Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, drum bun si vreme minunata! Sa va simtiti bine acolo! (las-o incolo de cura, simte-te bine la mare! Stiu cum e cand mergi la all inclusiv sa vezi toate bunatatile alea... nu degeaba am pus eu 3 kg pe mine in Turcia...)

Laureta, cum mai esti?

Cami, pupici Stefaniei sa-i treaca mucutii!

Carmen ai chef de lucru? Imi faci o vizita?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, , poate ne "intalnim" diseara. Sau maine seara.

Anacami, ce bine ca e obisnuit Sebi cu bunicii. Ai timp mai mult pentru tine si pentru Stefania. Imi pare rau ca e racita, sper sa-i treaca repede. Folositi batista bebelusului?

Sotul a plecat cu Iustin la un centru de joaca, de cand a inceput gradinitza, ii promitem ca in week. il ducem unde vrea el sa se joace. Il recompensam, caci e cuminte si nu plange la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen diseara suntem la ziua lui nora-mea (Mela pe care o tot vedeti la noi in poze). Acu ce faci? I-a sa te buzzui eu...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor multumesc pentru incurajari
Azi am fost iarasi la echo, hematomul s-a mai retras un pic si bebe parca parca parea mai mare, inca nu avea activitate cardiaca. Doctorita a zis ca ma mai lasa sa vedem la echo marti.Eu am greturi in continuare nu toata ziua dar cand vin trebuie sa mananc ceva. Si sani sunt inca tensionati.
Am gasit 4 fiole de Gravibinon de la o fata inimoasa de aici de pe forum, am facut azi prima injectie.
Am facut si analiza de sange sa vedem daca sarcina creste si o repet luni.
Pina nu vad inimiora batand nu cred ca ma linistesc.

Doamne ajuta sa fie fie bine, am inima cat un purice.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, distractie frumoasa. Ei, vom gasi noi un moment in care sa discutam in liniste.

Laureta, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Drum bun si distractie cat cuprinde. Hai ca putin rasfat meriti. Kg or sa zboare si ele.

Laureta Tinem pumnii sa fie totul bine. Asteptam vestile de la eco urmator.

Cami Sanatate Stefaniei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
Laureta,ma rog sa fie bine si sa ajungeti sanatosi la finalul sarcinii! Astept cu nerabdare vestile bune!Sarcina usoara!
Irinel,calatorie placuta, sa va relaxati si sa va incarcati cu energie! cine stie,poate veniti si cu un samburel in burtica, sa dea Dumnezeu!!!
Diana,Carmen, silfidutelor! ce puneti voi la cale?!?!?
Carmen,sunt bunicii din Bucuresti cu care ne intalnim zilnic (cu mici exceptii).Ei stau in cursul saptamanii aici (in aceeasi scara de bloc cu noi, dar doua etaje mai jos) si merg in fiecare weekend la tara.De multe ori il iau si pe Sebastian, nu scapa de el .
Ei si-au construit de curand o casa acolo, au toate utilitatile, locatia este aproape de Bucuresti- si noi mergem destul de des (mai greu este sa iesim din Bucuresti, ca este f. aglomerat; acolo ajungem in jumatate de ora)
Ce ma bucur ca Iustin a inceput sa se acomodeze, sa vezi ca o sa ajungeti in curand la ziua in care o sa il iei cu greu de la gradi!!!
Numai eu, cu Sebastian, sunt intr-o continua stare de incertitudine, sunt si 2 saptamani in care merge cu placere, fara scandal, ca apoi sa i se puna din nou pata si sa se tavaleasca pe jos- ca el vrea acasa !!!

Va pupam si va dorim o saptamana excelenta!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Seara buna fete dragi!

Pe fuga!!!

Laureta, am citit cu inima la gura si ptr. ca eu sunt o optimista, uite aici: Felicitari!!!!! Sarcina usoara si un bb sanatos - si in curand sper sa-i vezi si inimioara batand sa te linistesti! Tin si pumnii sa fie bine ... asa, ca sigur nu strica, ca-s sigura ca e totul perfect.
Spuneai mai acum ceva vreme ca Inisa este copilul perfect ... atunci fii sigura ca si bb2 o sa fie tot asa perfect, daca nu si mai si :) ... nu te mai gandii la finante si alte aberatii, o sa va descurcati de minune. Eu una ma bucur cu tine ... mult, mult de tot!!!!! Pupici pe burtica!

Irinel, ai plecat deja, asa-i? Concediu fain, vreme buna, distractie faina ... sa se prinda si sufletelul nou :)

Cami, sanatate Stefaniei!!!! Mititica scumpa! Asta-i nasol cand fratele mare e la gradi, ca aduce tot felul de boli cu el ... cunosc. Ai grija de papusica frumoasa!

Sunt gata de luni/marti ... plus si alte prin casa. Mephala, cand n-ai ce face gasesc eu ceva ptr. tine, fii sigura. Asa ca esti bine-venita :D DE miercuri seara am fost in München - fara tati, ca el a muncit si vineri intreaga zi ... de aceea si schimbarea de program. Si tocmai bine, ca miercuri spre joi a fost o noapte grea ... are si a mea muci, acum e pe trecere, doarme iar bine. Cris are si el mucisori si tuseste, gradi asta m-a tampit. Am fost la alt orl-ist, iar m-a bagat in ceata ... si tot asa.
Sambata seara am fost la concertul "Fanfara Ciocarlia" si a fost S U P E R!!!!! Au cantat si populare, si tiganesti si internationale intrepretate de ei ... dupa 2 bis-uri au intrat in public si pe al 3-lei l-au dat inconjurati de public, care le lipea bani pe frunte ... ce sa mai, a fost marfa. M-am simtit bine ca romanca (poate si cu putin sange tiganesc de la strabuni ;)), am cantat, dansat ... ne-am relaxat.
Revin cu poze, n-am avut timp pana acum!
Pupici si o saptamana faina!!!! Cu vesti bune, va rog!!!!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Irinushaaa,ce ma bucur ca ne scrii!!
Sanatate multa pruncilor tai (Diana,Monet, la voi am vazut expresia, imi place tare mult ).Astept poze cu nerabdare! pup o mamica harnicuta si plina de viata!!!

Aaa, Stefania este bine, dupa cateva dushci (care este pluralul de la dushca? ) de ser fiziologic si cateva aspirari cu Batista bebelusului (care o enerva rau-rau), vad ca nu mai are nimic !!!sa vedem daca mai produce ceva in noaptea asta, ca aspiratorul nu-l mai bag pana dimineata...

Mergi la inceput

Uff,acum am citit la "parintii intreaba,.." despre ce a patit Eric lui Carmen!
Carmen, ma bucur ca sunteti mai bine, sper sa nu mai aveti nici cea mai mica problema!

Mergi la inceput