*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 22
kalosalina spune:
Fetelor ma pregatesc sa plec acasa dar nu inainte de a mai face inca o data galerie fetelor care nasc maine!

Ellenuta 

Anaandrei 

Carmen 

Poze
A venit Bebica!!!
37+ 
AMR maxim 3 saptamani!
Ellenuta spune:
zuzulici, multumesc pentru incurajari!!
mitsu deci in jur de 14, nastere indusa, spitalul elias dr marius calomfirescu!
40+
EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
kay spune:
deeeeeeeeci :
mult succes tuturor viitoarelor mamici de ianuarie-februarie si o incurajare speciala pt :

Anandrei

GO ANA, GO ANA !!!
hai ca am eu emotii pt tine, numai cand ma gandesc de cand te cunosc si cate amintiri avem impreuna... abia astept sa te vad cu Iepurila si Andrei, impreuna, toti 3, fericiti si sanatosi !
Te pup cu drag si poate ajung maine sa-ti vad printul !!!
pupa Oana !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
neda spune:
Neda
- cum ii spuneam si lui mitsu chiar am incredere in dr mea si sper sa fie bb bine, asa ca maien cu Dumnezeu inainte.
Ma bucur ca bb al tau nu a avut de suferit si acum a crescut mare si frumos sa dea DD sa fiti sanatosi cu totii.
La cate sapt sa nascut ? si cate kg avea??
Raca 
Va pup pe toate si aveti grija de bebeii vostri
cum creste
Carmen
37 +
David Alexandru AMR 1 ZI !!!

[/quote]
Am nascut la 36 sapt , dar bb s-a oprit din crestere cam pe la 31 sapt.aici nu se fac asa de multe ecografe si nu am stiut ca bb nu creste.Doar burta mea era micuta.Asa ca s-a nascut cu greutatea de 1400gr.
Bine ca tu ai descperit la timp ca bb nu prea creste si poti actiona in consecinta.
Te asteptam cu vesti maine.
Neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
anca.b spune:
Bdiana, mie mi-a facut medicul de familie vaccin antitetanos in sapt 34, cam asa. mi-a zis ca cel pe care l-am facut in scoala nu ma mai protejeaza (cica are doar 10 ani "valabilitate"). Ea mi-a zis ca e oblig, la conditiile care sunt in maternitatile noastre. L-am facut, asta e...o fi bine si pt bebe, ca se imunizeaza inca din burtica
quote:
Originally posted by bdiana
Creata, multumesc pentru raspuns....mi-a placut ce a zis doctorul tau referitor la vaccin....eu ii spusesem soacra-mi {care e medic de familie} ca probabil femeile de la tara il fac...sa vezi ce s-a ofticat...cat despre dureri ...da cu piciorusele...nu vrea sa se intoarca
....sta ca o maimutica agatat de mine....imi e tare drag dar ....sper ca totul sa fie ok la nastere.....
Are cineva dintre voi RH negativ.?...nu stiu unde se fac dozari de anticorpi.....
Diana, 34+
Anca
36+ cu
Stefan

....sta ca o maimutica agatat de mine....imi e tare drag dar ....sper ca totul sa fie ok la nastere.....