Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89
Raspunsuri - Pagina 15
anacami spune:
Hello!
Iulia,ma bucur ca sunteti mai bine!!!multa sanatate!
Irinusha,sanatate multa! sper ca ne vei arata si noua poze cu micul clown! el este foarte vesel in general, cred ca a distrat publicul de minune!
Carmen,sanatate lui Iustin! ti s-a spus din ce cauza, sunt si alti colegi de gradi co conjuctivita (este produsa de un virus,nu?)
Ioana, sunteti foarte frumoase!!!o intrebare: ai fost sau esti fotomodel? inafara faptului ca esti superba, ai si o tinuta si o atitudine de manechin!Ma bucur sa vad din nou o familie frumoasa fericita; pozele imi sugereaza ca ati trecut peste problemele care aparusera la un moment dat! Bafta si fericire!
Aaaa,multumesc pt. felicitari!
Nicoleta,LA MULTI ANI sotului tau! sa fiti fericiti!
Eu sunt extrem de nervoasaaaa, de ieri mi-a venit ciclu, laptic nu prea a mai curs, bebe urla la san, a papat ieri si astazi lapte praf, numai noaptea vrea sa suga ..Am o stare de irascibilitate ...parca o sa explodez din moment in moment...deja i-am anuntat pe cei din familie sa nu ma bage in seama in cazul in care imi ies din pepeni...mai greu cu Sebi care urla si cand vrea apa :"apaaaaa", de crezi in primul moment ca trebuie sa chemi pompierii
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Carmen,merci!
Am 2 motive principale pentru care nu mi-am mai facut decat 2-3 poze in ultimele luni:
nr. 2: in general eu sunt pozarul
nr. 1: pana nu ajung la o greutate cat de cat normala, nu vreau sa mi se mai faca poze ; si cred ca mai am ceva timp pana ajung acolo
Laureta, ma bucur ca sunteti bine! sper sa dispara cat mai curand toate problemele.Acel hematom se poate resorbi,nu?Bafta!Sarcina usoara!
mephala30 spune:
va multumesc pentru urarile de sanatate.
Ochisorul este ft. rosu si nu aduna secretii decat dimineatza, la trezire. Poate l-a tras un curent...
Ioana, ft. frumoase peisaje, si voi, doua frumoase.
Camelia, incearca sa fii calma, n-ai de ales. Ia niste magneziu, poate-ti mai alunga din suparari si oboseala.
anacami spune:
Multumesc Carmen! Suparari chiar nu am, dar sunt ca un butoi cu pulbere, mai trebuie doar aprins fitilul - cred ca de fapt sunt un butoi cu hormoni care se bat cap in cap... si tare bine era fara ciclu..dar asta este, si la Sebastian mi-a venit tot foarte repede, desi alaptam...
mephala30 spune:
uitam sa-i spun sotului Nicoletei "la multi ani cu sanatate!"
Camelia, hai ca vin si eu c-un fitil, cand le dam foc?
DianaR spune:
Nico, la multi ani sotului!
Cami, naspa, asa repede ti-a venit ciclul... Sa-ti spun ca mie nici acum nu mi-a venit sau inseamna sa aprind fitilul? De curiozitate te intreb, folosesti vreo metoda contraceptiva? Eu cred ca la mine Exlutonul e "de vina" ca nu-mi vine ciclul. Am constat pe pielea mea si din experientele prietenelor mele. Numa ca nu mai merge daca ti-a venit deja odata...
Irinusha, asteptam poze!
Ioana, ma innebunesti, ce bine arati si ce familie frumoasa sunteti! Fain la Ella, cel putin asa arata in poze, avem si noi niste prieteni care au fost acolo si tare incantati au fost si ei de Ella. Anul asta tot Antalia vrem, la Royal wings.
Iulia, multumesc!
Irinel, muuuulta sanatate! Poti incerca totusi sa tii Monti, eu zic ca te mai tonifica putin, e un mod sanatos de a manca. Poate un pic modificat, adica mai multe fructe (eu faceam o combinatie cu Scarsdale si bagam cate un pranz de salata de fructe la 3 zile, fructe taiate felii simplu, fara zahar sau alte adaosuri).
