FIV157

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, maine in Romania Libera...O sa vedem ce o sa iasa!
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR m-am lamurit si eu pana la urma,ieri in ziua 3 a cm,am facut dozarile : FSH=6,20 ,ESTRADIOL=31,24 ,LH=2,75 ,PROLACTINA=290,3.PRIMA data m-am speriat de valoarea prolactinei,dar cei de la BIOS dau ca val normale intre 127-637,deci sunt ok zic eu,si FSH-ul este ok.PRIMELE dozari inainte de inceperea tratamentului din octombrie(care au fost facute la Medicover),au fost asemanatoare cu acestea,dar d-na asistenta GETA mi-a spus ca nu are incredere in MEDICOVER ,si ca sa le repet la BIOS(ca nu se explica val asa bune si rezultate proaste la paciente-asa cum am fost eu 0 -ovocite)cu toate ca eu am incredere mare in MEDICOVER,este o clinica fff mare nici nu se compara cu BIOS ,si o stiu f bine stiu ce fel de analize fac ,pt ca colaborez cu ei de vre-o 6 ani.DAR ma rog nu are importanta le-am facut si aici si gata,ma asteptam sa-mi iasa diferit dar au fost aproape la fel.AM sunat-o ieri pe d-na GETA sa o intreb daca pot incepe contraceptivele in ziua 3,si mi-a spus sa le incep in ziua 5 adica maine,si din pacate pt mine s-ar putea mai mult ca sigur sa m,ai iau si in Februarie o folie de Marvelon,ca asa merge d-l prof.pe 2 luni de AC,mai ales dupa stimulare,si rezultatul meu prost care l-am avut la punctie.DACA stiam ,incepeam de luna trecuta ,dar eu am crezut ca va ramane decat o luna de AC,asa cum mi-a spus ultima data.ASTA e,ce sa fac,trebuie sa respect regulile.DACA totul va decurge ok,sper de data aceasta fertilizarea va avea loc la inceputul sau mijlocul lunii Martie depinde de ce tratament imi recomanda.,cu DUMNEZEU inainte.NU pot sa sufar ca trebuie sa iau 2 luni ACmai ales ca sunt si la un regim de slabit ca m-am cam rotunjit ,si nici nu ma simt prea bine din cauza lor,retin apa si de aici se trag toate,dureri de cap,cresteri de tensiune,greata etc.VA pup pe toate si va urmaresc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Misa 21
Si eu am facut 3 menogon si 2 gonal f din z 2 a CM , doza maxima pe care cred ca o pot da datorita nivelului meu ridicat de fsh (am vazut ca si tu ai lh destul de ridicat si raportul lh/fsh nu denota si la tine o rezerva ovariana redusa ?).Mi-au propus asa cum ziceam protocolul lung adica din z 21 diphe si apoi presupun aceeasi stimulare pt ca am raspuns bine (dc pot sa zic).Dar eu nu fac diphe de 3.75 pt ca il consider prea puternic pt varsta noastra , consider ca inhiba prea mult ovarele.Am inteles ca se pot face injectii zilnice cu diphe timp de 15 zile si apoi sa incep stimularea.Asa ca in cazul in care fac tot la Sibiu précis nu fac diphe de 3.75.
Inainte de fiv am incercat o stim cu menogon doar dar nu am raspuns bine (3 foliculi) si am intrerupt procedura.
Sunt de acord cu tine ca poti face acasa HSG.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetele: check this out:
http://www.romanialibera.ro/a115579/noi-acuzatii-de-malpraxis-la-maternitatea-giulesti.html
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Arina , daca ai fi avut un risc de hiperstimulare cred ca dr ti-ar fi spus , in general hiperstimularea apare dupa administrarea de pregnyl . De exemplu in cazul meu , din seara in care mi-a dat sa fac pregnylul mi-a interzis sa parasesc Bucurestiul (si eu tot la 2 ore de drum eram) fiindca se vede din timp daca exista risc de hiperstimulare. Simptome eu nu prea am avut dupa ce am facut pregnylul , doar ma simteam imbalonata , eu am inceput sa ma simt rau dupa ce m-am trezit din anestezie , dupa punctie , zici ca ma calcase trenul . Ma durea f tare burta si ovarele , de a doua zi am inceput sa ma umflu treptat in burta ca nici nu ma puteam apleca . Iei bruc in greutate , eu in vreo saptamana am luat aproape 10 kg , pe care la fel de brusc le-am dat jos .Stai linistita ca daca faci hiperstimulare simti , nici eu nu stiam exact la ce sa ma astept cand mi s-a spus ca fac hiperstimulare ....
Cati foliculi ai ? Bafta la punctie joi ! sa ne ti la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Lauravoinicu ma bucur daca am putut sa te ajut cu ceva!
Misa21 multumesc frumos pentru incurajari si i-ti doresc sa reusesti de data asta! Sa fie ultimul FIV si cel norocos!
Kineta multa bafta la FIV-ul acesta! Sa stii ca nu ingrasa Marvelon si pina la FIV-ul propriu zis ai timp sa mai dai jos din KG. in plus cu o cura de dezintoxicare. Eu am slabit mereu cand tineam post, mancam doar legume si beam multe ceaiuri diferite. De fapt eu beau foarte mult ceai fierbinte, socul i-mi place foarte mult si e si un bun detoxifiant. Merita sa-l incerci!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANATUGS,,multumesc pt sfat,am sa-mi cumpar si niste soc,stiam si eu ca este detoxifiant si depurativ. .CRISTAL,am citit in in ziar,succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

cristal mult succes in continuare...va fi un drum lung,dar dreptatea sper sa-si spuna cuvintul..numai bine

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

fetelor,stie careva la cite zile de la cm,se face et cu embrioni congelati?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

arina eu cind am inceput sa am simtome de hiperstimulare la fiv1,intr-o singura zi mi-a crescut burta,zici ca eram gravida in 7 luni...aveam mari dureri de burta si era cumplit cum simteam ca ma umflu cu aere...apoi presiunea aceea la ovare de parca aveam bolovane...nu ma puteam tine bine pe picioare si simteam ca pusc...incercasem si clisme si supozitoare cu glicerina ca sa pot sa imi produc aere sa ma dezumflu,dar parca era si mai greu...a fost o perioada cumplita...am avut atunci 25 de ovocite...dupa punctie,m-am umflat si mai tare...de abea dupa et,am inceput sa ma dezumflu..sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva...cred ca am pus pe mine atunci intre 7 si 10 kg,pe care le-am dat jos...pupici

iconita

Mergi la inceput