maini uscate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si mie mi se intampla sa mi se usuce mainile, si chiar sa se exfolieze, dar asta doar iarna. In fiecare seara ma dau cu o crema hidratanta (momentan am Dulgon cu ulei de migdale), e foarte buna si dimineata pielea e fina si catifelata.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_pur spune:

garnier, tubul portocaliu pt maini uscate, varianta mai ieftina si relativ buna dar fff buna e eucerin pt maini uscate cu uree.... excelenta.... eu am multe multe probleme cu mainile, imi crapa si se usuca pielea precum un pergament dar eucerin a rezolvat problema... aici e in jur de 7-8 euro, depinde de farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Poate veti rade, dar incercati crema cu catina de la Farmec - excelenta, desi ambalajul nu e foarte aratos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu folosesc orice fel de crema de maini si nu am probleme, dar o data pe saptamana, ma ung bine cu ulei de masline imi pun manusi si stau asa cateva ore bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu stiu 2 creme f.f.bune dar si scumpe: Neutrogena si Zepter cu jojoba

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

1.Faceti un gomaj si apoi puneti ulei de masline cald ,si cum mai spunea cineva puneti manusi
2.mergeti la un salon si faceti-va un tratament cu parafina,eu dupa tratam. o sapt.,nici nu e nevoie de crema pe maini,plus ca unghiile nu se mai rup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Multumesc de raspunsuri

deocamdata am incercat cu unguentul de galbenele care a avut rezultate mai bune decat cremele. Mi-ar place sa am timp sa-mi tin mainile in ulei si apoi in manusi dar...puiul mic vrea in brate.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ultima crema de maini achizitionata dar de care-s cea mai multumita e Garnier in tub rosu, cel pt maini capate si uscate. E belea fetelor!!

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu am avut probleme...care nu se rezolvau cu ajutorul cremei. Prin urmare mi-am cumparat de la plafar ulei de migdale presat la rece...mi-am dat pe maine, a intrat foarte bine in piele...si a fost bine. Am mai folosit uleiul si la calcaie...tot cu rezultate f. bune.

http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Ahh, Fianna, m-am uitat mai bine la profilul tau si inteleg care e problema , e printisorul :).Zici tu ca nu speli vase, rufe etc dar gandeste-te cat stai cu mainile in apa din cauza lui bebe :spalat bebe in fiecare seara, spalat pe maini de cateva ori pe zi cand schimbi pampersul, si tot asa.Incearca cremele recomandate de fete si cumpara-ti niste manusi subtiri de bumbac (eu am de la body shop) pe care sa ti le pui seara dupa ce te dai cu crema.

Mergi la inceput