*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

noi iar am fost la plimbare .. dupa cum va spuneam dimineata.. l-am pacalit pe tata sa ma duca la carrefour ..

mi-am schimbat tastatura care se stricase .. vroia nenea ala sa ma trimita la garantie si i-am spus .. nene uite ce e .. io maine nasc . nu mai am unde sa ma duc sa las tastatura la reparat. saracu' mi-a dat alta de la raft desi nu avea voie .. cica daca ma duceam in 48 de ore ..

am mai facut ceva cumparaturi ptr casa si sunt asa de multumita ca mi-am gasit pantalonii rosii .. sunt asa de frumosi .. si mi-am luat si un hanorac gri sa mearga ..

acum nu stiu ce sa fac .. mi-e cam foame. si ma uit cu jind la fasolea batuta cu ceapa calita care sta frumos in frigider .. dar nu mananc .. nu ma risc .. vad eu ce ingurgitez .. ceva usor oricum ..

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

1. citat doctorul meu cand am intrebat-o daca e cazul sa ma agit cu acest vaccin "doar daca nasteti in camp". Adevarul e ca daca ma uit pe una dintre ferestrele de la living, nu vad decat camp, dar ma indoiesc ca daca ma apuca sorocul, alerg pe camp si nasc acolo!!! Mi-a explicat ca nu e cazul, pentru ca instrumentele din spital sunt toate sterilizate. Si atunci pentru ce sa mai bag inca un virus in mine???
2. E foarte posibil sa te loveasca cu piciorusele sau sa te apese cu capul, daca intre timp s-a intors cum trebuie. De fapt senzatia ca durerile sunt in vagin e doar o senzatie. Cel mai probabil sunt lovituri in col. Si da, cred ca e normal, chiar daca eu n-am avut.

quote:
Originally posted by bdiana
Am si eu o intrebare...de fapt 2:
1] voi ati facut vaccin antitetanos?Soacra-mea tot insista.....
2}este normal sa in sapt 34+sa ma intepe rau in vagin...?cred ca loveste bebe pt ca dupa cum v-am spus este cu capusorul in sus dar loviturile sunt atat de jos.....mai are cineva?
Va pup, Diana[/i][/red]

Mergi la inceput

Absolut! Dar important e ca totul sa decurga bine cu noi si cu copilasii nostri, ca dam jos toate kg de le-am pus! Bine, in ritmul asta, daca pierd intre 7 si 10 la nastere, voi fi mai slaba decat inainte!!! Dar sa stii ca ai sanse mari, daca alaptezi, ca cele 22 sa le dai jos in cateva luni. Ca jumate' le pierzi la nastere, dupa cum spuneam.

quote:
Originally posted by kalosalina

Creata, nu-mi vine sa cred...Suuuper! Fiecare organism reactioneaza diferit...

Poze
A venit Bebica!!!

37+

AMR maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor,
azi sunt high! L-am inscris pe Benji la pediatrul la care am vrut eu desi dupa domiciliu nu ne-ar fi luat. Face mult homeopatic si cred ca e bine asa. Voi ce ziceti?
Ange,
gata am priceput, putulica in jos! Benji a avut o sg zi mai agitata cand nu dormea decat faze scurte si maraia mult. Acuma doarme de la 14:50 si e 16:27 la noi. Am fost 10 min la aer dupa vizita moasei. La cantar scoatem 3210g moasa e multumita voi ce ziceti?
Pentru cine e curios avem poze noi la : http://community.webshots.com/user/ceska7777

Ceska, mamica de Benji
mic si scump

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...multumesc fetelor care m-au incurajat ...chiar ma simt mai bine acum...ce m-as face eu fara voi???...

AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Am vesti bune! Am o prietena, fosta colega de liceu, v-am mai povestit eu de ea, cu acelasi dpn ca si al meu. Si azi dimineata a nascut! La 6 aseara au apucat-o contractiile, cand era la volan, pe la 10 s-a dus la spital si s-a intors, apoi la 3 i s-a rupt apa, iar la 7 jumate' a nascut. Un dolofanel de 4,1 kg si 54 cm! Natural cu epidurala. Dar a zis ca durerile se duc, intr-adevar, dar ar naste cu cezariana a doua oara, ca a fost groaznic. Si norocul ei ca a avut inspiratia sa ceara epidurala, ca altfeeeel... lesina acolo! Nu stia cat are bebicul, ca maine se ducea la control. Si ieri am vorbit cu ea, i-am povestit ca noi mai stam, iar azi m-a sunat sa-mi zica ca deja e mamica! Mi-au dat lacrimile... ce super chestie!!!

Mergi la inceput

Ellenuta, Anandrei si Carmen, va rog sa ne spuneti orele pentru maine! Ca ma pregatesc sa incalzesc tribunele... sa aducem pampoanele, trompetele si fluierele.

Fetele zuze-sefe, nu ne ajuta niciuna cu modificarile pe prima pagina, va rugam? Mitshu-bishi, poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

pmihaela .. revin cu infos despre giulesti .. in bagajul mic (cu care intri in sala de nastere) nu te lasa decat cu o sticluta cu apa, mobilul, un prosopel si ceva bombonele ptr supt (ti se usuca gura). Camasa de nastere iti dau ei de acolo, sub nicio forma nu te lasa cu camasa ta. In cazul in care ai un travaliu lung si te patezi, trebuie sa sari cu niste banuti la infirmiere sa-ti schimbe asternutul.

Pentru bebe nu-ti trebuie nimic in fara de pampers, servetele umede, baneocin/betadina si ulei de corp de la SANOSAN – asa i-au cerut ei sorei mele.

La bagajul mare (cel de salon) poti sa-ti pui orice dar trebuie sa ai tampoane de vata si neaparat camasa de noapte .. le e asistentelor mai usor sa te panseze.

Despre preturi ti-am spus deja .. aha .. accesul .. cu bani (cam 10 ron ptr seara) intri la orice ora din zi si noapte in maternitate. Si cu 10 ron la asistente intri chiar la neonato unde sunt tinuti bebeii .. asta nu mi s-a parut normal dar in fine ..

Chiar nu stiu ce sa-ti mai spun .. daca iti vine in minte ceva, te rog sa ma intrebi… dar azi ca maine merg sa nasc ..

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lorena felicitari pt bebika! Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Gata fetelor! Diseara nu mai accept nici un refuz Il violez (de parca lui nu i-ar place)
Creata asa e...kg se duc..ce conteaza e sa fim sanatoase noi si bebitzele noastre!
Ellenuta ce bine ca mai poti merge la cumparaturi...Vreau si eu, dar nu ma mai tine coloana...daca stau mai mult de 10 minute in picioare ma ia o durere de mijloc...

Poze
A venit Bebica!!!

37+

AMR maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Fetelor,
azi sunt high! L-am inscris pe Benji la pediatrul la care am vrut eu desi dupa domiciliu nu ne-ar fi luat. Face mult homeopatic si cred ca e bine asa. Voi ce ziceti?
Ange,
gata am priceput, putulica in jos! Benji a avut o sg zi mai agitata cand nu dormea decat faze scurte si maraia mult. Acuma doarme de la 14:50 si e 16:27 la noi. Am fost 10 min la aer dupa vizita moasei. La cantar scoatem 3210g moasa e multumita voi ce ziceti?
Pentru cine e curios avem poze noi la : http://community.webshots.com/user/ceska7777

Ceska, mamica de Benji
mic si scump

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

....Benji e un scump...sa-ti traiasca ,sa fie sanatos si mancacios...

...parca aveai DPN-ul pe 10 ianuarie.(ca si mine)...si i-a uite ca tu il ai langa tine...iar eu ma uit cu jind la bebele tau frumos....

AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput