Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza va zic si eu si haideti la cafea.
Maria-Sa a dat desteptarea la 6 dimineata si suntem zombi si eu si Cata,fiindca nici nu a mai vrut sa doarma la loc.
Si e la fel de atomic si cum...nu da nici un semn ca ar vrea sa-l punem la loc in patutz...iar eu speram ca macar azi sa apuc sa dorm o ora mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Tot eu... am si eu o intrebare: masina nu detinem, nici macar carnet , dar avand in vedere ca rar mai circula cu masina dadacei ma gandeam sa cumpar un scaun de masina care sa stea la ei in masina... acum nu as da 1000 RON pe unul, masina lor este veche dar ce imi recomandati??? Sa fie intre 400-600 RON...
Mersi mult

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur

Tot eu... am si eu o intrebare: masina nu detinem, nici macar carnet , dar avand in vedere ca rar mai circula cu masina dadacei ma gandeam sa cumpar un scaun de masina care sa stea la ei in masina... acum nu as da 1000 RON pe unul, masina lor este veche dar ce imi recomandati??? Sa fie intre 400-600 RON...
Mersi mult

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

Noi am luat de la Chicco, cu 520 ron parca...pana la 3 ani...

Mergi la inceput

Danutz, are vreun nume? Max 3 cumva????
De unde mai fac rost de banii astia nu stiu... cred ca tot de pe cardul de credit

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Cica am mai citit din urma:
Dianocica...offf...iar spital? Sanatate multa si multa energie pozitiva trimit spre voi! Cum ati trecut noaptea?
Desiree, pe mine una m-ai atins rau cu plimbarile...fiindca unul din idealurile vietii mele sunt...plimbarile!!! Plus ca si noi mergem in februarie in Austria...si ...pica si mai bine! Si in plus mii de multumiri pt articolul despre olita...citit, salvat si pus bine!
Dianarus...cus-cus mananc dar habar nu am cum se face! Daca afli baga si la sora-ta!
Crykett...off si voi raciti! Sanatate multa multa!
Donia, Roxana ta e tauroaica? Aoleo...ce domisorica o sa se faca?!!!
Lavinia...offfffffffffffffffffff, acum am citit! Doamne ce e in sufletul tau! Cateodata DD ne loveste asa de greu in ce iubim cel mai mult...copiii nostrii! Nu am cuvinte...spun doar atat, ORICE TREBUIE SA FACETI, SA FACETI, IAR NOI NE GANDIM LA VOI SI TINEM PUMNII!
Revin daca ma mai lasa!

Mergi la inceput

Lavinia, offffffffff.. dar sint sigura ca va fi bine, si nu uita ca sintem alaturi de tine.....
Acum chiar ca dispar... dar revin maineYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia unde o sa il operati? cam cat costa? daca e nevoie ajutam si noi cat putem. hai, dupa ce te linistesti un pic sa intri sa ne dai detalii. si sa-l pupi bine pe mihaitza de la noi.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur

Danutz, are vreun nume? Max 3 cumva????
De unde mai fac rost de banii astia nu stiu... cred ca tot de pe cardul de credit

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

Habar nu am cum se numeste...dar astia de la Chicco nu prea au multe modele...
Dar tu zici ca doar accidental se plimba Luca cu masina si atunci ti-as sugera unul mai simplutz si mai ieftin. Fara n pozitii, fiindca Luca chiar nu are nevoie daca nu sta decat cateva minute in masina. Plus ca tu nu faci drumuri lungi unde el sa doarma, etc.
Intra pe site la bebelus si inspira-te de acolo, fiindca sunt multe modele...si daca te hotarasti la ceva, faci si o vizita prin supermarket-uri ca sa cauti modelul cu pricina, fiindca ai sansa sa-l gasesti acolo cu cativa zeci de ron mai ieftin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lavinia imi pare rau prin ce treceti dar fiecare pui are un ingeras si-l pazeste si ocroteste de toate. O sa treceti cu bine prin asta, asa simt eu.
In Bucuresti cea mai buna dr. pediatru cardiolog este dr. Ioana Anca de la IOMC. Pe noi ea ne-a supravegheat.
Apoi da au dreptate fetele la Targu Mures ai putea merge la un control.
Gandeste-te cand te linistesti si mai vezi si alte opinii.
Daca ar fi cazul de ajutor sa-ti fim alaturi sub orice forma sa ne dai de stire dar momentan ia in calcul varianta de a mai fi vazut de alti 2 medici cardiologi.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

lavinia unde o sa il operati? cam cat costa? daca e nevoie ajutam si noi cat putem. hai, dupa ce te linistesti un pic sa intri sa ne dai detalii. si sa-l pupi bine pe mihaitza de la noi.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

sint de acord,Diana...
abia astept sa intre Lavinia sa ne dea detalii,cum putem ajuta...,cit costa operatia...,unde,etc..
aseara abia am adormit...,m-am tot gandit la Mihaita

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput