Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89
Raspunsuri - Pagina 18
Iulia P. spune:
Carmen, problema mea nu este pofta de dulciuri. M-as lipsi de dulciuri fara nici un regret, dar, fara ele, nu am energie. Stiu, ceea ce imi ofera dulciurile nu este energie autentica, ci una de foarte scurta durata provocata de aportul de zahar (sugar rush), dar aceasta este singura solutie pe care am gasit-o, in conditiile in care nu dorm destul si nu am timp mai niciodata sa ma odihnesc. Fara zahar, capacitatea de concentrare imi este, de asemenea, afectata... Nu stiu... Si, nu, nu este nici diabet, nici vreo problema cu glanda.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
mephala30 spune:
io cred c-ar merge cu putina autosugestie, , te inteleg ft. bine.
edit: ca sa nu mai zic ca adevarata energie ti-o dau fructele si legumele.
Irinusha spune:
Aici gasiti si pozele de ieri, de la BambooLand.
Carmen, n-am mai pus si www-ul si de aceea n-ai gasit link-ul ... pupici si sanatate multa nazdravanilor.
Iulia, incearca cu fructoza in loc de zahar.
Cami, incerc un mail zilele astea. Ti-am vazut "picaturile" :) ... si Stefania nu-i grasunica deloc. Asa-i si a mea, si Melie nu-i grasa, ai grija ce spui ;)
Diana, io am fost maestra la mazgalit de copil pe fata :)
Fuga, fuga ... fata-mi doarme, banditul a dormit la pranz si e fit ... Boby pandeste computerul, noroc ca vorbeste cu bunica lui, asa am reusit si eu sa urc pozele .... In rest totul ok la noi.
Va pup fetelor! Noapte buna!!!!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
anacami spune:
Irinusha,super,cred ca Sebastian s-ar fi dat cu greu dus de acolo! se pare ca nici voi nu v-ati plictisit;am vazut si o mamicuta slabuta care retraia momentele copilariei .
Da, fetele noastre sunt tocmai bine, dar imi place sa o fac grasana (maica-sa tinde spre obeza..inca).In ultimele 2 saptamani s-au dus vreo 3 kg, dar snt departe inca de cat ar trebui sa am..
uitati-l pe Sebi la 1-2 luni , si apoi la 4 luni
Diana,am uitat sa-ti spun, ai ghicit: nici acum, nici la Sebastian nu am folosit vreun anticonceptional (in speta Excluton) pe perioada alaptarii.Tot ce este posibil sa mai fi intarziat menstruatia daca o faceam...Acum vreau sa imi pun sterilet Mirena,dar mai astept putin (din cate am inteles si asta este cu eliberare de hormoni;nu de alta,dar nu vreau sa ma "umflu" mai rau, poate dupa ce imi revin si eu la normal cat de cat...)
Va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania
tnicoleta spune:
Buna fetele
Iulia Sa va fie de bine distractia. Biei nu i-au rezistat picturile pe fata asa mult.
Cami Seamana foarte mult fratirorii intre ei si mai ales cu tine. Su slalomul ma descurc destul de bine ca nu imi place sa stau pera mult intr-un loc. Si de kg nu spun decat ca ma cantesc cu ambalaj ca sa nu o iau razna .
Carmen Vapobub e foarte bun sa ii dai seara pe piept ca sa poata sa respire. Noi il folosim cu succes. Daca are plamanii incarcati sa ii dai si pe spate pt ca fluidifica secretiile.
Irinusha Superb la muzeu si la locul de joaca.
Am fost aseara si la ORL-ista. Bia nu are otita, e doar putin rosie in urechi si ganglionii mariti. Ne-a dat o sacosa de homeopate, picaturi de nas si urechi, ca sa nu-i mei dea antibiotic. Daca nu merge, o sa ajungem si la el. Io sper sa nu. Dar durerea ce mare e ca vrea la gradi, cica plange doamna dupa ea.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Salutare!
