Fetele sexi din zodia Varsatorului (2)
Raspunsuri - Pagina 3
gina_butnaru spune:
Am uitat sa-ti dau mailul meu: gina_butnaru@yahoo.com
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
saryta spune:
Salutare ... cam slaba miscarea pe aici. Eu am facut si mancarica intre timp si acu s-au trezit iedutele cele mici si papa.
Va urez si eu week-end placut.
Mai vb.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
gina_butnaru spune:
Mariana, se pare ca numai eu am mai ramas pe-aici. Ce harnicuta ai fost! Bravo! Eu n-am mai gatit nimic de sambata. Mancam ce putem seara, ca ziua suntem la serviciu si piticul la cresa.
Week-end placut si tie! Nici eu nu mai stau mult si in week-end nu prea am timp sa intru. Daca e, ne vedem luni!
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
gina_butnaru spune:
Fetelor, cam slaba miscarea pe-aici, cred ca voi intrati dupa ce plec eu de la serviciu.
Ma pregatesc sa plec dupa pitic la cresa si apoi spre casa. Nu stiu daca mai intru pana luni.
Va pup si va urez un week-end placut! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

ramyteo spune:
Mai ia vedeti http://www.youtube.com/my_videos
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Cine intra sa-mi dea un raspuns daca a reusit sa o vada pe teo cu moasasa (fiind soramea Mirela cred ca nu ati stiut ) si daca vedeti dati repede un raspuns si atunci mai bag daca mai pot da?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
saryta spune:
Ramona nu merge. Mai incearca.
Uite primul filmulet pus de mine ... merge www.youtube.com/watch?v=CeGtz8oI5g8" target="_blank">aici
Mariana - mamicuta de 3
saryta spune:
Incearca sa copii linkul de atunci cand merge deja, ca acuma imi cere sa ma logez.
Hai incearca iar.
Mariana - mamicuta de 3
ramyteo spune:
Multam da nu stiu sunt tare batuta in cap. Mai da ce ma inerveaza si mai sti ca mie nu imi arata adr. ca sa o pot copia si de asta nu pot
Daca mai esti mai vb. da?
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
saryta spune:
Ramona da o copii de sus , de unde ai sagetile si refresh si casuta.Ia vezi merge sau nu?
Mariana - mamicuta de 3