Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(63)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Zoze, si pe mine m-a dat gata salopeta rosie, e atat de dulceee! e putin catifelata si cu motul ala legat, mortala! Iar paturica din asta vroiam si Vlad sa iau, dar nu am stat sa caut si o sa-l pun pe bb in ea cand il scot din spital si apoi merge super in carucior la plimbare. Cat o mai fi din primavara si apoi la toamna, ca o sa fie tot pitic si o stea culcat in carut 
Eu astept sa mai crestem putin si apoi dau o fuga si la Piciul sa cumpar de acolo mai multe, sunt hainute din alea roamanesti baby-rom, foarte, foarte bune.
Pufuleti?? sunt lesinataaaa! Eu iau din aia cu surprize, punga mare albastra, o punga eu si una Vlad! Dar copilul mananca putin si apoi o termin eu si pe-a lui ![]()
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mihaiuta spune:
Buna,
Va rog sa ma adaugati si pe mine la listuta de la inceput. intru eu mai rar, dar cand am timp va citesc cu placere. Eu o sa am un baietel la jumatatea lui aprilie (nici nu m-am mai obosit sa retin data estimata, pt ca la prima sarcina am nascut mai devreme cu o saptamana). Bebe era bine la ultima ecografie. Acum da din picioare toata ziua. Mie mi se pare ca da mult mai tare decat primul. Chiar sint curioasa cum va fi. De altfel, si burta mea e mult mai mare decat era data trecuta la varsta asta. Si deja imi dau seama ca merg ca o rata. Astept cu nerabdare sa treaca si ultimul trimestru si sa vina bebe.
Mihaela, 26 saptamani
ariel_7000 spune:
hehhehe ce am mai ras mai giani mai! auzi ca iese bebe cu pete:) si asa imi doream si bebe si catel, fac bebe dalmatian, mai greu va fi sa dau explicatii, cum din doi albi (caucazieni) a iesit un patat:)))
sovi, uelcom bec! de data asta sper sa nu mai dispari, sa faci hocus pocus disparutus! mai, sorry ca te-am implicat in prostiile mele, dar ce sa fac??? eu una nu puteam fura prea multe piersici, aveam nevoie de complici! acum ca vad ca semanam din ce in ce mai mult, inclusiv pasiunile, hai la furat de pufuleti, ca eu de 3 zile devorez cate 2 pungi pe zi! cumpar una pt mine si una cicase pt alex, ca e cu surpriza, :))) fiica-mea ia surpriza, eu pap pufii, miam miam. acum am dat iama in kinderul copilului.
m-am dat cu sania cu alex, dar sa nu ma spuneti:)) a fost superrrr! am ales o panta mai mica, iar zapacita de mama :))) (femeie serioasa, hehehhe) ne facea vant!
acum am program de somn sau trebuie sa ma prefac, ca e TERO CHAN langa mine si nu ma mai slabeste si cand ma scol am in program "doamna si vagabontul"....poate totusi reusesc sa repar strong dc-ul pana diseara sa mai iau niste filme....apropos mami papacioasa, e super filmul "de ce are vulpea coada". am vazut ca l-ai recomandat si l-am cautat si eu.super! am ras in hohote la el:))). mai vreau recomandari de filme daca aveti, dar comedii, nu 4.3.2....
va pup si ma duc sa ma fac ca nani 1 ora:)
!
alexutza 4 ani + si
26 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
bubu05 spune:
Ariel, deci si tu papi din pufi copilului 

Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
adela achim spune:
Rindunici multam fain de raspunsuri....
Anca sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea.Asa e ai dreptate stiu ca Ca da contractii,dar eu nu prea sint prietena cu lactattele,de mica n-am baut lapte,acum ma fortez,saptamina viitoare imi fac analizele si apoi vedem 
Ela iti doresc sa gasesti in curind cel mai frumos nume ptr bebele tau,dar asa-i ca ne spui si noua?![]()
Fug ca a venit rindunoiul...
ancadragoman spune:
Adela si eu am mancat lactate in sila cat am fost insarcinata ca nu imi plac deloc,deci te inteleg,insa mie ca sa imi provoace contractii cand am nascut mi-a facut Ca in vena.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Simo27 spune:
Si eu pap pufuletii si ciocolatelele copilului...
dar,nu se supara ca el nu e amator de dulciuri(norocul meu

)!
Simo,mamica lui DAVID
,
32+ cu SAMUEL
zozela spune:
Uite-o ma ca aparuuu!!
Bai pufulete numai in petreceri o tineti voi!!

Mihaiuta felicitari pentru
!
..Eu te trec in listuta dar da-mi datele tale mai intai(DN,UM,DPN)![]()
Arieeel meriti o bataieeee!!!Sanie iti trebuia?!
Moaaa!!Pe ea feteloor!!
![]()
Normal-Adela!Primele aflati!

M-am masurat iar si am 119cm. la buric si 123cm. sub
Insa..numai stiu cat aveam data trecuta!
Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Raluk31 spune:
..Ca tot se poarta pozele,uitati si de la mine![]()
http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/?saved=1
Raluca
in asteptarea micutei Anais
kitzy spune:
Am venit de la medic, am o grasuna vesela si jucausa de 868 de grame, DBP-ul e la 25 de sapt, in rest toate is la 26 de saptamani, poze nu mi-a scos ca statea cu mainile si picioarele in fata, avea un picior lipit de nas si cu talpa in cap, la un moment dat s-a miscat si i-am vazut fetisoara, casca gurita, a zambit, apoi si-a bagat un picior in gura, se freca la ochisori, o dulceata nu alta. Ce ma enerveza si sunt foarte suparata, mi-a inregistrat pe cd doar 10 sec si inafara de un picior, nu disting nimic acolo, dar la eco am vazut totul foarte clar. Imi vine sa merg inapoi sa-i bat cd-ul de cap. Macar daca era sotul meu cu mine sa o vada si el. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti 

Da ma bucur ca e intreaga si sanatoasa, pana la urma asta-i cel mai important.
25+ cu
Diana