Irinusha, am aruncat un ochi pe poze, interesante pozele de la muzeu si super locul de joaca! Am vazut pozele cu Cris si Melie de la concurs, sunt reusite.
Cami, ti-a mai trecut starea de nervozitate? Ai poze in concurs sa inteleg? Cea cu picaturi e cu Sebi???
Nico, Carmen multa sanatate puiutilor!
Noi suntem in vacanta si deocamdata nu ma plang ca apuc si eu sa dorm mai mult dimineata. Saptamana viitoare mergem la munte, la Straja. Eu nu prea astept, nu-mi place la munte iarna, sotul abia asteapta. Se vede ca n-am nici un chef, nici nu m-am gandit ce vreau sa luam cu noi, inainte sa mergem in Antalya aveam lista facuta deja de 3 saptamani!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
Carmen, unde-i ceasca de ceai?
Nu ma plang in privinta kilogramelor, ma plang doar in privinta texturii pielii. Din cauza slabitului fara sport, nici musculatura nu si-a revenit. Dar sper ca, in curand, sa pot sa zic altceva...
Maine, la ora 10 am prima clasa de yoga, hi hi. Sa vedem cum este. Si la 12 aerodance, nici asta nu stiu exact cum o sa fie.
Cami, cele 30 de kilograme le-am dat jos incet incet dupa ce am intarcat-o pe Rebeca. Fara nici un fel de efort. In vara reusisem sa mai dau jos inca 5, dar le-am rezolvat repede si le-am pus la loc. Acum am vreo 56 de kiolgrame si ar trebui sa ajung la 50, ca sa fie bine si ca sa fie ca in poze...
Am fost ieri in Ikea si am cumparat dulapior si pentru baia de jos, in sfarsit. Si saptamana trecuta am cumparat oglinzi pentru bai... Ne-am mutat din octombrie, dar mai avem de facut lucruri si ne-a cam luat lenea...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
mephala30 spune:
Ioana, va invit la o cana de ceai verde la ora 5.
Diana, multumesc.
Irinusha, faine pozele.
alus spune:
Buna fetelor
Iulia- da este o zi speciala cu ocazia bunicilor, asa cum are ziua si mama si tata, mai trebuie sa aiba si unchiul si matusz. Se fac petreceri si de sarbatori cum ar fi Craciunul, de Pasti inca nu stiu dacase va face ceva.
Nicoleta-mersi mult. Am atatea treaba ca nu am timp sa ma scarpin in cap. De la 7 dimineata chiar si pana la 12 noapte, cu scurte payze sa mananc ceva. Julia este bine, acus ma duc sa o iau de la gradinita. In rest nimic nou.
Va pup pe toate si poate am sa gasesc si eu putin timp sa va scriu mai mult
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Buna fetelor.
Apar si eu din cand in cand sa nu ma uitati :)
Azi am avut echo la Iosup.Asteptam echografia asta cu sufletul la gura.
Hematomul este tot acolo are vreo 6 cm si inconjoara sacul cu bebe in partea de jos.
Bebe este absolut superb, are 8 sapt si 2 zile ( dupa ciclu as fi avut 10 sapt) are muguri la picioruse si manute, i bate inimioara cu 178 si se misca .Totul in legatura cu bebe este la limite normale.
Daca n ar fi hematomul ar fi totul perfect.
Doctorul a fost foarte dragut a vorbit cu mine, mi a explicat tot. Si la sfarsit il intreaba pe sot "asaaa, cum ati zis ca se numeste baiatul ca sa scriu pe foaie " :))).Al meu ramane blocat de tot eu explodez in ras :))
Cred ca a glumit desigur nu cred ca se vede ceva acum.
Am programare iarasi pe 7 martie tot la el. Sa dea Domnul sa fie bine.
Deci concluzia este tot regim in pat. Hematomul e cam mare sa se retraga singurel, o parte se poate dar o parte s ar putea sa iasa (aici e frica mea, sa nu faca ravagii).
Imi cer scuze daca nu scriu la fiecare in parte dar va pup pe toate
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)