FIV157

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaeleintre timp,ar fi super bine sa de pe acum,acid folic si omega3, sau alte vitamine(cum ar fi vitamina E)...ii poti da si sotului...intre timp...asteptam sa vedem cine ne ajuta sa complectam listuta...si eu ma apuc sa despodobesc bradutul

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

mihaele ne putem lua de minuta..nici eu nu mai am trompe...deci mare lucru nu ai ce sa intrebi...intreaba-l ce fel de protocol iti da...daca e cel lung va incepe din z21 cm,iar daca este cel scurt va incepe in z2(?)de cm...cere-i sa-ti dea lista de medicamente pe care trebuie sa le faci in timpul inhibarii si stimularii si de unde sa le procuri...intreaba-l daca fixati maine data(in caz ca te hotaresti sa faci acolo)..cind va fi primul echo...un nr.de telefon unde sa-l poti contacta in caz de nevoie...daca nu are el,atunci al unui alt medic cu care colaboreaza...dar e foarte important maine..sa vezi ce fel de "chimie" vei avea cu el...daca nu te simti bine in preajma lui..schimba-l...asaa..te-ai uitat si la clinica aceea americana?oare nu stie nimeni nimic de cum este acolo?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

cum adica "ea avea o grupa sotul alta grupa si ovulul alta grupa"? grupa sanguina? ca de ex. parintii mei si cu mine avem trei grupe de sange diferite, pana si rh-ul meu e diferit de al lor. in caz ca nu e vorba despre altceva chiar nu vad de ce ar fi afectat sarcina.
mihaele, probabil o sa incepi in z2.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by psj

cum adica "ea avea o grupa sotul alta grupa si ovulul alta grupa"? grupa sanguina? ca de ex. parintii mei si cu mine avem trei grupe de sange diferite, pana si rh-ul meu e diferit de al lor. in caz ca nu e vorba despre altceva chiar nu vad de ce ar fi afectat sarcina.
mihaele, probabil o sa incepi in z2.

poate sa fi fost ovul donat?

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

cris86 eu vreau sa tiu de la dr. ce se va intampla cu mine cat timp ma mai plimba pana incep tratamentulsi sa fac fiv-ul ca din cauza analizelor nu este sunt ok.te pup
psj sa te auda Dumnezeu dar nu cred ca mi-e ami vine cm-ul sambata si duminica eu nu cred ca a-mi da dr. reteta maine.te pup
zouzounaki am notat ce ai spus si maine vom vede daca rama su nu la elte pup.Doamne ajutane si pe noi sa ne vedem visele implinite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Mihaela
1.pregatesti tot dosaru cu analizele cele mai recente si ale tale si ale sotului
2.itrebi care este cauza infudarii trompelor asta daca nu o sti cumva(sa nu patesti cum a patit cristal cu hidrosampix nu stiu daca asa e corect spus)
3.daca crede ca este necerara intervetia la paro daca nu ai facuto deja

Dar eu cred ca cel mai important este sa te duci la el relaxata sa nu te pierzi si sa nu te vada timorata sa fi stapana pe tine si sa vezi ca atunci o sa iasa totul bine.Bafta multa

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

mie mi s-a pus pata pe clinica aceea americana...ma gindesc ca poate acolo,vor fi mai amabili..poate acolo vor fi cu un pas inainte...ce zici Mihaele?uita-te pe site-ul lor http://www.americanmedicalcenter.ro/

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moniland asa e anul trecut nu am mai apucat sa fac FIV din diverse motive, dar in feb sunt pregatita de o noua incercare.
Kora pop poti faci o programere si la cabinetul de sterilitate (spui ca pt FIV). Sta cam la fel de mult de vorba Mr M ca si la cab particular.
Cocei parerea mea e ca daca va placeti din prima e OK , daca nu n-ai nici o sansa sa fie o draguta. (parerea mea , nu vreau sa supar pe nimeni).
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

cris si eu am facut histeroscopie cu Marinescu, tot pe viu si durerea a fost suportabila, cred ca depinde de la organism la organism .
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

zouzounaki am vazut clinica maine daca nu rezolv nimic ma duc direct la cinica asta americana !

Mergi la inceput