maini uscate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Eu folosesc mai multe creme de maini,mai bine spus de cate ori vad o crema mai interesanta o cumpar.Mi se pare buna Balea-Hand und Nagel Balsam(care e pe baza de musetel)Cien-Hand und Nail Cream(care e pe baza de masline)si Herbacin-Schuty-und pflege handcreme(pe baza de musetel+musetel si silicon).Toate sunt nemtesti si foarte eficiente.Aaa...si costa maxim de la 1-2 euro bucata.Cand eram in Ro lucram la Spital, si ma spalam de cate 100 ori pe maini pe zi,asa ca foloseam Atrix-pt maini si unghi,pt ca aveam mainile deshidratate rau.Era foarte eficienta si avea efect benefic si pt unghi.Vitamina A este foarte buna iarasi.

Mergi la inceput

Apropo cand situatia este urgenta cu mainile,mi le ung cu ulei de masline caldut,sau am o masca de maini si picioare de la Avon,Planet Spa-paraffin hand and foot treatment, si le tin in manusa de bumbac cam 15 minute.Se vede efectul imediat.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Crema pt maini Farmec cu glicerina. Mi-a reparat mainile dupa 1 an jumate de dezastru (maini uscate, alergie la toti detergentii de vase - mai putin Fairy sensitive), alergie la detergenti de rufe etc. In timpul asta, am incercat tot felul de creme renumite si scumpe. N-am incercat Neutrogena pt maini, de care am auzit ca e minunata - si care acum este la oferta, in farmacii. Oricum, Neutrogena costa 20 RON, iar Farmec este 4 RON (in Cora)- 6,5 RON la reprezentanta Farmec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Subscriu la crema cu glicerina Farmec, este super buna. Am mai recomandat-o si unei fete de pe forum, sper sa ii placa. La fel de buna este si Crema de maini cu galbenele de la Cosmetic Plant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mie si unghiile imi sunt f casante si mi se exfoliaza...in special iarna cu toate ca vase spal numai cu manusi...cred ca e o cauza interna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Si eu tot cu crema pe baza de glicerina ma impac foarte bine. Folosesc des una de la Avon.

Mergi la inceput

Pt unghi daca gaseste cineva ceva intradevar bun,sa-mi spuna si mie,ca eu nu am gasit nimic eficient.Exista cumva ceva tratament ,care sa-l folosesti cu lampa cu ultraviolete,ca dinaia am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ptr unghi ulei de masline incalzit si se sta cu degetelele cam 5 min se va repeta operatiunea cam 5 zile.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Aceeasi Farmec cu glicerina ,ieftina si buna,seara inainte de culcare.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Tratamentul de unghii la farmec e foarte bun. Intotdeauna am avut probleme cu unghiile, dar in ultima vreme, de cand folosesc tratamentul am "unghii de vrajitoare"; se aplica pe unghiile curatate de oja zilnic, timp de o saptamana. Eu ma dau dimineata cand plec la serviciu si seara chiar inainte sa ma culc, sa fiu sigura ca nu mai bag mainile prin apa si se spala solutia.

Mergi la inceput