*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANA-MARIA, NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS!! VA TINEM PUMNII!!!

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eeee, Anca, ai vazut ca se poate cu putina mobilizare??? Baga si la mine niste poze... ca eu dupa ce am mancat, m-am bagat la un heroes si n-am facut niciun tampon! Stii cum e, e misto sa dai sfaturi, dar mai greu sa te tii chiar tu de ele!!!!

quote:
Originally posted by anca.b

MISIUNE INDEPLINITA!!!

Am dat gata 2 pachete si jumatate de vata. Le-am facut un pic mai lungi ca sa nu am surprize. mi-au iesit 22. Oare ajung? Cred ca pt inceput ar fi suficiente...daca n-o sa fie, le pun pe "bunicutze" la treaba, ca si asa sint ele stresate ca nu le las sa ma ajute cu nimic.

Mergi la inceput

Conteaza??? Daca vrei sa faci sex, atunci ajuta!!!!!! Daca sotul nu vrea, atunci doctorul spune ca asa trebuie!

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetelor unde ati disparut?
Vreau sa va intreb ceva: oare sexul ajuta la deschiderea colului?

Poze
A venit Bebica!!!

37+

AMR maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

carmen_e, ... eu mi-am cerut scuze ca nu stiam ca problemele sunt mai grave de atat si nu am vrut sa influentez doar pentru ca azi ecografista la care am fost mi-a prezentat lucrurile foarte optimist - adica mi-a aratat clar cum se poate insela ecograful, care zicea singur 37 2d ??, adica... Fabricantul i-a pus un soft care sa isi puna intrebari... Ca sa arate ca nu e exact... Pana la urma bebe are 93 mm DBP-ul, care mie mi s-a parut putin, dar dr. a zis ca o sa iasa bb "un barosan", chiar asa a zis! Io nu stiu acum daca femeia aia era dopata, da' parea tare fericita In fine, nu vreau sa vorbesc prostii. Tu fa cum iti dicteaza inimioara si daca ai facut si injectiile alea... Sa speram ca o sa iasa totul bine!!!

kalosalina... Pai de ce nu ii explici sotului ca pentru a putea sa il loveasca pe baby in capshor ar trebui ca acesta sa coboare... Si ca mai sunt "n" straturi protectoare intre ... sotz si bebe ... Da, sexul ajuta foarte mult si pentru ca e efortul fizic ce dilata colul, si datorita prostaglandinelor si last but not least, datorita contractiilor pe care le dau orgasmele! Plus ca eu zic sa mai profiti acum, cat mai poti, ca dupa... Cel putin 6 saptamani pauza I-ai prezentat acest aspect?

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 11 ZILE!!!

Mergi la inceput

LORENA, SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA FIE SANATOS!!

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Oooo, saracuta, ai grija de ea, dar de fapt de voi trei, pana la urma! Daca vezi ca incepi sa te simti si tu rau, baga profilactic niste ceai si niste paracetamol, ceva. Nu stiu exact ce ai voie sa iei ca si pastile in sarcina, ca m-a ferit pana acum DD de vreo raceala. Pup-o din partea noastra! Asteptam vesti ca e mai bine!

quote:
Originally posted by grati.ela

Mult noroc maine fetelor care nasc!

Ca tot sunt in prima zi de relash, Ozi s-a imbolnavit. Are febra mare, o doare rau capul, are dureri in gat, polipii sunt inflamati, sinuzita, dureri de burta (care s-au lasat cu varsaturi). Pare gripa dar ma tem si ca a racit serios...de cand cu zapada a mers cam in fiecare zi aproape 2 ore la saniush. I-am dat oscilococcinum la 6 ore, nurofen alternat cu calpol la 4 ore, ceai si supa calda. Nu am cum sa merg la dr cu ea sa vedem dak e cazul de antibiotic dar o mai las noaptea asta...dak apar puncte de puroi pe amigdale e trist...Mi-e mila de ea ca o doare rau capushorul. Mititica incepuse sa planga ca ma imbolnaveste si il gripeaza si pe Tudor.

37 Tudor Gabriel
AMR 15 de zile

Mergi la inceput

mitsulee .. a mea avea DBP-ul pe 5 ianuarie 96,4 mm! deci o sa iasa grasuna, nu?? si iti dai seama ca a mai crescut putin in 5 zile ..

40+ EVA MARIA
AMR .. PANA MAINE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Si cum zice si Creata, zi-i ca asa a zis doctoru'... Daca nu crede, falsifica o reteta pe care sa scrii "se recomanda sex la pat"

38+

AMR 11 ZILE!!!

Mergi la inceput

Inca o zuza pe lista.... lunga cu zuze care asteapta sa se deschida pacatosul de col!!!

Greta, fa-te bine, in primul rand, ca bebelina iese ea cand o avea chef. Si daca nu, trasa de urechi ca la Ellenuta si tot iese!!!

Ai grija de voi!

quote:
Originally posted by greta4you
...vreau sa va mai spun ca nu am apucat sa citesc mare lucru...am spicuit doar....asta,pentru ca m-a luat o raceala de stau de cateva zile in pat...si nu mai imi trece nicicum....am mancat atatea fructe...am baut atatea ceaiuri cu miere si cu lamaie....de-mi ies deja pe urechi...si lamaia imi face si un drag de acid....doar sa ma tine bine....ei...toate o sa treaca..pana la urma...

...ce mai vreau sa spun...azi implinim 40 de saptamani.....bebe e cu capul fixat...dar,,,eu nu prea simt mare lucru (sau nu recunosc eu contractiile )...simt doar asa niste crampe ...niste miscari putin dureroase si atat....vom vedea mai tarziu...

Mergi la inceput

Ellenuta, dupa ce a zis tanti de azi, da... Io nu as baga mana-n foc, dar ea parea tare convinsa! Mai mult, cand am intrebat-o eu daca nu trebuie sa aiba 100 ca atat e dilatatia, cica ea la 100 recomanda cezariana... Deci o sa te cam rupa "grasuna" ta In fine, ti-am mai spus ca doctorita asta era foarte... high!

38+

AMR 11 ZILE!!!

Mergi la inceput