eu vreau sa dansez!

eu vreau sa dansez! | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Daca stie cineva o sala de dans prin Constanta pentru ursoaice de 55 de kile, de balet de orice dar sa se danseze de unul singur, il rog sa ma ajute! Vreau neaparat sa fac miscare! sau daca imi ziceti pe ce site gasesc ceva de genul"ia lectii de balet de unu singur prin casa"...stiti ce vreau sa zic,nu? Multumesc!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ursoaice de 55 de kile?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Daca nu gasesti balet incearca cu casete video cu aerobic.
sau du-te la un curs de dans sportiv sau latino, de ce trebuie musai sa fie de unul singur??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai de unu' singur ca al meu nu vrea sa vina cu mine sa dansam samba,na! Asa ca am gasit niste chestii cu belly dance si o sa ma apuc de asta! E foarte greu, dar e frumos dansul asta...sunt miscari foarte complexe. Uite, chiar ma mir ca in Cta nu s-a gandit nici o turcoaica sa deschida un club din asta de belly dance. Poate deschid eu...voi ati merge la asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by rory76

Pai de unu' singur ca al meu nu vrea sa vina cu mine sa dansam samba,na! Asa ca am gasit niste chestii cu belly dance si o sa ma apuc de asta! E foarte greu, dar e frumos dansul asta...sunt miscari foarte complexe. Uite, chiar ma mir ca in Cta nu s-a gandit nici o turcoaica sa deschida un club din asta de belly dance. Poate deschid eu...voi ati merge la asa ceva?

si sunt convinsa ca cel mai fericit ca o sa dansezi un astfel de dans o sa fie sotul tau ! ce barbat nu-si doreste o sotie ...dansatoare !

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ia te uita despre cursuri de belly dance in Ro aici si aici.
www.expertvillage.com/interviews/egyptian-belly-dancing.htm" target="_blank">Aici cursuri on line (engleza).

Ma bate gandul sa ma apuc si eu. As vrea sa dansez dar barbate-miu nu vrea sa ma insoteasca si nu as suporta sa dansez cu cine stie ce individ pe acolo. Deci..poate ma apuc de una singura!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput