Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laureta ma bucur sa aud vesti bune! Pupici pe burtica!

Cami, am vazut si eu in sfarsit cele 2 picaturi. Cred ca ti-au inversat textul la cele 2 poze, sau asa ceva... Mirena are proesteron deci ar trebui sa-ti reduca cantitatea si durata menstruatiei pana chiar la disparitie.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Laureta,ma bucur si ma rog sa fie bine pana la sfarsit!cum ai facut cu serviciul? oricum, mai important este bb, ai timp toata viata pt. restul
Diana,nu am trimis nicio poza!!!!picaturile de acolo nu sunt ale mele!la care poza din concurs te referi, cumva la "2picaturi"?

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Diana,si eu am citit asta! dar este bine oare sa nu mai ai ciclu deloc, eu m-am cam speriat totusi

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, v-am confundat mai ales ca spunea si Irinusha ceva de picaturi. Sunt 2 poze 2 picaturi si picaturi, zau ca seamana cu puii tai!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Scurt, doar sa ma bag in seama :)
Zau ca as fi bagat mana in foc ca "picaturile" sunt ale lui Cami ... io am incurcat borcanele, sorry!
Laureta, pupici dulci pe burtica de baietel ... am eu asa un feeling :) Doamne ajuta in continuare! :)
Va pup, o duminica faina in continuare!!!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, poftiti la ceai verde.

Laureta, ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

buna dimineata spre pranz si de la noi. Astazi am stat acasa, cu Rebeca. Tuseste foarte tare si mucisori la greu. Si am hotarat sa stea acasa astazi si maine, macar. Sa vedem daca isi revine.

Sambata am petrecut la piscina toti trei, a fost tare fain. Si ieri am mers la Squash cu 2 prieteni de-ai nostri (si cu Rebeca, fireste). Si apoi am asteptat pana la ora 12 noaptea ca sa se faca puiul la rotisor (o intreaga aventura haioasa cu puiul asta, care, pana la urma, s-a rupt)...
Asa ca am petrecut un weekend foarte fain, alaturi de prieteni.

Va doresc o saptamana excelenta!!!!!

Si Laureta, sanatate multa. Foarte bine cand vestile sunt bune, te imbratisam.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sssscuuuuuuuulaaaaaaaaaaarea!
Dau si-o si-un ceai! numai sculati-va!

Sunt cu d-ra in brate, care se tot fataie si-mi papa coltuiri de felicitari, asa ca fac scurt.
Multumesc de aprecieri, pozele sunt vechi, nu cine stie ce reusite, voi le stiti ca-s din album, dar mi s-au parut cele mai potrivite. Si neamtul are o vorba: nu-i important sa castigi, e important sa participi. :)

Ioana, multa sanatate ptr. Bianca!

Ce mai e nou fetelor? Sunteti toate ok? Ce fac piticii?
Al meu ieri s-a udat tot cand s-a dus la wc ptr. pipi .... era imbracat cu hainele de rezerva .... unele mici, le-am si schimbat cu ocazia asta. In rest suntem bine.

O propunere: cand schimbam cap., sa o facem cu contul Mamica_de_mai .... asa am avea toate acces. Si am verificat, mai exista.

Pupici, plec cu Fataita la plimbare .... aici zici ca-i primavara, au iesit deja ghioceii .... presimt ca o sa avem parte de zapada prin martie ... si sunt o coabe!:) O zi faina!

Edit: am uitat sa ma dau mare :D Am pus poze noi cu Fataita la www.amelie.watch-in.eu/amelie

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

Ioana, multa sanatate ptr. Bianca!

ai incurcat borcanele, , e vorba de Rebeca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Esti buna de dat mielul Da parola care e? Ca zau daca mai stiu.

Ete ca ma laud si eu cu ceva. A inceput mandra ma sa il zica pe "R". E nu in toate cuvintele da ne staduim. Ii iese tractor, tralalau, poarta, purcel. Da rata e tot "lata". E asa ca mai avem de exersat.

Ioana Sanatate Rebecai.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput