FIV157
Raspunsuri - Pagina 14
zouzounaki spune:
!!! FOARTE IMPORTANT
fetelor tocmai am vorbit la telefon cu tatal meu si am discutat cred vreo doua ore,timp in care mi-a dat niste lamuriri in privinta medicamentelor care se iau dupa et...el lucreaza si ca cercetator stiintic si unul din doctorate il are luat in embriologie...i-am spus despre DEXAMETHASONE medicamentul"minune"..i-am spus ca acum dupa et,m-ar bate gindul sa-l iau...in momentul acela mi-a spus foarte sigur pe el,ca el tocmai anul trecut,deci cu citeva luni in urma,a lucrat EXACT pe dexamethasone si a facut experiente pe cobai si rezultatul a fost dezastruos...in primul rind acest medicament este un "ucigas"al embrionilor,datorita capacitatilor extra toxice pe care le are...in cazul in care embrionul ar rezista,acest medicament ataca formarea creierului embrionului...si mi-a mai spus ca efectele pe care le are asupra embrionului,sint noutati de ultima ora,,,poate de aceea din GR,s-a extras din terapia fiv!!!in schimb mi-a spus ce este SUPER INDICAT sa se ia dupa et..:www.sanatatea.com/baza/2007/10/05/vitamina-b4-colina.html" target="_blank">COLINA...orice produs pe baza de colina(stimulator amnioacid,asupra embrionului in formare) este extrem de recomandat dupa et..deoarece ajuta atit la implantare cit si la evoluatia cresterii la embrion..plus ca luind produse pe baza de colina,creierul embrionului,se dezvolta intr-un mod foarte armonios...ce este din nou super indicat este TEOFILINA (din extract de tei,de unde ii si vine numele)si XANTINOLNICOTINAT care este ajuta extraordinar in circulatia singelui..toate aceste sint naturale,si ajuta in mod extraordinar de bine,la implantarea si formarea embrionului.Mi-a mai zis tata ca poate va intra sa va zica el personal mai multe..poate de pe contul meu
mihaelefata cu suflet de aur
Blancheiti multumesc din suflet
alina_alexandraacum iau Cyclocur,pt ingrosarea endometrului...in Atena voi fi cred ca simbata sau daca nu,duminica...poate luni sa am et-ul si trebuie sa caut in disperare colina si teofilina...sa te bucuri de greturi,pt ca aceste greturi denota cresterea bebelusului in burtica
va pup pe toate fara exceptie...sper ca unele dintre voi,nu v-ati suparat despe ceea ce am scris mai sus,dar sint cercetari facute de tatal meu cu minuta lui...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Blanche25 spune:
Mih.augusta -nu am intrebat de ce trebuie sa ramai 2 sapt acolo, sa nu pleci imediat dupa ET, m-am gandit ca pana nu se prind embrionii nu e bine sa calatoresti cu avionul.
marrina spune:
KITTA Tine-ne la curent cu tot ce afli legat de Hormonii antimullerieni la lab. UNISYN.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Kitta si eu voi veni la Sheri, deja am vorbit la tel. si mi-a spus ca e la Domnita Balasa botezul. Multa bafta la acest FIV, pentru ca esti deja inaintea mea. Eu mai am putin si termin si eu prima folie de AC.
Lauravoinicu am auzit si eu acum ce-ai patit in dec. si-mi pare tare rau. I-ti doresc multa bafta la embriotransferul pe care l-ai programat, vom fi colegute, pentru ca tot pe la sfarsitul lui februarie voi incepe si eu cred, stimularea. Momentul cel mai bun pentru a incepe din nou un nou stimularea, doar tu si medicul tau stiti care va fi cel mai potrivit, asa ca mult noroc in luarea celei mai bune decizii iubita! Si sa ramai mereu fata veselea si optimista pe care am cunscut-o candva!
Misa21 bine ai venit printre noi si mult noroc data viitoare!!! Se pare ca tu ai aratat ca se poate chiar si cu hydrosalpinx. Chiar daca a fost doar pentru cateva zile, totusi a incercat sa se prinda. Dar la urmatorul FIV, sa ceri in mod expres clipsarea trompelor, caci doar astfel vei avea sanse mai mari.
Iana_mari esti o dulce!
Mirela_1 ne vedem la botez la Sheri deci??
ne intalnim de martisor 2008
mih.augusta spune:
zouzou!!!!
vesti interesante. eu am luat dupa cele 2 fiv-uri medrol si mi-a fost destul de rau. simteam ca-mi gauresc stomacul de durere (luam de 2 ori pe zi).asta se intampla doar dupa et in rest nu am avut nimic.
daca gasesti tu aceste medicamente (incep sa caut si eu) da-ne de veste. si eu ma pregatesc pentru fiv 3.
nu ma pot lega de nicio problema pt ca la mine toate merg super dar nu duc sarcina mai mult de 3 saptamani (mi se spune ca e varsta de vina - 40 - la babe).
