Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89
Raspunsuri - Pagina 16
tnicoleta spune:
Ioana Ioana sunteti foarte frumosi toti 3. Rebeca are niste ochi superbi si tu arati minunat. Va doresc sa treceti peste aceste perioade cat mai repede.
Irinusa Mey, ce clown frumos ai.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Ioana, vrem sa mergem 2 saptamani dupa mijlocul lui septembrie. Noi sigur Royal wings alegem, imi convine si ca oferta financiara (tine cont ca ma 2 copii si ca norocul ca la amandoi voi plati doar avionul, asa e oferta de pret aici, sau cel putin asa era anul trecut, sper sa se mentina), imi place si aquaparcul lor ptr ca ai mei copii sunt amandoi topiti dupa apa si topogane plus ca au recenzii excelente la nemti. A, si au si putini rusi (nu ca m-ar deranja intr-un fel, dar chiar cred ca serviciile sunt mai bune in hotelurile cu multi vesteuropeni...). Dar daca ne nimerim in acelasi loc, in aceeasi perioada, noi doua in aceeasi poza fii sigur ca n-o sa ne nimerim, vrei sa ma eclipsezi?
Irinusha, fain clovnul cine l-a machiat?
Carmen, Doamne ajuta!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Iulia P. spune:
Irinusha, am vazut un clown tare scump in fotografii.
Cami, te inteleg cu starea de tensiune. Curaj si fruntea sus, trece pana la urma...
Nico, felicitari cumnatei (?) pentru gemeni. Si eu imi doream. Trebuie sa fie tare fericiti. Sanatate multe printesei Bia.
Ioana, imi pare rau ca au revenit problemele. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve totul, sa fie cum se poate mai bine. Distractie placuta la munte!
Diana, .
Daca nu mai intru pana luni, va doresc un weekend minunat, fara prea multa zapada, ca la noi se anunta potop. M-am saturat de iarna!!!!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
mephala30 spune:
Neatza, dau o cana mare de ceai verde, am terminat-o si incerc sa ma las.
Nicoleta, multzam de pont, o sa cumpar picaturi, i-a trecut lui Iustin si s-a mutat la mine. Am ochiul stang mic si rosu, .
sa aveti o saptamana linistita!
Bebe Beca spune:
Ne-am intors...
Am reusit vineri sa iau masina, dar tarziu, asa ca si plecarea a fost tarziu, plus ca am prin ceata pe autostrada si o aglomeratie infioratoare la iesirea de pe autostrada... asa ca am ajuns la destinatie pe la 12.30 noaptea. Prietenii nostri au patit-o si mai frumos. Dimineata au incuiat usa cu cheile inauntru, asa ca pe la 6 seara se chinuiau sa sparga usa... Ei au ajuns pe la 2... Dar... a fost superb. Am calarit (eu ma laud cu o febra musculara deosebita), Rebeca a fost si ea in elementul ei. Si ne-am intors aseara pe la 8. Am petrecut frumos, am mai vorbit si cu Andrei, s-au mai linistit apele.
Acum ne tot facem planuri pentru Paste, plus concediul din aceasta vara. Anul trecut spuneam ca anul asta o sa mergem cu avionul. Dar uite ca tot la masina am ramas si nu pot spune ca imi pare rau.
Va pup si o saptamana excelenta!
Carmen, succes la scapat de cafea. Am inteles ca nu-i prea usor. Si sa te faci bine.
Diana, noi cred ca vom pleca pe la sfarsitul lui august (28-29) si vom sta pana pe 10-11 septembrie. Inca nu avem definitivat programul.
Irinusha, tare ochesel baiatul. S-a distrat la petrecere?
Iulia, cum a fost vremea? A nins, a plouat?
Voi mai stiti ceva de Madutza?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Bunaa!
Ioana,eu cred ca va iubiti mult,dar aveti personalitati puternice s diferite; ideal ar fi sa facem concesii fiecare (eu recunosc ca sunt tareee incapatanata- adica de ce eu si nu el ).
Ai incercat sa mergeti si la un club de echitatie din Bucuresti? acum vreo 3 ani,pe stadionul Olimpia care este f. aproape de mine (pe vremea aceea ma plimbam aici cu caruciorul, acum nu ne mai dau voie sa intram,l-au renovat si reamenajat frumos) am vazut multi copilasi care luau lectii de calarie...Erau adorabili incercand sa-si mentina o tinuta impunatoare .Atunci mi-am zis ca o sa imi dau si eu copii la asemenea lectii.Tot aici se pot lua si lectii de tenis. Stiu ca este f. departe de tine, dar poate mai sunt asemenea baze in apropierea ta
revin..plange Stefania
Camelia, Sebastian si Stefania
Bebe Beca spune:
Buna dimineata! Ce faceti, dragele mele? Oboseala multa?
Cami, in Bucuresti am mers la clubul din Baneasa. Oricum, deocamdata nu se pune problema de echitatie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca este prea mica si nu are voie. De pe la 10 ani, daca isi va pastra pasiunea, o sa ne apucam si de echitatie. Pentru moment mergem la cai o data la vreao 2 luni si asta numai daca este foarte cuminte. Altfel, nu.
Anul asta cochetam cu ideea de a incepe niste cursuri de dans, un sport la care mie mi-ar palcea sa faca performanta. O sa vedem daca va fi si dorinta ei, hi hi.
Am inceput ziua bine, m-am trezit pe la 6.50 si pe la 8 trageam de fata sa se trezeasca. Of, diminetile astea..., sunt crunte!
Va pup si va doresc o zi nemaipomenita.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
mephala30 spune:
mi-a trecut ochiul, , mi-am pus Ophtamesone N, Nicoleta, multumesc pe aceasta cale, . Tratamentul trebuie sa dureze mai mult de 3 zile, nu stii?
tnicoleta spune:
Buna fetele
Carmen Eu i-am pus Biei cat timp i-a cur ochiul. Nu mi-a zis doctorul ca trebuie un anumit numar de zile. Sunt bune si pentru pus in nas si urechi, le-am folosit cand a avut Bia otita.
Ioana Sa va fie de bine plimbarea la munte. Cunosc si eu diminetile cu tras cupil din pat. Dupa "mai vreau sa dorm" incepe "nu vreau la gradi". Doar cand ii spun ca ajunge Miriam, prietena ei, prima sare din pat.
Am fost sambata la teatru. Am vazut Pinochio. Multi copilasi care s-au plictisit si au inceput sa planga sau sa tipe. Sfaturi date din sala celor de pe scena. Pana la urma a fost frumos. Duminica i-am triis la plimbare pe Bia si sot ca sa imi fac si eu treaba prin casa,
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Ioana,da de ce te trezesti la ora aia? nu mai ai somn?immm,ce as dormi dimineata ,dar la 7 trebuie sa ma trezesc din nou; acum bb se mai trezeste cam de doua ori pe noapte, binisor nu pot zice altfel
Irinusha,am vazut pozele; tare haios a fost! atmosfera de la gradi pare f. buna,relaxanta, sa se tot duca acolo
Saptamana asta la noi sunt in vacanta, dar poti sa ii duci- nu fac activitati noi.Prin rotatie, educatoarele isi iau liber.A noastra nu a fost ieri si astazi. Ii repartizeaza la alte grupe, la doamnele care vin.Ieri a fost la o alta grupa mica, a fost f. bine, ma asteptam sa fie rau...Astazi a fost la o grupa pregatitoare. A intrat in clasa, fara nicio problema. O colega a lui Sebastian eput sa planga; atat i-a trebuit, a izbucnit intr-un plans in hohot, a iesit ca din pusca afara (vazuse ca nu plecasem )si a spus ca vrea acasa. L-am convins cu greu sa mai stam, s-a asezat pe o bancuta pe hol. Am discutat cu pustii de la pregatitoare, i-am rugat sa il invite in clasa. Au vorbit cu el, i-au spus ca ieri au invatat despre planete (eu ii mai povestisem ceva despre Pamant, pare f. interesat). Am plecat linistita acasa,dar... la 11 m-au sunat sa il iau ca arunca cu jucarii in cei mari si nu se mai intelegeau cu el ...
De maine vine educatoarea lui, multumesc Domnului...
am pus si eu cateva poze noi cu nezdravanul meu si chelioasa mea grasunica
Va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania