*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 17
raca spune:
Lorena bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine si ca bb e cuminte.
Irlandeza sper ca faptul ca Patricia trece pe lapte praf e singura problema pe care o aveti si ca in rest va descurcati minunat...ca slava Domnului o multime de copii au crescut cu lapte praf si sunt f bine.
Lala20 ma rog in continuare pt Biencutza ta sa scape si de oxigen, ultimul obstacol pe care il mai aveti de trecut. Va
pe amandoua.
Luiza sper ca o sa-ti revii repede si o sa poti sa te bucuri din plin de bebe.
Jelimoni m-au bucurat vestile bune, va asteptam acasa
.
Stancutza ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta masuratorilor lui bb. nimic nu face mai bine in momentele astea decat o a doua parere avizata.
36+
Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!
greta4you spune:
...am uitat semnatura....
AMR cand o veni sorucul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
anca.b spune:
Salut Cristina.
Am vazut ca si tu esti din Cluj. Unde nasti? si cu cine?
Sanatate multa...lasa ca trece si asta...
Am vazut ca multe zuzici au racit chiar inainte de a naste. o fi si asta un semn...
quote:
Originally posted by greta4you
...am uitat semnatura....
AMR cand o veni sorucul....
Inainte de sarcina
Anca
36+ cu
Stefan
carmen e spune:
Mitsu
- nu ai de ce sa te scuzi ca ti-ai dat cu parerea, chiar vreau sa aud si alte pareri, uite de ex cum ai mers tu la dr azi si ce ti-a zis. Eu chiar am incredere in dr mea si nu cred ca sa inselat si sper sa vrea DD sa fie bine, la mine s-au vazut arterele marite de la morfologica de 22 de sapt, si pe de o parte trebuia sa ma astept ca ceva va fi dar in sinea mea am sperat sa nu avem probleme.
Aseara si azi am facut si injectii pt maturarea plamanilor, sper ca pana maine sa isi face efectul, si bb sa nu aibe prob cu plamanii.
Neda
- cum ii spuneam si lui mitsu chiar am incredere in dr mea si sper sa fie bb bine, asa ca maien cu Dumnezeu inainte.
Ma bucur ca bb al tau nu a avut de suferit si acum a crescut mare si frumos sa dea DD sa fiti sanatosi cu totii.
La cate sapt sa nascut ? si cate kg avea??
Raca 
Va pup pe toate si aveti grija de bebeii vostri
cum creste
Carmen
37 +
David Alexandru AMR 1 ZI !!!

greta4you spune:
..ANCA B ...sunt intr-adevar clujeanca....merci de incurajari...
...nasc cu Dr.Puscas Mariana la Clinica Ginecologie nr.1...
...chiar sper sa fie un semn...chiar daca o sa fie greu...as prefera sa nasc acum...doar sa o scap pe bb de febra asta pe care o am eu..sper ca ea sa nu fie afectata....
AMR cand o veni sorocul....
Inainte de sarcina
docdecap spune:
iarasi eu!
micsunea, daca numeni n-a cerut, eu n-am pus. fac acus poza, iti dau de veste si iti dau si link-ul!
greta (cristina) NU STA CU FEBRA! paracetamol simplu, suna medicul tau si intreaba, febra ii face rau lui bebe, sa nu creasca! daca nu functioneaza cu naturiste, bagi medicamente in doza tolerata.
fata
Louiza, PO-ZE PO-ZE PO-ZE!!!
Monica inca gravida...
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
creata2008 spune:
Oscilez intre 7 si 8!!!! Daaaaaa, stiuuuu, nu ma injura, n-am facut nimic special pentru asta!
Si daca nasc pana miercuri, cred ca ma inchid pe 8.
quote:
Originally posted by kalosalina
Creata parca ma vad pe mine in mesajul tau referitor la mancareToata sarcina am bagat in mine ca sparta...De curiozitate cate kg ai luat? Eu am luat deja vreo 22
bdiana spune:
Buna fetelor!Felicitari proaspetelor mamici si multa bafta celor care vor face cunostinta cu ingerasii lor maine!
Azi nu m-am simtit prea bine...ma doare rau coloana si stau mai mult intinsa....cand ma gandesc ce alergam eu mai acum cateva saptamani si cate scari urcam.....dar asta e.....
Am si eu o intrebare...de fapt 2:
1] voi ati facut vaccin antitetanos?Soacra-mea tot insista.....
2}este normal sa in sapt 34+sa ma intepe rau in vagin...?cred ca loveste bebe pt ca dupa cum v-am spus este cu capusorul in sus dar loviturile sunt atat de jos.....mai are cineva?
Va pup, Diana[/i]
creata2008 spune:
Jelimoniii, ne gandim la tine! Bine ca ai lapte de dat si la altii, decat deloc! Sa fie bine cu voi si asteptam mai multe vesti prin Mitsu sau direct tu, pe forum.
Pupaaaam!
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Fetelor, am primit in sfarsit mesaj de la jelimoni!!! Zice asa:
Am avut o zi nebuna ieri, ma innebuneste laptele asta, ma mulg, intr-o ora mi-s iar plini sanii si ma dor, cred ca pot alapta si 3 copii :) . Numai maine ne da drumul acasa si de sambata am voie sa ii dau laptic lui bebe, abia astept! Sunt mai bine de ieri, ma pot ocupa de bebe acum, va pup pe toate!
kalosalina spune:
Creata, nu-mi vine sa cred...Suuuper! Fiecare organism reactioneaza diferit...
Poze
A venit Bebica!!!
37+ 
AMR maxim 3 saptamani!