Pup fetele curajoase si astept vesi non stop
misa_21 spune:
"buni" KITTA!!!(asa ma alinta sotul meu buni de la bunica,caci sunt si mai mare decit el cu 6 ani),multumesc mult.M-ai pus rau pe ginduri cu procedurile lui Mr. Big.E cert ca-i cel mai tare din tara.Eu as avea o pila la el,dar am renuntat din cauza aglomeratiei de acolo.E chiar asa cum se spune ca stai cu orele pe holuri?
Bhcg-ul nu l-am repetat dupa cel de-al 2-lea si nici ac nu mi-a zis sa iau.A zis ca dupa cilcul care imi va veni sa ma duc sa ma vada si pot incepe o noua procedura.
Insa acum vreau sa imi repet HSG si daca chiar am hidrosalpinx sa imi clipsez trompele.Totusi,dr meu de acasa cind s-a uitat pe radiografie a zis ca nu sunt f. infundate trompele si la eco nu se vede pata neagra.
E f. complicat.Au trecut 2 ani de cind fac tot felul de controale,pe voi cu forumul v-am descoperit tirziu,insa macar acum in al 12-lea ceas incep sa fiu mai documentata.
Eu am crezut ca fiv inseamna =dai banii si gata ramii insarcinata.VISE!!!
IOANATUGS, asa voi face.Ce timpenie sa iti faca fiv daca samnsele scad din cauza hidrosalpinx-ului.Daca dupa HSG mi se confirma ca nu mi s-au vindecat trompele si am hidrosalpinx voi avea o discutie nu tocmai placuta cu dr. mea pt. ca de banii si de munca mea nu isi bate nimeni joc.Mai ales ca nu am 30 de ani.
Va imbratisez,MIHA!
mihaele spune:
zouzou zisaCami ma mancat undeva nu mai am rabdare cred ca am facut bine am trimis un mesaj la Gynera si am intrebat daca poate doamna doctor sa ma primeasca maine ca eu am dosarul pentru fiv gata si vin de la o clinica particulara neserioasa si ce credeti am primit mesaj de la Gynera si mia zis ca ai spune maine doamnei doctor.Am facut bine??????????? Spuneti-mi si mie cum ajung la Gynera si cat costa consultatia poate a-mi ajuta Dumnezeu si ma primeste maine.Astept raspunsul vostru si sa-mi spuneti daca am facut porstie? va pup
lauravoinicu spune:
IoanaTugs , asa este in dec am trait clipe groaznice , acum a trecut , ma simt bine si s-au umflat muschii pe mine sa fac ET-ul. Cred insa ca mai aman Et-ul , astept sa se faca mai cald afara , asa mi-a zis si dr. , sa isi mai revina si ovarele , dar sunt asa de nerabdatoare....... ma gandesc sa nu se intample ceva cu embrionii , sper sa reziste la decongelare , multe ganduri negre am avut luna asta ... Sper ca pana la momentul Et sa imi revina si optimismul ca tare mi-a lipsit in ultima perioada.
Iti urez multa bafta la FIV !
zouzounaki spune:
lauravoicueu incep et cu congelati exact la o luna dupa esec...poate daca as fi fost mai mica in virsta sa nu ma grabesc..dar asa,timpul trece,iar daca nu voi reusi nici de data aceasta, sa trec automat de luna viitoare la fiv sau ivm...de ce ti-a spus sa incepi cind se face mai cald afara??eu dupa et,as vrea sa merg direct in vacanta in Ro.la zapada..crezi ca nu ar face bine?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by mihaele
zouzou zisaCami ma mancat undeva nu mai am rabdare cred ca am facut bine am trimis un mesaj la Gynera si am intrebat daca poate doamna doctor sa ma primeasca maine ca eu am dosarul pentru fiv gata si vin de la o clinica particulara neserioasa si ce credeti am primit mesaj de la Gynera si mia zis ca ai spune maine doamnei doctor.Am facut bine??????????? Spuneti-mi si mie cum ajung la Gynera si cat costa consultatia poate a-mi ajuta Dumnezeu si ma primeste maine.Astept raspunsul vostru si sa-mi spuneti daca am facut porstie? va pup
mihaeleai facut foarte bine...fiecare zi este importanta...asa ai cistiga o saptamina..chiar daca este numai pt.linistea ta,care este si cel mai important factor acum...uita-te pe prima pagina la adresa..si asteptam sa ne spuna fetele cum sa ajungi maine acolo..FETELOR PLSSS AJUTATI!!!
de abea astept sa te vad linistita si cu o burticuta maree,mareee