*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (119)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ELLENUTA
ANA MARIA
CARMEN

NASTERI USOARE SI COPILASI SANATOSI TUTUROR FETELOR CARE NASC MAINE!Vb. lui Mitsu nu se stie cine se mai baga maine sa nasca
LOUIZA,FELICITARI!BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI TIE RECUPERARE GRABNICA!
Tinna,si eu sunt in aceeasi situatie cu bagajul...dar mai am timp zic eu ca abia maine intru in 34 de saptamani...Nu stiu cum poti sa mai mergi la scoala...Eu ma mut de pe un pat pe altul si tot am contractii....ce specie rara mai sunt si eu...Si cand ma gandesc ce active au fost toata sarcina doc si angide ex.si uite la DOC ca nu mai naste...
BTW,DOC,proiecteaza-mi si mie te rog niste mobila :dormitor pt. noi,camera bebe+Isi si o casa pe malul marii te rog....Ah si daca mai ai timp inregistreaza-mi si mie GREY'S si ce filme vrei tu ca ne potrivim la gusturi...Promit sa returnez dvd-urile...Poate asa nasti si ma injuri.... sau ma pupi!
GRATIELAimi pare rau ca e bolnavioara OZI...homeogene pt. gat n-ai in casa?sa treaca!
IRYNOUKA,ai mai gasit cafea mai buna?Multumita?

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor, pe mine ma roade ceva....
Dupa bagajul de spital urmeaza "bagajul de acasa" care tre' sa contina neaparat si un... medic pediatru...

M-ar interesa sa stea/ sa lucreze in sectorul 6, eventual in zona Lujerului, Militari, Dr. Taberei, sa fie cat de cat decent ca pret si sa poata veni acasa... Tocmai ma uit pe niste liste informative cu pediatri, da' toti sunt in alte sectoare decat 6, nu stiu cum se face! Si bineinteles ca eu n-am de unde sa vad unde sta fiecare... Daca stiti un medic bun... Va rog... Tnx!

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 11 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Camelia io am luat din aia cu cocos. Asa au zis fetele ca e mai bine. Desi nu am patutz din lemn, am patutz din ala de se pliaza....mi'a parut rau sa culc Pipetzica pe saltelutza aia standard a patutului, care mi s'a parut tare.

Ereena doamne ce bbic mare...ptiu, ptiu sa nu'l deochi. Tie ti'e frica de cezariana...sau nu ai probleme legate de sub. asta?

all

35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Acum incep si eu galeria pt maine pt fete

Ellenuta

Anandrei

cum creste
Carmen 37 + David Alexandru AMR 1 ZI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by pmihaela

'Neata mamici si viitoare mamici!
Sunt si eu o viitoare mamica, am 34 saptamani, deci mai am un pic...
As vrea sa intreb fetele care au nascut la Giulesti, caci eu acolo o sa nasc, cum sta treaba pe-acolo. Am tot vazut ca s-a vorbit de municipal, dar stiu ca difera de la un spital la altul. Eu vreau sa incerc normal cu epidurala, iar daca bebe nu vrea ca mine, bine-inteles ca cezariana.
Poate ma lamureste si pe mine cineva mai la concret cu ce trebuie sa avem pt. noi, pt. bebe, daca e nevoie de hainute pt. el sau nu caci stiu ca in unele locuri nu te lasa. Stiu ca sunt acele liste de bagaje dar sunt f. stufoase, de aceea vroiam mai la concret, poate cineva care a nascut acolo ne-ar putea ajuta. Si bineinteles cum sta treaba cu banutii...
Pupici si nasteri usoare!

Mihaela , da-ne datele tate (data nasterii, data primei zile a ultimei menstruatii, data probabila a nasterii) ca sa te trecem si pe tine pe listutza cu gravidutze de pe prima pagina!

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

am revenit si eu ... va multumesc tuturor pentru galerie! Sa dea Doamne Doamne sa aavem cu toate bebei sanatosi si frumosi!!

am facut baita si acum ma pregatesc sa ma relaxez .. desigur pe aici, pe DC - asta daca imi permite netu' ca merge cam nasol, dar mai ales DCul se incarca ff greu - .. nu stiu ce somn voi avea la noapte ..

zuzele si bebeii

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna seara fete dragi,
Am trecut si noi sa va salutam..am fost un pic busy azi...am fost la recoltat analize de dim...intrebau unele fete..mai demult ce sa mai analizeaza in ultimul ceas...sa zic asa..pai mie dr mi-a dat sa fac hemoleucograma, glicemie, sumar si cultura de urina, coagulograma si streptococul din secretie...le vom lua sapt viitoare...

In rest..noi crestem exponential....asa am eu senzatia..in fiecare dimineata mi se pare mai greu de dat jos din pat...in fiecare dimineata mi se pare ca nu mai am loc in haine...

A..si marea mea problema...am o siiilaaa..sincer...vreau sa fac ceva..dar parca metabolismul, greutatea..nu stiu ce...nu ma lasa...fac treaba ..asa...cat sa nu par nesimtita..in ochii mei...ce ma fac...dorm mult si la orice ora...si..cand e vorba de treaba prin casa..ca na..mai sunt de facut una alta...le taraganez..si rezolv numai ce e arzator...super aiurea:(

Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Mult noroc maine fetelor care nasc!

Ca tot sunt in prima zi de relash, Ozi s-a imbolnavit. Are febra mare, o doare rau capul, are dureri in gat, polipii sunt inflamati, sinuzita, dureri de burta (care s-au lasat cu varsaturi). Pare gripa dar ma tem si ca a racit serios...de cand cu zapada a mers cam in fiecare zi aproape 2 ore la saniush. I-am dat oscilococcinum la 6 ore, nurofen alternat cu calpol la 4 ore, ceai si supa calda. Nu am cum sa merg la dr cu ea sa vedem dak e cazul de antibiotic dar o mai las noaptea asta...dak apar puncte de puroi pe amigdale e trist...Mi-e mila de ea ca o doare rau capushorul. Mititica incepuse sa planga ca ma imbolnaveste si il gripeaza si pe Tudor.

37 Tudor Gabriel
AMR 15 de zile

Grati insanatosire grabnica pentru Ozi! Poate ar trebui totusi sa o vada un dr...

Vreau sa-ti spun ca am vazut si eu in sfarsit pozele de la albumul tau, ai o fetita deosebita, e tare frumoasa!

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

SI ..un mesaj special penrtu fetele care maien vor fi mamici cu acte in regula....
Carmen_e, Ellenutsa si Anandrei

Va pupam si va iubim si va dorim nasteri usoare usoare si refacere grabnica..si sa ne aduceti clopotei sanatosi si mancaciosi!!!!

Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Eu tot mai stau si mai citesc de prin capitolul trecut, ca am pierdut azi f mult...

Ceska, tocmai am vazut si eu ultimele poze! E tare scump Benji!!! Cred ca esti o mamica tare fericita!!!

Bb2 e tot baietel!

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput