*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (119)*
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
va multumesc zuzele mele!! si eu va iubesc si va dau repejor de veste maine!! am in telefon grupul zuze gravide .. voi da mesaj la grup!!!
40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
va multumesc zuzele mele!! si eu va iubesc si va dau repejor de veste maine!! am in telefon grupul zuze gravide .. voi da mesaj la grup!!!
40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Ellenuta! Maine la ora asta o sa fii cu bebelina ta in bratze!!!
Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
CameliaH spune:
Shose mersi pt raspuns. O sa ma duc si eu sa ma uit pe la saltele sa vad care e treaba.
Bagaj nu am facut nici eu. A facut mama azi curat in debara si mi-a gasit pompa de muls. Aia romaneasca cu para care pt desfundat e f buna. Pe asta o iau la spital. Mai am una electrica nuk, dar am impresia ca nu mai functioneaza. Dar poate nu o sa am nevoie.
Centura ati purtat careva? Cele care ati nascut prin cezariana.
Eu la prima nastere dupa cateva nopti de semi dormit in niste paturi cu valuri de la spital mi-am pus centura si in sfarsit ma puteam intoarce de pe o parte pe alta si mergeam mult mai bine. Bine ca io am avut burta f mare cu doi copii.
Pe de alta parte stiu ca nu e recomandata ca sa-si poata reveni muschii abdomenului. Dar eu nu am purtat-o mult doar vreo saptamana si burta s-a retras f bine.
33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Tinna S. spune:
Hai sa va spun si eu despre centura aia de burta... Eu am purtat la prima nastere (dar eu nu am facut cezariana), ca asa am fost sfatuita...
Si mi s-a retras abdomenul f bine, am ramas cu burta plata (aproape la fel ca inainte de sarcina, zic "aproape" pentru ca eu inainte aveam un abdomen plat si beton, erau muschii tari ca piatra...)
Dupa nastere mi-am revenit f bine, dar muschii tot mai trebuie lucrati si cu un pic de sport ca sa devina fermi exact ca inainte...
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
Tinna S. spune:
A, si eu n-am avut cine stie ce centura scumpa "de firma", am avut o prostie de-aia ieftina luata din piatza... Dar a functionat f bine la mine...
Bb2 e tot baietel!
AMR 6 saptamani !!!
CameliaH spune:
Si io tot din aia de la piata
Si tot pe aia o iau si acuma
Toate bune!
Ellenuta spune:
tinna asa sper si eu .. ca maine la ora asta sa am bebelina in brate!!! sper sa nasc usor! si sorei mele i-a facut dr inducere .. bebe nu avea de gand sa iasa. pe la 10 dimi i-a adiministrat medicamentele si pana la 6 seara nu se intamplase nimic . atunci a urcat-o pe masa si i-a rupt membranele. la 22.10 a nascut .. travaliul si nasterea au durat 40 de minute!!
Doamne ajuta sa fie si la mine usor!
40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Nour spune:
BUna seara zuzici!
In sfarsit am ajuns si eu acasa... sunt plecata de la 10 dimineata si nu am reusit decat sa ajung acasa pe la 5 pt vreo 10 minute si apoi m-a sunat cumnata si soacra sa o luam din loc iar. Am cumparat de dimineata cu al meu sotz tot felul de chestii pt bebika, am luat inca un set pt patutz si jucarioare din alea de le pui deasupra, jucarii pt bebeika si am gasit si niste chestii super haioase de decorat camera. Moooor cat de frumoase sunt... am cumparat la haine pt bebe de nu mai am unde sa le pun si sunt sigura ca nu o sa apuc sa o imbrac cu toate pt ca am exagerat... dar cand le vezi asa de mici si frumoase nu ma pot opriiiiii... sunt nebuna?!?!
Cu socrela si cumnata am fost sa cautam acele cadouri pt asa zisul "baby-shower" care se organizeaza in spital Cica la 2 ore dupa ce ma scoate din sala vin neamurile, preteni si mai stiu eu cine sa faca o mini petrecere in spital... asa e traditia pe aici... ce mini petrecere ca sunt 50 de persoane, si cred ca numai chef de petreceri nu o sa am. Bun... o sa treaca si asta...
Multumesc mult zuzei care m-a trecut la listutza... dar s-a gresit olecutza... pusesem caruciorul cu roz ca avem fetita. O va chema Arua AL Ghadeeri
37s+
Tinna S. spune:
Nour intru eu acum sa pun caruciorul roz!
Bb2 e tot baietel!
AMR 6 saptamani !!!
CameliaH spune:
Mama mia Nour, petrecere in spital la cateva ore dupa nastere! 50 de persoane! Ca la nunta! Iti doresc sa ai putere sa treci cu bine.
Toate bune!