Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89
Raspunsuri - Pagina 6
tnicoleta spune:
Laureta Acum nu te mai gandi la asta. Probabil aveai o zi mai proasta. Felictari si Doamne-Doamne sa te jute sa treceti cu bine peste asta.
Vanesa Mai sti ceva de Paloma si Cristina?
Diana Si Bianca se culca tot pe la 11 noapte, chiar daca eu o bag in pat pe la 9.
Multumesc pentru raspunsuri. Eu ma gandeam ca e prea devreme sa o dau la sport, dar cred ca asta depinde de fiacare copil in parte, si daca ea chiar vrea sa mearga la dans, atunci, dan sa fie.
Noi am primit aseara o oferta sa inchiriem o garsoniera, acceptabila ca pret. Vom merge diseara sa o vedem si avem timp pana pe 10 februarie sa ne hataram daca o luam. Idea ne surade la amndoi din multe puncte de vedere. Practic imi e groaza sa fac si sa desfac iar bagaje.
A, v-am spus de belea ca am mai terminat o pereche de pantaloni, acum am comanda si de caciulita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Laureta, ma rog sa va ajute DD sa treceti cu bine, sa se rezolve problemele si sa ai o sarcina usoara. si capul sus, gandeste-te la sarcina ca la o binecuvantare.
Diana, am inteles.
Ieri am implinit o saptamana de gradi. Un pic, un pic, parca e mai bine. Faza nasoala e ca a venit ieri cu nasul infundat si a facut putina febra. Sper sa nu ne loveasca raceala. I-am dat oscilo si nurofen.
anacami spune:
Laureta, sa fie intr-un ceas bun!
Si stai linistita, daca ne-am face mustrari de constiinta pt. fiecare gand care ne-ar trece prin cap, probabil am ajunge la casa de nebuni..
Carmen, felicitari! cu bolile cam asta ar fi riscul gradinitelor!
Nicoleta,ce mai conteaza facutul si desfacutul bagajelor; gandeste-te cum va fi sa fiti singuri
Irinel, Diana, multumesc pentru carti!
Camelia, Sebastian si Stefania
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Laureta, felicitari, tin pumnii sa fie totul bine in final! Hai fi optimista te rog, nu iti face vina, ca nu se pune problema asa, abia astept sa ne dai vesti noi dupa controlul de sambata.
Nico, sper sa fie ok si sa va puteti muta. Cu impachetat si despachetat o sa te lupti un pic, dar o sa merite sigur linistea pe care o castigati. Sa ne povestesti dupa vizionare. Deci mai ai un picut si termini costumasul se pare:)
Vanessa, da asa este 3 luni tb sa il facem, sper sa dea rezultate si la noi.
Alus, hai nu fi suparata, bine ca ati ajuns acasa si poate reusesti sa il reparati, cred ca este mai usor cu el.
Carmen, sper sa nu raceasca, pana la urma l-ai lasat la program scurt?
Si la noi la gradinita se vor face cursuri de dans sportiv, chiar ma gandeam daca sa il dau sau nu. Daca se vor face la gradi m-am hotarat sa il dau si eu(mai ales dupa ce v-am citit:)), daca tb dusi undeva nu am cum, nu are cine sa il duca:(, mama il ia de la gradi si il duce acasa la ea si cateodata mai bombane, mai ales acum cu mizeria de pe strada si cu circulatia asta infioratoare.
In rest ei fac engleza zilnic 1/2 ora si muzica 1 sau de 2 ori pe saptamana. Sunt multumita mai ales de engleza unde ii place, nu interactioneaza foarte mult la clasa, dar acasa este foarte haios cand combina cuvintele:), iar cantecul jingle bells este preferatul nostru.
mephala30 spune:
Buna dimineatza! Haideti, somnoroaselor, la o .
Laurina, l-am lasat la program lung. Il iau imediat ce se trezeste, la ora 15.
Ma duc sa-l pregatesc, vad ca n-a mai facut febra, are doar nasul infundat si nu poate respira. ce picaturi sa-i pun?
Nu v-am spus ca plange mai putin.
tnicoleta spune:
Carmen Hai ca vin eu la cafea. Picaturi Pivalone, Vibrocil sau apa de mare. Sera inainte de culare eu ii mai dau Biei cu Vaporub doar pe piept, daca nu tuseste, si pe spate daca tuseste la greu si are muci verziu. Ii mai dau oscicoccinum un tubulet pe zi si Corizalia, e pentru rinite tot homeopat. Corizalia se da asa in prima zi 1 pastiluta la o ora (se suge), a doua zi la 2 ore, in urmatoare zile se rareste in fuctie de rezultat. La Bia functioneaza foarte bine. sa va faceti bine. Si felicitari.
Laurina E bine ca fac la gradi si dansuri. Din pacate la gradi la noi nu sunt prea multe optionale pentru ca nu sunt profesori care sa predea in acest sistem.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinel spune:
Diana, multumesc si eu mult de carte. Nu am mai apucat sa intru pe aici, ca m-am apucat sa fac temele, adica sa citesc cartea si sa incerc sa o pun in aplicare. Prost moment ales, ca plecam la mare si la cate bunatati oi vedea pe acolo... da am zis ca tot e bine sa iau o pauza de la dulciuri si alte alea si pe urma mai vedem daca reusesc sa ma tin si la mare.
Laureta draga mea, capul sus, nu s-a intamplat nimic iremediabil. La cate ganduri rele ne trec prin cap, daca s-ar indeplini toate... Nu e din cauza gandului tau rau, chiar tu ai spus ca n-ai fi avut curajul sa renunti la bebe. E o situatie mai dificila si nu te asteptai la bebe. Eu ma rog pentru amandoi sa fiti bine si peste vreo 8 luni sa va vedeti sanatosi si voiosi. Sunt sigura ca pana la urma va ajuta Dumnezeu sa va si descurcati, ai sa vezi. Iar Inisa o sa fie asa o surioara buna. Pupici multi draga mea si imbratisari stranse.
Irinusha, am inteles eu bine ca sunteti bolnaviori? Sanatate multa!
Pupici la toti.
Fetelor noi maine plecam la mare in Republica Dominicana. Sper sa fie vreme buna ca altfel va fi dezastru cu Danut inchis in hotel. Venim peste o saptamana.
Carmen, sanatate multa si voua, da va faceti bine. Din pacate acum iarna cam aduc diverse de la gradinita.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mephala30 spune:
Irinel, vreme buna si distractie maxima.
Irinusha, n-ati terminat treaba? Vin sa te ajut?
Anacami, hai la povestit! Ce-ti fac pruncii?
anacami spune:
Buna dimineata!!!
Carmen, tocmai beau o cafea cu lapte! ce faci?
Sebastian a plecat ieri la tara, cu bunicii!Cu o seara inainte i-a auzit vorbind (mai codificat, dar s-a prins); i-a anuntat solemn "sa nu cumva sa ma uitati aici si sa nu ma luati si pe mine!". Ieri la pranz s-au dus bunicii si l-au luat de la gradinita,dupa care au plecat direct la tara!
Stefaniei ii curg mucii la greu
Camelia, Sebastian si Stefania