*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (119)*
Raspunsuri - Pagina 3
Mitsu-bishu spune:
Da' ce s-a intamplat cu prima pagina? Ca vad ca apar capitolele inaintea programarilor... Nu ziceati voi ca putem sa le lasam mai la coada? Si vad ca iar s-au inversat clopoteii... In fine, cum va place
38+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 11 ZILE!!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Da' ce s-a intamplat cu prima pagina? Ca vad ca apar capitolele inaintea programarilor... Nu ziceati voi ca putem sa le lasam mai la coada? Si vad ca iar s-au inversat clopoteii... In fine, cum va place
38+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">PoziciAMR 11 ZILE!!!
Inseamna ca a intrat altcineva pe contul zuzelor si a modificat... Nu eu am fost...
Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
Tinna S. spune:
Mai fetelor, cica maine la 12 noaptea schimb si eu semnatura... Intru in sapt. 36... Doamne si cate mai am de facut... Nu am spalat pana acum nik pt bb... Nici saltelutza n-am pt patut... Bagajul de spital nu e nici pe departe gata... Nu mi-am luat nici vata, nici tifon steril...
Si ma gandeam ca peste 2 sapt o sa am 37+... Deci teoretic bb ar putea sa vina, ca e la termen...
Hai ca incepe sa intre morcovelu', incet incet...
Plus cate mai am de aranjat prin casa, nu mai zic...
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
anca.b spune:
Bdiana, mie mi-a facut medicul de familie vaccin antitetanos in sapt 34, cam asa. mi-a zis ca cel pe care l-am facut in scoala nu ma mai protejeaza (cica are doar 10 ani "valabilitate"). Ea mi-a zis ca e oblig, la conditiile care sunt in maternitatile noastre. L-am facut, asta e...o fi bine si pt bebe, ca se imunizeaza inca din burtica
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by bdiana
Creata, multumesc pentru raspuns....mi-a placut ce a zis doctorul tau referitor la vaccin....eu ii spusesem soacra-mi {care e medic de familie} ca probabil femeile de la tara il fac...sa vezi ce s-a ofticat...cat despre dureri ...da cu piciorusele...nu vrea sa se intoarca....sta ca o maimutica agatat de mine....imi e tare drag dar ....sper ca totul sa fie ok la nastere.....
Are cineva dintre voi RH negativ.?...nu stiu unde se fac dozari de anticorpi.....
Diana, 34+
--------------------------------------------------------------------------------
Anca 36+ cu Stefan
Anca 36+ cu Stefan
Ereena spune:
mesaj de la ellenuta
bunaaa .. irina .. spune-le tu fetelor ca netu imi merge fff prost si o sa incerc sa intru mai tarziu! multumesc mult ptr urari si galerie si va pupacesc pe toate!!!
tinem pumnii si le uram succes fetelor care nasc maine
DC ma streseaza...........scrisesem un mesaj cu toate datele despre ziua de azi si .........a disparut:-(
Irina 37+ Matei
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Tinna S. spune:
Aaa, si apropos de vaccinul antitetanos... Am fost ieri la med. de familie si nu mi-a zis nimic de el... iar eu pur si simplu am uitat... Acum mi-am amintit ca trebuia facut si asta...
Eu nici la prima nastere nu l-am facut, tot asa din neglijenta ca si acum...
Sunt zuza sau nu???
Bb2 e tot baietel!
AMR 6 saptamani !!!
Mitsu-bishu spune:
Vaaaai, Tinna!!! Asa eram si eu (vorbesc de zici ca-s baba ) - acum vreo luna m-am apucat de toate cele si cand vedeam cu "tasnesc bebeii" ma intrebam daca nu-s eu urmatoarea... Ca ma si vedeam cu un prematur mic si plapand... Da'... Sa stii ca m-am plictisit sa tot fac bagajul si sa il desfac, sa tot caut pe net si sa cumpar lucruri inutile, sa tot cumpar hainute, spal, calc.... Sa tot astepttt!!! Io zic ca daca dr. ti-a spus ca duci sarcina pana la termen... Sa mai astepti.. Al meu asa a zis, ca o duc, da' eu: ei, ash! stiu eu! la cat ma plimb prin magazine... O sa nasc cat de curand! But yet... Si sunt sigura ca daca nu o sa incercam "manevra benigna" pe care o sa mi-o propuna dr. saptamana viitoare... Bebe mai sta... Ca doar e baietsel! Ahhh... Ce as vrea sa faca pe dos si sa iasa mai repede! Numai ca sa ma contrazica
Sooo... daca vrei sa ajungi sa numeri orele pana mai trece o zi... Fa-ti bagajul si stai cu el langa pat Lasa morcovii, ca doar asta era telul de la inceput: BEBE!!! SA VINA BEBE!!! Ce , nu te asteptai ca o sa ajungi aici?? Nu asta iti doresti??? Eu as grabi procesul, daca as avea cum...
38+
AMR 11 ZILE!!!
anca.b spune:
Si daca tot s-a deschis oficial galeria:
Ellenuta, Anandrei, Carmen_e
Anca 36+ cu Stefan
Mitsu-bishu spune:
Cool! Eu am facut antitetanos acum 3 ani... Cand m-a muscat bestia familiei... Ca nu mai stiam daca e vaccinat, asa o spaima am tras!!! Deci mai e valabil ziceti? Oricum nu aveam de gand sa il fac!!!
38+