Ajunge doar buletinul pt Franta?
Vrem sa mergem la Paris prin aprilie pt prima data si nu stiu daca e suficient doar buletinul atat pt drum cat si pt cazare la hotel (sa nu fie solicitat aici la receptie!)
Orice informatie de drum/acte/agentii/s.a. e bine primita!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Raspunsuri
anisiap spune:
buna daca sunte ti adulti merge doar cu buletinul daca aveti copii cu voi trebuie sa aiba pasaport individual sau trecuti in pasaportul unuia dintre voi bafta
Anuska spune:
Multumesc pt raspuns!
Pt prichindei ma asteptam, insa asa auzisem ca la cazare trebuie nr si seria pasaportului, nu a actului de identitate si nu vreau sa ne trezim p-acolo cu surprize....
Poze cu familionu'
Ramonika spune:
eu am fost in iunie la Paris cu avionul si mi-a fost de ajuns buletinul. dar nu am avut copii cu mine.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Priscilla spune:
Eeeeeeeeeee,da.
multumesc ca mi-ati raspuns si mie cu ocazia asta.Banuiam eu ca trebuie sa figureze si copilul pe undeva ca iese din tara.
Inca odata multumesc,
am primit raspunsul..........fara sa pun intrebarea.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
melinav spune:
Inca o intrebare apropiata de subiect: cat dureaza un zbor Bucuresti - Paris? si de la aeroport sunt curse de autobuz regulate spre oras sau trebuie luat obligatoriu un taxi?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Priscilla spune:
Am biletele cumparate pentru aceasta ruta si din bilete reiese ca dureaza 3 ore.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
dulcetica spune:
Zborul dureaza cam 2 ore 45 min.Noi am luat taxiul ,dar se pare ca poti lua si metroul care te duce pina la o gara de unde sint alte conexiuni cu alte metrouri. Pentru metrou poti sa-ti iei un set de bilete, parca 10 si te ajunge mai ieftin per bilet.Taxiul e cam scump dar pentru cine n-are cea mai vaga idee cum sa se descurce e excelent(65E),evident ca e in functie de distanta.In statia de metrou este harta rutelor si teoretic ar trebui sa te descurci .Se tot interfereaza si trebuie sa fii atenta ,ca in functie de traseu poti schimba si 3 metrouri.Pina ne-am obisnuit a venit vremea sa ne intoarcem.
Roaga in avion sa te orienteze cineva si sigur o sa gasesti persoane cu care sa mergi impreuna.Pe noi a incercat cineva sa ne convinga sa mergem cu metroul, dar am preferat si la dus si la intors taxiul.
Anuska spune:
Hai sa mai intreb ceva....
Cum e mai bine sa fie hotelul ca apropiere? De aeroport, ce centrul Parisului sau unde?
Ca prima excursie (cred ca totusi mergem fara copii, ca sa putem vizita cat de cat ceva p-acolo) e bine sa mergi cu grup organizat sau individual? Daca merg cu grup at la ce trebuie sa fiu atenta?
Si ce hotel ati recomanda la Paris?
Poze cu familionu'
dulcetica spune:
Hotelul sa fie in apropiere de o statie de metrou.Nu cred ca e bine linga aeroport, ca doar nu esti in tranzit.Deci oriunde dar in Paris sa fie.Eu sint pro concediu in particular,ca nu-mi place un program in care mai depinzi de n persoane.Foarte bine ca nu iei copiii pentru ca este o destinatie in care ai de colindat de dimineata pina seara si pe ei nu cred ca-i pasioneaza o zi in muzeul D"Orsay.Bine daca nu cumva copiii tai sint pe la liceu?!
Nu pot sa-ti recomand nici un hotel ,deoarece noi am stat la niste prieteni.Daca dai o cautare mai sint subiecte despre Paris si poate gasesti acolo niste referinte despre hoteluri.Distractie placuta!