Finlanda (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna ziua,

La sfarsitul lui august vom merge la Helsinki pentru o saptamina in vizita la niste prieteni....ce ar fi interesant de vazut/facut in oras?

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cred ca frumos ar fi sa dati o fuga pana in Tallin - capitala Estoniei. Se fac 2 ore cu ferryboat-ul rapid. Si te poti intoarce in aceeasi zi. E pur si simplu un oras splendid, cochet, medieval, patrimoniu UNESCO.

Sau o croaziera pana in Stockholm (daca aveti timp sa stai macar o zi in capitala Suediei).

Altfel, in Helsinki eu nu vad asa multe de vizitat; destul de putine chiar. Eventual as fugi pana in Rovaniemi cu trenul de noapte sa-l vad pe Mos Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Uite www.hel2.fi/tourism/en/matko.asp" target="_blank">AICI -in stanga jos ai si niste broshurici.

Eu despre Tallin nu am auzit asa lucruri bune, mai ales de la estonieni.... Deci parerile sunt impartite.

Liliana, au te am in Favorites la Picasa, asa ca de cate ori updatezi primesc e-mail si sunt la curent cu toate calatoriile voastre!

Aamu, nu te-ai mai intors...

I, Y4v6kk, N 3v & surpriza, iar 38vk -9 days to go!
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Inca cateva linkuri utile:

www.visitfinland.com/w5/index.nsf/ pages /Helsinki_Region" target="_blank">Helsinki Region

www.helsinkiexpert.fi/index_english.html" target="_blank">Helsinki

www.helsinkiexpert.fi/shop/view.html?shop_tuote_id=10" target="_blank">Helsinki Card / www.helsinkicard.fi/" target="_blank">Helsinki Card

www.suomenlinna.fi/index.php?menuid=3&lang=eng" target="_blank">Suomenlinna

www.linnanmaki.fi/en/linnanmaki" target="_blank">Linnanmäki -amusement park

I, Y4v6kk, N 3v & surpriza, iar 38vk -9 days to go!
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Yael, imi cer scuze:(. Am avut ceva probleme in ultimul timp, sint cam la pamant. O sa scriu cand ma simt in stare.
A venit bebe intre timp?
Va mutati in Turku la 1 august?

Aamu

Mergi la inceput

Hei, Finlanda!!!

Nimic? Nimic? Nimeni? Nimeni?

Aamu, cum mai esti? N-ai mai dat nici un semn de viata...

Vroiam sa va zic... de ACUM puteti face cumparaturi online si de la Next! Uitati www.nextdirectory.eu/index.asp" target="_blank">AICI (alegeti Finlanda). Trimiterea pachetului este de numai €5! Next este H&M-ul UK-ului. Insa au hainutze superbe si de calitate super!

Hai, mai scrieti si voi... Ca acusica vine primavara...

I,J ,N & E
(Dutch saying)

Mergi la inceput

tot je:

din Finlanda:
123456789, Aamu, aelab, aiska, ale, aligali, Alinuca, Amer-cluj, Ana27, Andra-Andreia, BELA29, Ciri, dase, elena.moise, enika, Finlady, firu, Focus, gâga, Jaana, KULTA, Lumiki, maias, mareeafi, mariana_75, MihaaelaC, mihaengblom, miki_baby, mina_G, mirabela, motanu1, Nicemate, Pythagoras, rainbowgirl, ralucatimo, Renee, roxabaroxa, Sanda, tassy, Teo-Nico, Thea28, Vauva, Violletta & Yaia!

I,J ,N & E
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna ziua, Finlanda!

Stau in Tampere, dar nu am nimic important sa va spun. M-am gandit doar sa va salut, ca vad ca am fost strigata la catalog.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna ziua, Finlanda!

Stau in Tampere, dar nu am nimic important sa va spun. M-am gandit doar sa va salut, ca vad ca am fost strigata la catalog.

Yaiaaa... chiar nimic interesant!?

Am fost joi in Tampere, la Särkänniemi (elämyspuisto). A fost SUPERB. Foarte incantata (si ca locatie, pe malul lacului...). E mult mai tare decat cel din Helsinki, Linnanmäki.

Baietelul tau merge la päiväkoti? Sunteti de mult timp in Finlnada? Cum stapanesti limba?

Pupici.

P.S. Esti in legaura cu 'Jaana' sau 'mamini' (ele fiind tot din Tampere)?

I,J ,N & E
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

hop-top aparusi si eu p-acilea ca sa salut tot romanul din Finlanda, si de ce nu si de prin imprejurimi!

Pai d-asta-mi sunteti? Si eu care credeam ca pagina finlandezelor s-a inchis. E adevarat ca nici timp liber nu am prea avut, dar macar asa, mai aruncam si eu un ochi, o vb cand si cand

ooooooo Turku, Tampere ce frumuseti pe care nu am apucat sa le revad nici in vara asta.De, acum drumul este mai scurt spre Suedia.Pe aici am hoinarit vara asta - Stockholm, Uppsala, Norrtelje....

Yael, tot in Turku locuiti? Ce fac copiii? I-am vz poza mezinului pe mess - creste ca din apa! Cum merge cu limba?
Pe unde ati fost in concedii?

Aveti vr-un fir ptr petrecerea vacantei de iarna(cateva zile, acolo, o sapt) la Rovaniemi? Am incercat sa fac rezervari on-line la hoteluri, dar toate apar ocupate!Sau este prea devreme poate?

Daniela-Elena,Andrei(01.03.05) si Costin(26.10.01)

Mergi la inceput