Scoala 17 "Pia Bratianu"- pareri?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noracristi spune:

Buna fetelor,

Ma intereseaza si pe mine educatoarele din scoala 17 care acum clasa a 3 a. Stiti care sunt, macar ca si nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noracristi spune:

Chiar nu stie nimeni care sunt invatatoarele claselor a 3 a anul asta la scoala Pia Bratianu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Maria Ionescu, Elena Manciu, Daniela Ionescu si cred ca mai sunt 2 invatatoare dar nu stiu cum se numesc!
Adaug: Nicoleta Craciun si inca o doamna mai noua !Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noracristi spune:

Buna fetelor,

Puteti sa ne povestiti cum a decurs inscrierea copilului anul acesta la scoala Pia Bratianu?

Au fost probleme, ati putut opta pentru o anumita invatatoare, etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Buna ziua! As vrea sa il inscriu pe fiul meu la Sc.17, v-as fi recunoscatoare pentru orice indiciu referitor la procesul de inscriere (eventual un mesaj privat).
Va multumesc anticipat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Vad ca nu prea se mai raspunde la acest subiect. Sunt cumva mamici de copilasi care termina anul acesta a IV-a? Noi am aflat acum cateva zile ca apartinem de sc. 17 si nu stim mai nimic despre ea, decat ce am citit pe DC. Pareri mai proaspete despre invatatori, conditii, renovare? Multumiri in avans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Fiul meu nu a mai mers la 17. Noi am renuntat din cauza aspectului, santierului care nu se mai termina, INCA e santier acolo. Am amici ai caror copii sunt acolo dar nu stiu amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Multumesc Theo. Era in renovari aripa unde invata fiul tau? Ei ne-au asigurat ca nu au legatura copii cu santierul, desi curtea era in paragina si cica sala de sport se va renova, la fel se va face un laborator de informatice. Nu aveau? Nu de alta dar la fantasmagoricul Jean aveau super multe calculatoare si dotari.
Azi am fost sa vedem scoala, am vorbit cu secretarii(erau o doamna si un domn)si cu directoarea putin. Ne-au refuzat categoric, nu ne-au lasat sa vedem clasele, pentru ca nu avem ce sa vedem... Pai intrarea principala era un santier, o derapanatura, nu era normal sa ne arate o clasa in care invata clasa I-ii acum? Ne-au asigurat ca pana la toamna se termina tot, ca vor avea totul curat, banci noi, insa... nu se stie nici unde vor pune clasele pregatitoare, nici cum vor fi bancutele, nici daca se va face sigur after pentru cei mici, de pregatitoare. Adica, hai la noi, ca o sa fie bine, mergeti pe mana noastra. Dar nimic concret. Din ce-am vazut la etajul acela era renovat, clasele si grupul sanitar curate, noi. Biroul doamnei super amenajat, cu un monitor enorm Mac si scaune probabil de piele. Dar de ce nu ne-au lasat sa vedem clasele, nu inteleg.
Si inca ceva, nu stiau cine va lua clasele mici, au 5 invatatoare care iau cl. I (cel mai probabil) si vor veni 3 noi pentru pregatitoare. Deci nu vom stii la ce invatatoare merge decat in vara sau chiar la toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Exact asa s-a spus si in 2010 si in 2011 in perioada inscrierilor: "pana la toamna terminam" si uite ca in 2012 in perioada inscrierilor folosesc aceeasi replica. Nu am incredere ca se va termina santierul. Dar este doar o parere. Date concrete nu am. Scoala e in renovare de vreo 3-4 ani. Noua nu ni s-a parut safe. Scarile iar mi-au dat ceva emotii, inguste si destul de "in spirala" ca sa zic asa. Curtea ... nu mai zic nimic. Si clasele sunt cam inghesuite, ce-am vazut noi anul trecut pe vremea asta. Ok, cu usa de termopan dar distanta dintre banci ... abia se strecura o doamna printre el.
Discutabil ca nu v-au lasat sa vedeti unde sunt clasele mici dar "de laudat" ca v-au prezentat biroul directoarei cu calculatorul Mac si scaune confortabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

In principiu ne-am hotarat sa incercam sa o inscriem la o scoala mai normala, dar relativ noua deci fara schele si gunoaie (era dezolant aspectul intrarii centrale, pana la secretariat si biroul directoarei, nici femeia de servici cred ca nu stergea, fiind santier la subsol...). Daca nu si nu, asta e, revenim la cea de care apartinem si vedem la anul.
Nu este catusi de putin normal sa nu te lase sa vezi clasele, indiferent daca e scoala noua sau veche. E aberant, de parca ar avea ceva de ascuns. Era ora 4 fara, in mod normal clasele lor trebuiau sa fie goale, nu cred ca ar avea cine sa invete dupa-amiaza. Si chiar daca, ne-am oferit sa asteptam pana la pauza, dar n-au vrut.

Mergi la inceput