Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
luly spune:
Offf, Lavinia imi pare tare rau ca inimioara lui Mihaita e bolnavioara. Ma la DD pt sanatatea lui. Tu trebuie sa fi tare ca sunt sigura ca o sa fie bine, trebuie sa fie bine. Spun si eu ca celelalte fete - nu ar strica sa-l mai vada un doctor mai ales pt o problema asa serioasa.
Luly mamica de Maria Isabela si
Diana Andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Eu am fost azi tare ocupata, iar acum sunt moarta de oboseala.
Am o problema mare, Cristi nu mai suge! A mai supt mai serios dimineata, in restul zilei in schimb... ori nici nu sta sa-l pun la san, ori sta acolo 5 secunde si gata.
In primele 2 zile imi venea sa plang, acum tot asa... dar daca la inceput era ca ma simteam refuzata, acum ma ia disperarea ca nu stiu cum o sa-l fac eu sa bea lapte din diferite recipiente. Vom vedea, de maine cred ca incerc sa ii dau lapte. dar nu dimineata, ca sper ca macar atunci sa suga... sau sa-i dau dimineata ca e mai flamand si sunt sanse sa bea mai bine? Ceva pareri?
quote:
Originally posted by Ktrinel
sunt ff ametita...nu am baut nimic , jur , sunt pe antibiotice...se poate sa fie de la asta? nu pot sta in picioare...
Se poate sa fie si de la asta, sau o stare toxica data de virusii sau bacteriile pe care le ai tu pe acolo... sfatul meu e sa bei multe lichide... 2-3 litri pe masurate!
roxanica, ba eu zic ca n-ai dreptate... ca n-o sa lacrimeze in album, probabil ca asa va fi
![](icon_smile_big.gif)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ziggy spune:
Asiza, chiar aiurea cu doua robinete, dar m-am cam amuzat, deja imi inchipuiam cum decurge spalatul.
Dianocica, nu am scos gratii de la patut, cred ca l-as gasi pe jos noaptea, se intoarce in toate partile, uneori doarme si pe lat. Dar vad ca aveti o invazie de dinti, canini masele. Sa suportati usor aparitia lor!Si ne pare rau ca a trebuit sa treceti prin faza cu spitalul, acesta este un lucru care chiar ma sperie si pe mine.
Chris, eu nu am fost acasa in martie cand a venit alocatia, tocmai plecasem la Fagaras, peste doua saptamani cand m-am intors nu mai era la posta, se intorsese. A fost ultima luna cand a venit acasa, apoi a venit impreuna cu indemnizatia pe card. A trebuit sa fac cerere pe Hambarului, cu copii dupa certificatul copilului si inca o hartie nu imi mai aduc aminte, pentru a imi vira pentru luna martie. Am primit cele 2 milioane pe card in august, dupa multe telefoane si inca un rand de hartii depuse, deja obosisem sa ii mai cer. Deci incerca pe hambarului, insista la telefon sa nu faci drumul degeaba.
Teutz, mi-a placut faza cu bomboanele, ce crezi, curand vor mai fi si alte ocazii si alte mamici care se vor sacrifice cu asa delicii pentru binele copiilor.
Lavinia, ii dorim multa sanatate lui Mihaita si tie multa putere si incredere ca va fi bine. Suntem cu sufletul alaturi de tine.
Donia, imi pare rau pentru dintisorul Roxanei, stiu ca cel nou o sa fie si mai frumos.Donia, deci Cristi nu mai suge, o sa fie putin dificil sa il obisnuiesti sa bea din bibe, canita, dar cu perseverenta si rabdare stii ca vei reusi. Tu esti mamica pentru a doua oara, sfaturile tale ne-au fost multora dintre noi de mare ajutor, poate fetele care inca mai alapteaza sau au intarcat mai recent sa iti poata spune ceva, la mine au trecut vreo 4 luni si chiar nu imi mai amintesc prea multe.
ziggy spune:
Am citit in fuga, nu chiar tot, azi plecam la niste prieteni la Slobozia si cand vom veni, poate recuperez cu cititul, desi la ritmul vostru rapid de scriere nu stiu daca voi reusi.
ziggy spune:
De luni Calin va merge la gradinita, la grupa de cresa, am emotii, nici nu i-am pregatit bagajelul. Pentru inceput am vorbit sa stea pana pe la 12.30-13, sa ia masa de pranz acolo, dupa care sa mergem sa il luam acasa. Probabil cu somnul va fi mai greu, de fapt cred ca va fi mai greu cu trezitul cand nu voi fi langa el.
ziggy spune:
Vad ca bantui singura pe aici, este de inteles ca la ora asta lumea doarme, dar eu nu aveam hainute calcate pentru Calin si daca tot m-am trezit sa ii dau laptele m-am hotarat sa-mi fac o cafea, sa pregatesc putin bagajul de gradi si pe cel care imi trebuie azi la drum.
lizzy spune:
lavinia, vom fi alaturi de voi in orice mod vei avea nevoie. vei fi puternica pt ca fiul tau are nevoie de tine asa si va fi bine, ai sa vezi. ce urmeaza exact? pot face ceva pt voi?
roxanica, tare bine ai mai zis!!! baietii nu sunt asa sentimentali...
dbunny merci de incurajare si explicatii
crykett, tinem pumnii sa fie bine acasa. ce tratament ia antonio?
donia, mi se pare mie sau se intarca singur puiul tau? of, oarecum imi pare rau, imi inchipui ca nu e tocmai placut. dar priveste si tu asa lucrurile: e sanatos! ce altceva poate fi mai bine? toate celelalte se rezolva. ai incercat lapte muls cu bibe sau cum?
ziggy... si voi cresa? privata/de stat... detalii... (ma informez si eu)... desi in mures nu stiu daca mai exista crese...
noi suntem pe cale de a raci, toti 4. deodamdata ianis - muci si tuse; marc muci si abia respiram de ei (si nu dormim... eu de la 5 am zis ca nu mai are rost sa incerc...) eu doar infundata, tati - drum liber spre laringita, are toate semnele... doamne-ajuta... 1 luna si ceva fu pauza destula, nu?!Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
ziggy spune:
Dianarus, cresa este privata, detalii mai multe pot sa iti spun dupa ce il duc vreo saptamana, la vizita mi-a placut, eu am luat in calcul si apropropiere fata de casa, dar sa vedem cum vor decurge lucrurile.
doradora spune:
lavinia, ma gandeam sa te intreb daca ati cerut si o a doua / treia opinie, ca poate aveti noroc de vreo surpriza placuta, s-au mai vazut situatii
chris + alexandra
bebeii nostri
Yagmur spune:
Neatza,
Iarasi sint in urma cu recuperatul... iar azi e zi de sedinte dupa care plec la o nunta.
E un frig aici de ingheatza apele... azi mi-a inghetat incuietoarea de abia am reusit sa intru in magicul container.
Va urez un weekend reusit si multa sanatate celor bolnaviori...
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca