Fetele sexi din zodia Varsatorului (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Am modificat putin listuta de la inceput, ne-am trecut in ordinea datei nasterii, ca sa ne putem felicita de ziua noastra si sa ne gasim mai usor. Daca mai vreti sa fac si alte modificari, astept sugestii.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Ura, am si eu 2 stelute! Vezi, Ramona, nu numai tu ai 2 stelute, te-am ajuns! Sac!

Fetelor, pe unde umblati? Acum cand am si eu chef si un pic de timp de vorba? Va astept!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare sexoaselor!
Isa - ce ma bucur ca ati petrecut asa fain, vreau si eu si dupa .
Gina - acu ai tu chef de vorba si nu suntem noi, ce sa-i faci. Eu plec sa-mi platesc utilitatile.
Ramona - da pe unde umbli ... s-a lasat si la tine cu ceva aseara si acu esti . Treci la apel.
V-am si revin.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Hmmmm...probabil Ramona s-a molipsit de la mine!
Nu stiu cat de des o sa va raspund azi pentru ca am probleme cu net-ul la scoala! Sper sa fi rezolvat pb acum...daca nu o sa intru in weekend de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

ce misto ....ma bucura faptul ca te-am facut sa razi ha ha Isa ti-am facut-o
Fetelor la mine de ieri dupamiaza nu a mers netul mai inainte l-a facut si tusti pe calc. ca mi-era dor. Asa am reusit sa fac si eu curat dar nu am terminat dar mai stau cu voi putin.
Va pupam pe toate

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Azi toata lumea are probleme cu net-ul???
Daaaaaaaa...m-ai facut sa rad Ramona!
Va doresc un weekend placut, ca eu nu stiu cat de mult pot intra...si sa ne auzim cu bine luni!
Azi e zi scurta!!!!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Da mersi ISa la fel .
Te pupam si asteptam sa intri cat de repede poti valabil si pentru celelalte da?
VA pupam

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Hai ca m-am mai eliberat si eu.

Isa, pai aseara cina romantica, azi zi scurta! Nu ma mai joc! Mor de ciuda! Week-end placut si tie!

Ramonel, ce faci, mai esti?

Mariana, te-ai intors?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Yupiii Ginuta mea da zi-mi cum sa va arat filmulete ca nu ma descurc deloc sau sa-ti trimit prin e-mail filmulete si sa incerci sa le bagi tu?
Pupici

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Da, mai bine trimite-le pe mail, dar daca sunt prea mari nu vor intra. Ha isa incercam.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput