FIV157

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, va multumesc pentru 'povestiri'. Adevarul e ca am emotii pentru maine. De abia astept sa treaca. Si-asa, parca as fi intr-un vis, nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa fac FIV!!! Dar macar sa fie bine...

Lauravoinicu, medicul nu mi-a zis cati foliculi am, mi-a zis doar ca am raspuns f bine si erau de 18 mm luni, cand am si facut ultime tura de Gonal F. Dar m-am uitat si eu pe monitor si am numarat cam 6-7 pe fiecare ovar.

Azi-noapte am facut Pregnylul. Deocamdata in afara de jena de la ovare, nu simt nimic.

As vrea sa ma puna si pe mine cineva pe listuta. Fac FIV la Sibiu cu dr. Chicea.

Va pup si o zi minunata va doresc,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Arina mult succes iti doresc...te-am trecut pe listuta

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

http://www.romanialibera.ro/a115579/noi-acuzatii-de-malpraxis-la-maternitatea-giulesti.html

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Wish

http://www.romanialibera.ro/a115579/noi-acuzatii-de-malpraxis-la-maternitatea-giulesti.html

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

pfff...deja au inceput comentariile legate se subiect(vezi pe pagina jos)...si mai este una care si "spioneaza"pe forum si le intoarce cum vrea ea...cristal iti doresc sa ai multa putere si nervi de otel si in primul rind,sa ti se faca dreptate...si sa ramai gravi la medicul din Israel,in primul rind pt.tine,pt cit te-ai chinuit,si in al doilea rind sa demonstrezi ca ai avut dreptate

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Va astept la un nou capitol aici

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Kora, ce sa zic?am o infertilitate inexplicabila(deocamdata).Teoretic stau bine cu analizele, ovulatia,etc.Am facut si cateva IA, dar degeaba.Pana acum am fost pacienta dr. T, dar in afara de monitorizari si stimulari(nu stiu de ce, pt ca am ovulatie normala)nu am rezolvat nimic.Asa ca m-am hotarat sa consult si alti dr.Sunt la primul FIV si nu prea stiu care ar fi pasii de parcurs.Dr m-a programat luna aceasta pt un HSG sa verifice daca cumva nu ar fi hidrosalpinx, apoi a ramas ca vb pt FIV si ma interesa care ar fi demersul la Giulesti.(ma refer la tratamentul care se face inainte, cat dureaza, cum se procedeaza cu inscrierea,etc).Ma gandeam ca ma puteti ajuta voi
Va pup pe toate si va doresc succes in planurile voastre de a avea un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emili spune:

Minunat mesajul tau. Nu stiu daca vei primi acest mesaj , dar am simtit nevoia sa comunic cu cineva.De ani de zile astept o minune si nu vine . Am facut 2 stimulari pentru FIV si asta seara medicul mi-a spus sa ma opresc ca nu merge. Singura sansa ar mai fi (dar si asta nu e sigura)sa gasesc un donator de ovocite. Mi se pare ceva imposibil. Apoi am gasit mesajul tau. Am vazut cat de multe clinici sunt la noi. Nu stiu ce sa fac .Sa mai incerc si in alta parte?(eu am facut tr. la Sb.) Oare exista o clinica care are si ovocite de vanzare? Te rog daca primesti acest mesaj si daca sti ceva trimite-mi un mesaj.

Mergi la inceput