FIV157
Raspunsuri - Pagina 15
zouzounaki spune:
mihaelenu intrii pe messenger?![]()
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

mihaele spune:
zouzou mea iubita ce ma faceam eu fara tine nu stiu. Cum ma linisteti tu pe mine si pe toate fetele Doamne ma rog toata noaptea sa ma primeasca

.
lauravoinicu spune:
zouzounaki, tocmai pt asta ma grabeam si eu , ca timpul trece atat de repede... nici eu nu mai sunt chiar tinerica , eram tinerica cand m-am apucat sa intru in hora asta , adica acum 5 ani , anul acesta in aprilie fac 30 de ani . La fel ca si tine cam astea imi sunt planurile , daca nu reusesc cu congelati sa mai incerc un FIV anul asta . Stai linistita in legatura cu frigul , nu cred ca dr. s-a referit la faptul frigul ne-ar putea face rau , mi-a zis ca sa astept sa se mai incalzeasca putin ca sa imi fie mie mai usor sa ajung la el , sa nu mai umblu pe gerul asta si sa nu raman inzaperita pe undeva , stii eu nu sunt din Bucuresti si nu imi este tot timpul usor sa ajung la el mai ales pe zapezile astea , ca la noi cum da un pic de zapada cum se blocheaza toate drumurile.
Multa bafta la ET , si sa nu mai fie nevoie sa faci FIV sau IVM.
Ioanatugs spune:
Misa21 ai mare dreptate si eu si multe alte fete ne gandim ca FIV=bebe, insa de multe ori medicii nu-si dau tot interesul pentru a iesi bine pina la capat, ca sa poti obtine ce ti-ai dorit. De multe ori noi aratam unde e problema(din documentatia noastra de pe net), iar atunci medicul resp. se supara, pentru ca are impresia ca vrem sa ne credem destepte "pur si simplu". Am intalnit o asistenta care mi-a spus in fata sa tac din gura si sa nu-l contrazic pe dl. dr. ca stie el mai bine decat mine ce trebuie sa fac si ce nu. Am luat foc atunci, cum adica sa tac, daca stiu ceva si vreau sa intreb pur si simplu???!! Era vorba doar de viata mea, de sanatatea mea, cum sa tac si sa inghit orice pastile i-mi da sa inghit, fara sa ma gandesc. Acum incerc sa merg pe ocolite acolo unde vreau, pentru ca e un teren foarte fragil si te poti trezi ca nu mai stii incotro s-o apuci. Dar am inteles un lucru din toti acesti 3 ani de cautari si asteptari, de analize si tratamente interminabile: doar SCOPUL CONTEAZA !!
Lauravoinicu draga prietena, i-mi pare rau ca ti-ai pierdut din optimismul si veselia de altadata. Incearca sa-ti regasesti acele calitati pe care le-am apreciat la tine, cel mai mult atunci cand ne-am intalnit prima data. Mai ales ca din grupul acela mare de acum doi ani, am ramas doar trei fete fara bebelushi. Eu, tu si Felicia, restul toate sunt mamici sau gravidute, asta ar trebui sa-ti dea sperante ca intr-o buna zi vom reusi si noi: mai devreme sau mai tarziu, candva se va intampla, cu siguranta! Am avut si eu momente in care mi-am pierdut speranta, insa mereu voi m-ati ridicat si mi-ati aratat ca nu e bine sa cad, iar asta e o lectie bine invatata, pentru mine. Te pupic si-ti doresc sa redevii fata vesela de acum doi ani.
ne intalnim de martisor 2008
Arina21 spune:
Neata fetelor si o saptamana super, cu mult spor si voie buna 
Poate va mai aduceti de mine, eu fac FIV la Sibiu, probabil o sa fac punctia joi si ET-ul nu se stie exact, ca la Polisano fac si cu blastocist. Medicul mi-a zis ca am raspuns f bine la tratament (3 Gonal F/seara).
Vreau sa va intreb ceva: ati mai auzit de cazuri de ovulatie inainte de Pregnyl? Sa va explic: eu am fost la eco in ziua 6 de tratament (adica vineri) si mi-a zis ca am foliculi de 12mm, ca super raspuns! Deja incepusem sa-mi simt ovarele. EE, si duminica, deci dupa 2 zile, am avut toate simptomele de ovulatie, inclusiv mucusul acela specific. Vreau sa va zic ca acum nici nu-mi mai simt ovarele asa de tare. O sa ma duc astazi la medic pt o noua eco si o sa vad cum stau exact dar pana atunci sunt curioasa daca voi ati mai auzit de asa ceva.
Astept raspunsul vostru cu ffff mare interes.
V-am pupat si la cat mai multi bebei!
Arina 
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Arina21 eu stiam ca Gonalul impiedica producerea ovulatiei, are rolul de a produce foliculi mari si multi
, dar ca nu-i lasa sa se sparga.
Eu am citit doar prescriptiile medicamentului si asa am inteles, fetele care l-au si facut si care au stat de vorba cu medicii vor sti sa-ti spuna exact.
Succes joi! 
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Arina21 spune:
Merci Yioana, multumesc mult pt informatie. Intr-u n fel m-am linistit
sa stii, ca ma gandeam ca raman fara foliculi la punctie 
Are f mare sens ce spui tu...
Doamne, Dumnezeule, oare de ce n-om putea noi sa lasam medicii sa-si faca singurei treaba si noi sa ne vedem de-ale noastre??? Dar cand vezi cat de 'capabili' sunt unii dintre ei, n-ai de ales decat sa te pui pe citit...
Va pupic 
Arina 
ice spune:
mihaele
clinica Gynera se afla pe str.Paharnicului, de pe b-dul 1 MAI ( actu ION MIHALACHE) dupa piata 1 Mai se face o strada la dreapta, dupa care a 2-a la stanga( str. Clucerului), dupa restaurantul PICOLO MONDO se mai merge pe acceiasi parte cam 200m, pana la intersectia cu str. Docentilor.Clinica este a 2-a vila cum se intra pe strada,pe dreapta, are o poarta din lemn lucrata in stil tradition romanesc.
mihaele spune:
Arina iubita spunemi si mie cat costa un fiv simplu la sibicu si cat costa si cazarea.te pup si multumesc din suflet.
mihaele spune:
Ice multumesc din suflet mai luminat acum stiu unde sa ma duc te pu si Dumnezeu sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.