Carmen, pare a fi totusi conjuctivita, probabil se va extinde si la celalalt ochi... Pupici lui Istin. Saptamana viitoare aveti vacanta la gradi, sau cele cu program prelungit nu au?
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
mephala30 spune:
Neatza!
Diana, nu stiu daca e conjunctivita, dar azi dimineatza era mult mai bine. Poate, poate, scapam numai cu atat...
Gradi e inchisa saptamana viitoare pentru dezinsectie, asa ca ii am pe amandoi acasa.
Week. placut fetelor, eu dispar pana duminica.
tnicoleta spune:
Buna fetele, multumesc de urarile pentru sot.
Cami Ia o pauza de Sebi, trimitel la tara in we si incearca sa te relaxezi. piticilor
Carmen Poate l-a tras doar curentul. Ii poti pune in ochisor Ophtamezone N, sunt foarte bune.
Iulia Ce ma bucur ca sunteti bine. baietilor
La noi nu stiu daca va fi vacanta. Bia este inca acasa, tot cu febra, ii dau la 4 ore Nurofen si Panadol. Cand incepe sa ii creasca temperatura nu te mai intelegi cu ea. Evident ca a luat pauza cu mancarea, rasfat la greu si plans din orice.
Maine cica ar trebui sa mergem la teatru cu o prietene de la gradinita, daca face incontinuare ma gandesc sa nu ma mai duc.
E, si vestea cea mare, ca ma mananca degetele. Sora lui Cata, mama lui Mihai, o sa aiba gemeni. Unul cica e fetita, pe al doilea nu l-au putut identifica.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Nico, sa-ti traiasca sotul! Numai sanatate si realizari! - ca si eu uitai mereu, sorry!
Felicitari si cumnatei ptr. gemeni! ... o invidiez! Si multa sanatate Biei, saracuta! Pupici sa-i treaca sa ajungeti si la teatru.
Cami, pupicei multi, asa ptr. calmare. Imi pare rau de laptic, dar poate revine dupa ciclu. Sa stii ca si la mine a revenit menstruatia (la ambii copii) la exact 1 luna jumatate, te inteleg perfect ... ce bine era fara!
Ioana, mi-a luat Cami vorba din gura ... arati bestial! Cand te vad pe tine ma oftic ca ma plac si mai grasuna ... dar imi trece repede, ca si daca as slabi 20 kg tot n-as fi asa frumoasa ca tine :D. Si Bianca e pe urmele tale! :)
Mai, numai mamici sexoase si frumoase pe aici ... nu va mai numesc, ca stiti voi mai bine cine si cum ... :)
Am pus poze cu clown-ul si gradi aici: www.cristian.in-guide.de
Mi s-a trezit fata, ma duc dupa clown-ul meu ... azi au facut pijama-party, sunt curioasa cum i-a placut. Ieri s-a distrat cica, cu toate ca nu vrea sa-mi povesteasca deloc ... de abia am aflat si eu cate ceva.
Va pupic, un week-end fain va doresc!!!! Si numai sanatate!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Bebe Beca spune:
Multumesc mult pentru aprecieri... dar asa sunt pozele, realitatea-i alta...
Diana, si noi anul asta tot pe Royal Wings am merge, cu toate ca Ela ne-a placut tare mult. Si acum ca avem termen de comparatie, mi-e teama sa nu ne indeplineasca asteptarile Royal Wings. Voi cand v-ati gandit sa mergeti?
La un moment dat cochetam si cu ideea de a merge la Kusadasi, ca sa vizitam Dolphin park si sa inotam cu delfinii... Eu am incercat treaba asta cu delfinii si in Malta si este absolut demential.
Asa ca nu ne-am hotarat exact ce o sa facem.
Cami, In ceea ce priveste problemele, am crezut ca s-au rezolvat, dar, de o saptamana incoace am intrat iar intr-o stare conflictuala aiurea. O sa vedem ce-o fi.
Astazi trebuie sa plecam la munte si uite ca masina mea nu este gata inca... Trebuie sa mai incerc pe la 2. Daca nu reusesc sa o scot din service, o sa mergem cu masina lui Andrei, care este mai mititica
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004