*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ana Maria - ora 12
Elena - ora 14

Astept si de la Carmen info... Carmen, tu esti la 10? Ca sa stiu o socoteala...

S-a notat, fetelor! Lipita de telefon stau maine, logata pe site, cu totul deschis. Doar sa scriu mesajele de la voi!

Doamneeeeee... e incredibil. Cat ma bucur pentru voi!! Maine dupa-amiaza o sa fiti deja cu bebeii in brate, fericite nevoie-mare, cu ochii plini de iubire si dragoste neconditionata pentru o gaza mai mica sau mai mare.

Si acum, sa incalzim putin atmosfera!!!! Peluza din dreapta, va rog... Hip-hip-huray!! Acum peluza din stanga! Inca o data, mai tareeeee! Tribuna oficiala, cu mamicile ce-si tin puiutii in brate! Hai, mai cu forta, ca sunteti deja doua glasuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Creata, multumesc pentru raspuns....mi-a placut ce a zis doctorul tau referitor la vaccin....eu ii spusesem soacra-mi {care e medic de familie} ca probabil femeile de la tara il fac...sa vezi ce s-a ofticat...cat despre dureri ...da cu piciorusele...nu vrea sa se intoarca....sta ca o maimutica agatat de mine....imi e tare drag dar ....sper ca totul sa fie ok la nastere.....
Are cineva dintre voi RH negativ.?...nu stiu unde se fac dozari de anticorpi.....
Diana, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna zuzici!

Am intrat si eu in viteza sa fac o galerie scurta:
Ellenutza,Ana si Carmen - sa aveti nasteri usoare, bebelusi sanatosi, frumosi si norocosi si laptic precum Jelimoni

Ana - super stare de spirit si imi place de tine dragutz :) Va iesi iepurica o frumusete, la cat sunteti de frumusei si fericiti

Ginette, Ceska - super scumpi puiutii vostri

Carmilia - calciul rulz...eu asa mi-am autodeclansat "furia" de travaliu am inghitit 3 pastile efervescente de Calciu+Vit C - Zdrovit - acum ma ia cu tremurat cand ma uit la el...

Nu mai stiu cine zicea de dop - la mine a fost bejuliu cumva...fara firisoare de sange. Iar sexul chiar ajuta la declansare mai ramane sa se lucreze doar la creierul sotilor cu sotii gravide in luna 9 :)))

Vesti de la noi - supercolicoase si dupa Debridat...ufff ce ma fac cu copila asta? sarmana de ea, acum doarme de vreo ora pe burta la maica-mea...eu sunt in tura de noapte.

va pup ca merg sa pun niste peste la cuptor

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Mitshu-bishu, asta era propunerea mea, sustinuta si de Ellenuta. Crezi ca se poate, daca sunt de acord si celelalte fete?

quote:
Originally posted by creata2008

Fetele zuze-sefe, vin cu o propunere. Programarile la nasteri induse si/sau cezariene putem sa le trecem chiar primele pe pagina? Pentru ca aia cu capitolele nu mi se pare chiar atat de importanta. Aia poate fi ultima. Ma gandesc asa! Chiar e dificil sa dai scroll down prin atatea informatii. Daca le avem fix in fata ochilor de fiecare data cand dam un mesaj, eu zic ca e mai usor si pentru noi, cele inca in "cursa" sa ne apucam pampoanele si sa strigam! Ce ziceti?

Plus ca maine nu e trecuta decat Anandrei. Puteti sa faceti un update, va rog?

Ce misto e sa fii project manager, sa dai indicatii!!!! Glumesc, glumesc!

Mergi la inceput

Pai o sa treaca, slava domnului, sa speram ca si repede, ca sa nu se mai chinuie micuta Stefania!

quote:
Originally posted by NataliaS
Vesti de la noi - supercolicoase si dupa Debridat...ufff ce ma fac cu copila asta? sarmana de ea, acum doarme de vreo ora pe burta la maica-mea...eu sunt in tura de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

daaa... E bine-asa? stati ca va fac si capitol nou

mitsu

Mergi la inceput

Mitsu, excelent arata! Si inca o propunere, ca acum am vazut. Sa punem, pe acelasi principiu, intai lista cu clopoteii de ianuarie, ca este mai usor de cautat cine a mai nascut, in special pentru zuzele care sunt deja mamici, si apoi lista cu clopoteii de decembrie.

Merge?

quote:
Originally posted by zuzele2008

daaa... E bine-asa? stati ca va fac si capitol nou

mitsu

Mergi la inceput

Un capitol nou incepe AICI!!!

Mergi la inceput

ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Greta4you,
aveam azi termen adica Benji. Dar el si Doamne Doamne au vrut altfel si eu m-am supus. Voi cum faceti asteptati, aveti vreo programare???? Eu asa am castigat 2sapt si ceva mai mult cu Benji in brate. Ma bucura in conditiile in care e sanatos desi s-a nascut la 37sapt+3 zile...

Ceska, mamica de Benji
mic si scump

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput