Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(63)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
RalucaS, ce burta ai, Dumnezeule!! Auzi, de ce-o fi ras Giani de discutiile noastre, care din ele? Banuiesc ca e vorba de mancarea virtuala cu care ma hranesti tu zilnic, in lipsa celei reale...
Mey Butushico, ia sa stai si tu acasa DEGEABA, sa vezi cate prostii ajungi sa discuti, poate ajung si eu ca pensionarii aia pe care-i criticam...
Tocmai am vazut, prima oara, o reclama noua la iaurtul Tnuva, cu un bebe scump care rade de se prapadeste cand il ia mami in brate iar la taica-su plange disperat...pana ii vine domnului ideea sa-i dea iaurt si bebe se inveseleste. Cred ca trebuie sa-i cer Randunoiului Tnuva...
Sovi, bravos, ai fost harnicutza. Pofta buna la pufuleti!
A venit o prietena la mine cu 3 ghemuri de lana si andrele, sa ma invete sa tricotez, de-aia am lipsit de pe crenguta. Deocamdata...cred ca-i fac sotzului o bentita pt urechi. Dar cu munca vine si progresul!
Arieeel, esti cu capul? Sanie???? Cand alaltaieri te plangeai de contractii? Vezi ca eu am pariat pe Numeioana ca naste prima, nu ma face sa pierd pariul! 
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ariel_7000 spune:
credeti ca am reusit sa adormim??? nuuuuu. cand pisica nu e acasa joaca fiica-mea pe masa. se vede ca nu e mamaie cu bata pe capul nostru....
hai mai fetelor nu ma mai certati ca m-am dat cu saniuta! am fost precauta. am studiat partia mai intai si era fooooarte putin inclinata. de fapt nici nu e partie, e o alee lata din parc, foarte bine acoperita cu zapada. e lipsita de risc pe saniuta. mai mult risti sa aluneci daca mergi pe jos pe acolo. si am stat si cu picioarele pe jos, gata ,gata sa pun frana:))) nu am luat viteza mare cu toate ca fiica-mea zbiera ca toate alea ca vrea sa zboare saniuta:).
alexutza 4 ani + si
26 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
zozela spune:
Raluk esti o burticutza de nota 10!!
Si ce hainute frumoase ai luat tu acolooo

Felicitari Kitzy pentru bebelusa jucausa!!Auzi la ea,sa-si bage piciorusul in gurita!!
Lasa,nu te supara ca n-a vazut-o si soata..Mai tine-l in suspans!
Il iei cu tine data viitoare!![]()
Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
numeioana spune:
Pe mine m-a tras sotul cu sania duminica vreo 2 km... Nu va spun ce mi-a placut si de cand nu ma mai urcasem pe o sanie... Ii tremurau mainile pe ceasca, asa il dureau de la tras
.
V-am vazut si eu pozele...Rox, bubu, Raluk. Sunteti niste mamici super! Si mi-au placut mult hainutele... Cele de fetita m-au dat gata
. Am si eu o rochite pe-aici. Cred c-o sa-l imbrac pe david cu ea sa vedem cum arata
.
Kitzy, ma bucur ca bebe e bine!
Ioana
33+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kitzy spune:
Zoze data viitoare, nu cred ca mai dau 180 de lei pe eco 4D.
Poate mai fac una la 29-30 de sapt si merg in alta parte, poate e mai ieftin si imi da mai mult pe cd. Eu pana acuma am facut eco normal pe gratis la spital, bine nu e aceasi chestie ca 4D, dar nici nu ma tine buzunarul sa merg tot timpul la 4D.
25+ cu
Diana
natynic spune:
Raluk, esti superba!Si pari atat de mandra de burtica!
Ariel, lasa vrajeala, esti pedepsita de doctorul grupului!
Kitzy, ai vazut ca e totul bine?? Nu te mai supara de CD, eu nu am nici unul, de la nici o eco.Barem la Iosup macar mi-a aratat ecranul, la Albu nu vad nimic-nimic! Zau nu merita sa te dai cu capul de zid
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Simo27 spune:
Am ramas fara apa plata
si am baut apa de la robinet si am niste arsuri de toata frumusetea...si mai am de asteptat vreo 3 ore pana vine sotiorul incarcat cu apa!
Ma duc si eu sa ma pregatesc de Marea Intalnire cu bebe Samuel,ce dor mi-e de el!
Ce burtici mari si frumoase aveti,a mea e mica(eu asa zic),fata de prima sarcina cand aveam ditamai burtoiul!Dar,faptul ca stau la pat de 7 saptamani,se vede la kg,prea multe pe cuvant
,nu am fost in viata mea atat!Si cat o sa mai fiu
,daca nu fac deloc miscare,dar sa speram ca voi da jos...cu 2 copii,mai mult ca sigur!
Simo,mamica lui DAVID
,
32+ cu SAMUEL
clauclau spune:
Uauuuu, s-a intors Soviiii! 
. Bine-ai venit si povesteste-ce ce-ai mai facut intre timp! Esti bine acum cu randunoiul?
Raluca, ce palat ai tu acolo, mama, mama!!!!!
Raluk, esti finuta tare si ai o burtica frumoasa!
Mai , dar numai randunele frumoase avem pe crenguta noastra! 

Eu am dormit dupa-amiaza, apoi am reusit sa ma epilez pe picioare si pe maine, mai am la doamna fofo mai pe seara si gata!
Randunoiul meu e pe drumul de intoarcere, pe la 20-21 ajunge. 
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
32 + cu
Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
RalucasS spune:
raluk - foarte frumoasa si mamica si burtica, ma bucur ca te-am vazut si noi
kitzy - ti-am zis eu ca vii cu vesti bune de la eco? si zi-i soatei sa mearga cu tine daca vrea sa il vada pe bb si nu mai fi suparata din
cauza asta
Naty -
vazut si eu reclama de la Tnuva...se vede ca suntem "pensionare" amandoua 
Au inceput "nasterile" pe zone...cine vrea sa se uite!!!
32+
Lucas
mihaiuta spune:
Revin cu datele mele:
DN: 09.03.1977
UM: 17.07.2007
DPN: ~18.04.2008
astept un baietel
Mihaela, 26+