sa nu-i para rau ca nu a incercat..ce sa va spun foarte matur sa lasi pe drumuri o femeie cu un copil..dar chiar am incercat absolut tot sa-l fac sa mai renunte la orele de munca sa se mai odihneasca si el dar degeaba..asa ca dragele mele nu ma pot lauda..si astazi suntem singuri ca tati trebuei sa recupereze o zi din alea libere de sarbatori...el e sponsorul si noi cheltuim...astazi trebuie as ridic tortul si lumanarea ..am nsite emotii mai mari decat mine.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Pufule pe noi ne-ai visat?
Rox unde ai comandat tortul?
Cum este?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Ancuta..la cofetaria Piticot..eu numai de acolo iau si sunt mereu super bune si proaspete..l-am facut "tutti frutti" sau cum se numeste cu poza lui bebe pe el..inca nu l-am ridicat cand o sa-l iau fac o poza si va pun...nu e cine stie ce ca noi am vrut sa organizam ceva mare si am ajuns sa facem in familie dar pana la urma nu asta conteaza ci sa iasa bine pt pitic...as fi vrut macar la biserica cor cum am avut noi la nunta dar nu te intelegi frate cu toti cretinii Doamne iarta-ma dar sunt multi preoti sariti dupa fix...te doare mintea ce scot unii din gura..nu a vrut nici macar sa ne spuna ce obiceiuri se fac cica auzi raspuns.."lasa ca stiu femeile!"

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Pai dastia pe toate drumurile...noi facem la bisericuta in cartier si acolo nu au cor ca si noi am fii vrut si petrecerea la restaurant ca avem cam 60 de invitati

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

..oricum sa-l stresati pe preot cu intrebari ca sa stiti tot ce si cum sa nu va faca vreo surpriza atunci ca eu una as muri cu el de gat ..si spre binele lui sper sa aiba grija cu baiatul meu ca-mi povestea nasa ca au fost la un botez si preotulil tot arunca pe bebe in sus in aer si toata lumea era speriata si parca asteptau sa-l scape pe jos pe bietul copil

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Dar de ce il arunca in sus?
Noi il cunoastem pe preot si ne-a spus ce trebuie sa ducem si ce trebuie sa facem

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

..e foarte bine asa Anca ..nu stiu ce sa zic despre aruncat si eu am ramas masca

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput